בית פורומים בחדרי חרדים

העצורות בהרצליה - לא שיות תמימות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2024 22:18 לינק ישיר 
העצורות בהרצליה - לא שיות תמימות

שתיים מתוך שלוש הנשים שנעצרו בהרצליה לאחר שהניחו עלונים עם תמונות חטופים בבית הכנסת בהרצליה שבו מתפלל חבר הכנסת יולי אדלשטיין, www.bhol.co.il/news/1673950 הסתבכו בעבר עם המשטרה. בחודש יוני נעצרו עידית אלכסנדרוביץ ורמה ענב, בחשד להבערת צמיגים בכביש 2 ובסיכון משתמשי הדרך. התיק בעניינן נמצא עדיין בפרקליטות. www.israelhayom.co.il/news/local/article/16439122

תוקן על ידי על_הדרך ב- 14/09/2024 22:20:02

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2024 19:52 לינק ישיר 

YYona כתב:
מה שתפס אותי באירוע זה שהימנים כל כך מנותקים מהדת. כבר כמעט השתכנעתי ממה שהסבירו לנו בשנים האחרונות כמה הם שותפים טבעיים וקרובים לדת. עד שראיתי התגובות שלהם מאז שבת. אין להם מושג אפילו איך נראה בית כנסת.
לא יודע על מה אתה מתכוון, רק קח בחשבון שאתה לעולם לא תדע ולא תאמין כמה שהשמאל (בפרט ההארד קור, הקיבוצים וכדו) לא יודעים כלום על יהדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2024 08:28 לינק ישיר 

מה שתפס אותי באירוע זה שהימנים כל כך מנותקים מהדת. כבר כמעט השתכנעתי ממה שהסבירו לנו בשנים האחרונות כמה הם שותפים טבעיים וקרובים לדת. עד שראיתי התגובות שלהם מאז שבת. אין להם מושג אפילו איך נראה בית כנסת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2024 06:49 לינק ישיר 

יש איזו הונאה בסיפור הזה. לא מגלים מה הן בדיוק עשו שם... אין שום מצב שעוצרים אנשים שסתם נכנסו לבית כנסת (יתכן ששוטרים אמרו להן לעצור והן הלכו, בישראל זו עילה מוצדקת למעצר והן כנראה יודעות את זה. אני מעריך שהן עשו משהו יותר חמור כי אחרת לא הייתה סיבה להזמין משטרה בכלל)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העצורות בהרצליה - לא שיות תמימות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext