שתיים מתוך שלוש הנשים שנעצרו בהרצליה לאחר שהניחו עלונים עם תמונות חטופים בבית הכנסת בהרצליה שבו מתפלל חבר הכנסת יולי אדלשטיין, www.bhol.co.il/news/1673950 הסתבכו בעבר עם המשטרה.
בחודש יוני נעצרו עידית אלכסנדרוביץ ורמה ענב, בחשד להבערת צמיגים בכביש 2 ובסיכון משתמשי הדרך. התיק בעניינן נמצא עדיין בפרקליטות.
www.israelhayom.co.il/news/local/article/16439122
תוקן על ידי על_הדרך ב- 14/09/2024 22:20:02
נשלח ב-15/9/2024 06:49
יש איזו הונאה בסיפור הזה. לא מגלים מה הן בדיוק עשו שם... אין שום מצב שעוצרים אנשים שסתם נכנסו לבית כנסת (יתכן ששוטרים אמרו להן לעצור והן הלכו, בישראל זו עילה מוצדקת למעצר והן כנראה יודעות את זה. אני מעריך שהן עשו משהו יותר חמור כי אחרת לא הייתה סיבה להזמין משטרה בכלל)
נשלח ב-15/9/2024 08:28
מה שתפס אותי באירוע זה שהימנים כל כך מנותקים מהדת. כבר כמעט השתכנעתי ממה שהסבירו לנו בשנים האחרונות כמה הם שותפים טבעיים וקרובים לדת. עד שראיתי התגובות שלהם מאז שבת. אין להם מושג אפילו איך נראה בית כנסת.
נשלח ב-15/9/2024 19:52
YYona כתב:
מה שתפס אותי באירוע זה שהימנים כל כך מנותקים מהדת. כבר כמעט השתכנעתי ממה שהסבירו לנו בשנים האחרונות כמה הם שותפים טבעיים וקרובים לדת. עד שראיתי התגובות שלהם מאז שבת. אין להם מושג אפילו איך נראה בית כנסת.
לא יודע על מה אתה מתכוון, רק קח בחשבון שאתה לעולם לא תדע ולא תאמין כמה שהשמאל (בפרט ההארד קור, הקיבוצים וכדו) לא יודעים כלום על יהדות...