בית פורומים בחדרי חרדים

אלימות נוראה של המשטרה נגד החרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2024 23:08 לינק ישיר 
אלימות נוראה של המשטרה נגד החרדים

כבר זמן רב לא ראיתי התנפלות כה אכזרית של שוטרים על חרדים ובכלל. האם זה קשור לבן גביר שמכניס רוח אלימה לשוטרים?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 12:19 לינק ישיר 

אולי כדאי לתבוע כמה מהם על הנזקים לרכבת הקלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 11:45 לינק ישיר 

סוף סוף המשטרה עושה את התפקיד שלה! רק חבל שזה רק על חרדים ... 

הייתי מצפה לראות אותו הדבר לקפליסטים שחוסמים את אילון או לעצניקים שחוסמים את גהה 

הקיצונים זה לא סתם הפגנה כמו שמנסים להציג את זה כמה מהמגיבים אלא ארגון פשע! שסוחט את כל הציבור 
הם בטוחים שהם שומרים על כל הציבור החרדי מהמודניה והציונות ובשם זה מותר להם להרוס ולהשחית ולגזול ולרדת לחים של אנשים 
מיותר לתת דוגמאות כי כולנו יודעים ומכירים ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 23:05 לינק ישיר 

לא נעים לי לומר לך אבל אם אתה מתרועע עם הדעות שלי מצבך לא משהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 19:27 לינק ישיר 

אני 1, הדעות שלך לפחות 3 (שפעם פחות טוב מהיום; שפעם יותר טוב מהיום; שהכל אותו דבר). ביחד בינתיים 4. מניח שאם היינו דנים על טראמפ היית מתחלק להרבה יותר אבל בוא נישאר בזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 19:09 לינק ישיר 

כמה אתם בדרך כלל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 17:13 לינק ישיר 

לא נורא, אנחנו נתמודד עם זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 15:09 לינק ישיר 

ניסיתי. כנראה שהמושג כרונולוגיה לא מוכר לך. לא נורא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 14:34 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
הרבה חרדים מגיבים היום כמו רעיונוביץ, 'מגיע להם', אבל אתמול הם התלוננו בדיוק על אותה אלימות, אתם חושבים שהשוטרים צריכים גם לאהוב ולשנוא בדיוק לפי הטעם שלכם, ואם הם לא מתחברים למתנחלים?

אילו היו המכים אנשים משלנו ולא שוטרים, יש מצב שהייתי מזדהה... הבא להכותך השכם להכותו
יש הבדל בין אנשים שמכים משנאה לשוטרים שמכים מכוח החוק (ואולי מבחינה אישית יש להם גם שנאה). האנשים שחטפו אתמול, כועסים למה אתמול שתקת והיום אתה מנסה חגייס אותם למאבק שיציל רק אותך וחא אותם. זה כל הסיפור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 14:21 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא חשבתי שצריך להסביר. בילדותי המצב היה שהשוטרים היכו מכות אכזריות. בשנים האחרונות הייתה לי תחושה שהמצב השתפר. יתכן שטעיתי אבל כך חשבתי ופתאום סרטון בו השוטרים בריש גליא ללא שום מורא מכים באכזריות לא מובנת, אז תהיתי אם זה בהשפעת הבריון שר המשטרה. עכשיו מובן יותר?
עכשיו מובן לגמרי!! בהתחלה הייתה לך השערה לא מבוססת, כשהתבדת החלטת שההשערה כן מבוססת ואת הבעיה שלך פתרת בהצדקת השנאה שלך לבן גביר. יש לך חשיבה מאוד אנליטית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 09:35 לינק ישיר 

הרבה חרדים מגיבים היום כמו רעיונוביץ, 'מגיע להם', אבל אתמול הם התלוננו בדיוק על אותה אלימות, אתם חושבים שהשוטרים צריכים גם לאהוב ולשנוא בדיוק לפי הטעם שלכם, ואם הם לא מתחברים למתנחלים?

אילו היו המכים אנשים משלנו ולא שוטרים, יש מצב שהייתי מזדהה... הבא להכותך השכם להכותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 02:51 לינק ישיר 

לא חשבתי שצריך להסביר. בילדותי המצב היה שהשוטרים היכו מכות אכזריות. בשנים האחרונות הייתה לי תחושה שהמצב השתפר. יתכן שטעיתי אבל כך חשבתי ופתאום סרטון בו השוטרים בריש גליא ללא שום מורא מכים באכזריות לא מובנת, אז תהיתי אם זה בהשפעת הבריון שר המשטרה. עכשיו מובן יותר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 22:55 לינק ישיר 

בהתחלה חשבת שכיום יותר גרוע, אחר כך חשבת שהשתפרו ובתווך אתה חושב שהמצב נשאר אותו דבר. תרשה לי לנחש שהכי סביר בעיניך זו הפרשנות שתוציא את בנגביר רע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 22:50 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא הייתה כאן חסימת כביש. למרות שגם חסימת כביש לא מצדיקה מכות אכזריות כאלה. איני מחסידי הקנאים המטורללים ועדיין שוטרים שמכים במקלות בעוצמה כזו זה נורא. גם אני חטפתי ממשטרת הציונים מכות אכזריות אבל אז הכל היה מותר, חשבתי "שהשתפרו משהו במדינה."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 21:16 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מאז שאני חטפתי מכות עד הגעתו של בן גביר עברו הרבה מים במקוה של זופניק..
בפתיחת האשכול תהית אם האלימות היא בגלל בנגביר. איך בדיוק הטיעונים שלך מסתדרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 21:14 לינק ישיר 

שלג_דאשתקד כתב:

מצד שני, יש גבול להתערבות של הקיצונים הללו בחיים של הציבור החרדי,

לא ייתכן שלא יוכלו לעשות בבית שמש יריד תעסוקה לחרדים,

וכל מי יכול למנוע מהם לגרום נזק לציבור החרדי ,יבורך,

ואם אין ברירה אזי צריך להכות אותם.

טיפש. אתה כעת גורם שהמשטרה תשתולל גם מול חברך "נערי הגבעות"  שהם אנרכיסטים הרבה יותר מהמפגינים אתמול בבית שמש.
בדיוק הפוך, סוף סוף כולם יידעו מה דינו של מפגין ומי שרוצה שיקבל את הדין באהבה. כשניסו שחם פתח ג'ורה על מפגינים נגד ההתנתקות וכולנו ראינו תמונות וסרטים מעמונה, ואז פתאום מפגינים בקפלן וכל מי שנוגע בהם מפוטר במידית ואיך מעזים להביא בכלל מכתזית (המשטרה מחזיקה בסוללה של מכתזיות כבר עשרות שנים וזה היה סבבה כל עוד זה היה על מתנחלים, עכשיו על החכמים טוענים שהכלי הזה בכלל לא חוקע, זה נשמע הגיוני?!?). אם אתה שתקת עד היום על נוער הגבעות, אין לך שום זכות להגן על הסקריקים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אלימות נוראה של המשטרה נגד החרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext