בית פורומים בחדרי חרדים

שחרור 8 חטופים ו-28 ימי הפוגה: המתווה החדש שנידון בדוחא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2024 09:22 לינק ישיר 
שחרור 8 חטופים ו-28 ימי הפוגה: המתווה החדש שנידון בדוחא

עם כל הכאב, למישהו יש הווה אמינא שהחמאס לא ינצלו את ה 28 ימי הפוגה כדי להיערך להמשך הלחימה ואחכ אנחנו נשלם בהרבה יותר מ 8 חיילים רח"ל? האם דם החיילים פחות אדום מדם החטופים? מבין מאד את המשפחות שעושות הכל כדי לשחרר את יקיריהן חיים או רח"ל שאינם, השאלה שלי לא מופנית אליהן ואין לנו את הזכות או היכולת לשפוט אותן, השאלה מופנית לראשי מערכת הבטחון והממשלה בלבד אלו שאחראים גם להמשך ולתוצאות ההסכם. השאלה מופנית כמובן גם לתקשורת ולאלו שתומכים בהסכם בכל מחיר למרות שאינם קשורים למשפחות, אבל מהם אין לי ממילא שום ציפיות כי הם תמיד אחראים על הכאוס בלבד בלי לקיחת אחריות לתוצאות. www.bhol.co.il/news/1677030

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2024 22:49 לינק ישיר 

ben_nahum כתב:
כך פסק ר' עובדיה יוסף פסק זה צוטט על ידי ר' יצחק יוסף הראשון לציון,

למתקשי הבנת הנכתב,

החטופים נמצאים בסכנת נפשות ברורה ומידית,

גיבורי הכח החיילים אולי יהיו במצב סיכון גדול יותר באם נלחם ולא נגיע לעיסקה

לכן ההלכה כפי שנפסקה על ידי הרבנים קובעת הצלה ברורה קודמת לספק סיכון עתידי.

עם כל הכאב, למישהו יש הווה אמינא שהחמאס לא ינצלו את ה 28 ימי הפוגה כדי להיערך להמשך הלחימה ואחכ אנחנו נשלם בהרבה יותר מ 8 חיילים רח"ל? האם דם החיילים פחות אדום מדם החטופים? מבין מאד את המשפחות שעושות הכל כדי לשחרר את יקיריהן חיים או רח"ל שאינם, השאלה שלי לא מופנית אליהן ואין לנו את הזכות או היכולת לשפוט אותן, השאלה מופנית לראשי מערכת הבטחון והממשלה בלבד אלו שאחראים גם להמשך ולתוצאות ההסכם. השאלה מופנית כמובן גם לתקשורת ולאלו שתומכים בהסכם בכל מחיר למרות שאינם קשורים למשפחות, אבל מהם אין לי ממילא שום ציפיות כי הם תמיד אחראים על הכאוס בלבד בלי לקיחת אחריות לתוצאות. www.bhol.co.il/news/1677030
זה שהניסיון הראה שהברי כאן זה הסיכון לחיילנו ה"י, והשמא זה מצב החטופים שלא ברור לצערנו כמה מהם בחיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2024 15:28 לינק ישיר 
ברי ושמא, ברי עדיף

כך פסק ר' עובדיה יוסף פסק זה צוטט על ידי ר' יצחק יוסף הראשון לציון,

למתקשי הבנת הנכתב,

החטופים נמצאים בסכנת נפשות ברורה ומידית,

גיבורי הכח החיילים אולי יהיו במצב סיכון גדול יותר באם נלחם ולא נגיע לעיסקה

לכן ההלכה כפי שנפסקה על ידי הרבנים קובעת הצלה ברורה קודמת לספק סיכון עתידי.

muki28 כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2024 09:43 לינק ישיר 

לגמרי, הבעיה הנוספת היא שחרור ה"פעימות" ההזוי, כל שחרור של חלק מהחטופים מסכן חיים של חטופים אחרים שעדיין נשארים שם, וברור שככה יעלה לאט לאט המחיר לקראת הפעימות הבאות...

שלפחות יתעקשו על פעימה אחת לכולם...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שחרור 8 חטופים ו-28 ימי הפוגה: המתווה החדש שנידון בדוחא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext