בית פורומים בחדרי חרדים

מכירים איסנטלטור/קופאי דת"לי ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/10/2024 13:52 לינק ישיר 
מכירים איסנטלטור/קופאי דת"לי ?

לצד מחיר הדמים הכבד שמשלמים בני הציבור הדת"לי (מה שקרוי אצלנו ה'מזרחי'סטים ) במלחמה הנוכחית  והם פותחים את הפה על החרדים, ראוי לשים לב לעובדה שהם מסודרים טוב ומתוגמלים כראוי בפרנסתם, 

האם אתם מכירים אינסטלטור נהג משאית/אוטובוס/מונית מהציבור הזה ? (לא כיפה סרוגה של בן עדות המזרח) אני לא נתקלתי עד היום בעובד כפיים מהציבור הזה, בעוד שמהחרדים ישנם רבבות כאלו, 

חלקם הגדול מסודר במשרות במוסדות החינוך שלהם, אולפנות, מדרשיות, ישיבות תיכוניות, מכינות קדם צבאיות, והמשכורות שלהם מכובדות ביותר, חלקם הגדול מסודר במשרות ממשלתיות, בכל המשרדים הממשלתיים תמצאו כמויות גדולות  מהם של פקידים ראשי אגפים ומנכ"לים , והמשכורות בהתאם, חלקם על תפקידים שהם לא כל כך חיוניים למשק....... ועוד כל מיני ארגוני מחקר ופורומים למיניהם כמו פורום קהלת שמותקצבים ברוח נדיבה מהממשלה, 

גם מוסדות הלימוד שלהם מתוקצבים יותר מכל מיגזר אחר, אז בסך הכל הם עשו עיסקה טובה עם המדינה, 

ועל זה אמר ר"י בריסק ר' אברום יהושע : ישיבת הסדר ? סי איז  א גוטע הסדר ! ( זהו הסדר טוב) 

תוקן על ידי בונדמן ב- 30/10/2024 13:52:54

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 07:10 לינק ישיר 

מכיר גם מכיר ורא"י אוהב להשתלח, לא חידוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2024 23:18 לינק ישיר 

דברי כתב:
לא סתם גדולי ישראל הזהירו אותנו מהמזרוחניקעס יותר מהחילונים, ידוע מה שאמר ר' שולם שבדרון שרבקה ראתה שהתרוצצו הבנים בקרבה היא פחדה שיש לה מזרוחניק בבטן משהו לא יציב
נכון מאוד!!! ממש לא לחינם דאגו בכל דרך להשניא עליך אנשים, ולאפשר לך להפריח ספקולציות ולכרות את הענף שעליו אתה יושב בביטחון מסוים. ובפרט היו חייבים דמגוגיות וסיפורי עליבבא על רבקה אימנו וכו, כי אחרת היית מנשק להם את כפות הרגליים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2024 23:07 לינק ישיר 

לא מאמין למראה עיני. תעזבו את כל הפלפולים 
איך לא רועדת לכם היד?
איך אתם מעיזים ללעוג ולבוז לאנשים שמוסרים את את נפשם בשביל להציל את החיים שלכם מהרוצחים!
אפה הכרת הטוב?
בושה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 22:41 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
באותה מידה הדת"לים יכולים להחליט שתורתם אומנותם ומסתפקים במועט והם לא מעוניינים לשלוח את בניהם לצבא שם הם הופכים לחילונים, ואז הם לא יצטרכו לבכות שהם משלמים מחיר דמים כבד יותר מאשר כל מגזר אחר במדינה 
איפה דמעת אותם בוכים על משהו? הם ממלאים את חובתם לפרנס את משפחתם ולדאוג לביטחון שלך ושלי. אם אתה לא ממלא את חובתך למשפחתך, זה עניין שלך עם אשתך וילדיך, אבל אם יש בעיות ביטחוניות ומישהו עושה דברים במקומך, אתה מבין שאתה זה שצריך להסביר את זה. תדמיין שאתה שולח במודע את הבן שלך להביא מצרכים מהמכולת על חשבון אדם אחר, ואז כשישאלו אותך על זה אתה תגיד ש"הוא סתם בוכה"

תוקן על ידי הדיבוק ב- 31/10/2024 22:54:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 21:27 לינק ישיר 

לא סתם גדולי ישראל הזהירו אותנו מהמזרוחניקעס יותר מהחילונים, ידוע מה שאמר ר' שולם שבדרון שרבקה ראתה שהתרוצצו הבנים בקרבה היא פחדה שיש לה מזרוחניק בבטן משהו לא יציב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 21:00 לינק ישיר 

גרשום כתב:
מבלי להיכנס לנושא השירות הצבאי, הסיבה שרובם אינם מתפרנסים מעבודות כפיים היא
לדעתי, די פשוטה: הם לומדים ליבה, ובהמשך רוכשים השכלה, דבר שמאפשר להם לעבוד
במקצועות מכובדים ומתגמלים יותר.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 18:22 לינק ישיר 

אינסטלעזר בשכונת רמות, הוא אינסלטור דתל"י אשכנזי. וכן עקיבא כ"ץ מגבעת זאב (אומנם לאחרונה עם לבוש עלק חסידי) הוא בוגר הסדר, קצין  שריון ואינסטלטור וותיק. ועוד רבים. זה נכון שיש שסניקים רבים בתחום אבל אני לא מכיר אף שיפוצניק חסיד בעלזא או ויז'ניץ - כנראה שהם מסודרים ומתוגמלים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 17:38 לינק ישיר 

מבלי להיכנס לנושא השירות הצבאי, הסיבה שרובם אינם מתפרנסים מעבודות כפיים היא
לדעתי, די פשוטה: הם לומדים ליבה, ובהמשך רוכשים השכלה, דבר שמאפשר להם לעבוד
במקצועות מכובדים ומתגמלים יותר.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 17:23 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
לצד מחיר הדמים הכבד שמשלמים בני הציבור הדת"לי (מה שקרוי אצלנו ה'מזרחי'סטים ) במלחמה הנוכחית  והם פותחים את הפה על החרדים, ראוי לשים לב לעובדה שהם מסודרים טוב ומתוגמלים כראוי בפרנסתם, 

האם אתם מכירים אינסטלטור נהג משאית/אוטובוס/מונית מהציבור הזה ? (לא כיפה סרוגה של בן עדות המזרח) אני לא נתקלתי עד היום בעובד כפיים מהציבור הזה, בעוד שמהחרדים ישנם רבבות כאלו, 

חלקם הגדול מסודר במשרות במוסדות החינוך שלהם, אולפנות, מדרשיות, ישיבות תיכוניות, מכינות קדם צבאיות, והמשכורות שלהם מכובדות ביותר, חלקם הגדול מסודר במשרות ממשלתיות, בכל המשרדים הממשלתיים תמצאו כמויות גדולות  מהם של פקידים ראשי אגפים ומנכ"לים , והמשכורות בהתאם, חלקם על תפקידים שהם לא כל כך חיוניים למשק....... ועוד כל מיני ארגוני מחקר ופורומים למיניהם כמו פורום קהלת שמותקצבים ברוח נדיבה מהממשלה, 

גם מוסדות הלימוד שלהם מתוקצבים יותר מכל מיגזר אחר, אז בסך הכל הם עשו עיסקה טובה עם המדינה, 

ועל זה אמר ר"י בריסק ר' אברום יהושע : ישיבת הסדר ? סי איז  א גוטע הסדר ! ( זהו הסדר טוב) 

תוקן על ידי בונדמן ב- 30/10/2024 13:52:54

זה נושא יותר מורכב.  כי  גם לא תמצא אינסטלטור ונהג מונית וכו' מחילוני אשכנזי, כלומר זה לא קשור בהכרח לדתיים לאומיים.

מה שמעניין אותי - "נוער הגבעות" - בא מאותו ציבור דתל"י אשכנזי? או שברובו הוא מגיע ממשפחות של בני עדות המזרח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 15:20 לינק ישיר 

באותה מידה הדת"לים יכולים להחליט שתורתם אומנותם ומסתפקים במועט והם לא מעוניינים לשלוח את בניהם לצבא שם הם הופכים לחילונים, ואז הם לא יצטרכו לבכות שהם משלמים מחיר דמים כבד יותר מאשר כל מגזר אחר במדינה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 03:13 לינק ישיר 

יוחנן ש ובונדמן. היטרללתם סופית? האם שבט לוי גס ליבם בשאר השבטים שנהרגו כי זו בעיה שלהם?! האמנם החיילים הקרביים פשוט מחפשים אטרקציות והחליטו שהכי מגניב זה להיות בסכנת מוות ? באמת לא הבנתם שבלעדיהם אתם הראשונים שהייתם בורחים מהארץ? ואם זו כזו פריווילגיה גדולה לעבוד בבנק או בהייטק זה לא עיר חרדית עם וועדת איכלוס, אתם יכולים גם ללמוד את המקצוע ולעבוד בו. ולגבי פקידות ממשלתית תפנו למי שהצבעתם להם שיכניסו אתכם גם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 00:55 לינק ישיר 

הם בסדר גמור, הם בחרו בהסדר הזה של להתפרנס מצווארון לבן על חשבון מדינת ישראל, ובתמורה הם מקריבים קרבנות למולך הציוני, אבל שלא יקימו קול זעקה על אלו שלא מעוניינים בהסדר הזה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2024 21:12 לינק ישיר 

אגב אשמח ממש להבין, בגלל שהם עומדים בקריטריונים של המדינה ומקבלים תקציבים ומתכשרים חעבודה ומתפרנסים ממנה, הם לא בסדר? ובגלל שאין שוויון ויש מי שמשרת יותר ומי שמשרת פחות, אני מחליט לא לשרת בכלל? באעסו ישיבה מפתחים כזו לוגיקה?! (ושאף אחד לא יגידשאני בעד/נגד/נמנע בנושא גיוס/גיוס חרדים. אני רק שואל על המתודולוגיה באשכול הנפלא הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2024 20:45 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
ההתנחלויות מעבר לאידואולוגיה זה איכות חיים הם חיים בבתים גדולים עם תשתיות \גינות\מוסדות ציבור על חשבון המדינה
מתי אנחנו נוסעים ביחד לחוות גלעד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2024 17:42 לינק ישיר 

אז תתעלם ותמשיך בחייך. אף אחד לא יגייס אותך בכפיה. אל חשש. וההסתה? לצערנו היא תימשך עד ביאת גו"א בב"א ולא משנה מה תעשה. אני תרמתי לצה"ל מעל 4 שנים ולצערי לא רואה ששונאים אותי פחות, שילדי מקבלים תקציב חינוך כמו ילד חילוני או סרוג או שאני נהנה מתקציבי תרבות, ספורט, תקשורת למיניהם. לא מתחרט לרגע על שירותי, ועדיין לילדי ממש לא אמליץ להתגייס לפי חוק גיוס חובה ולסמוך על צה"ל אלא כל אחד ואחד מה שמתאים לו, אם בכלל מתאים לו, היכן שמתאים לו ובגיל שמתאים לו. במדינה דמוקרטית צבא צריך להיות מקצועי נטו ומרצון. גם כלכלית לטווח ארוך המדינה רק תרוויח מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מכירים איסנטלטור/קופאי דת"לי ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext