מי שפרע מדור המבול הוא נפרע מהרב הלוי שלא עמד בדיבורו
כידוע לאנ"ש מזה זמן רב שאני הק' לא כותב כאן מסיבות השמורות עמנו אולם משום עת לעשות לה' ולרגל השמחה הגדולה בה אנו שרויים כעת אני הק' חורג ממנהגי והוא רחום יכפר ולא ישחית...
הנה ידוע לאנ"ש שמזה שנים שאני הק' פרסמתי כאן לא פעם ולא פעמיים על התנהלות מושחתת ביותר לכאורה של הרב מיכה הלוי (לרבות מסמכים מקוריים שפרסמנו בזמנו) כאשר זכינו בס"ד לעמוד על שורש נשמתו מקרוב (כאשר חלק ממעשיו המושחתים רק בורא עולם ואני הק' יודעים עליהם וד"ל) והנה היום זכינו כולנו לחזות במו עינינו בקיום קללת שפרע כפשוטו כאשר כב' הרב המושחת והצבוע (בעל המראה המתחסד), אשר גרם בהפרת הבטחתו לחילול שם שמים בל יתואר וכאשר על אף היותו אשף ביחסי ציבור והיה בטוח לאורך כל הדרך בנצחונו בבחירות לתפקיד הרב הראשי, ספג היום מפלה מפתיעה שאין כדוגמתה...
אשרי עין ראתה אלה!
נ.ב.
כאן המקום לגלות שאני הק' זכיתי בזכות אבותי הק' והתגלגלה זכות גדולה על ידי כאשר הייתי בעל השפעה רבה על אחד מחברי הגוף הבוחר אשר תכנן להצביע עבור הרב הלוי בסיבוב הראשון ובס"ד גרמנו לו לשנות את דעתו... ודו"ק ואכמ"ל.
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/10/2024 18:06:01
נשלח ב-14/11/2024 17:46
מה שיפה אצל משומדי ההשקפה הטהורה שמלבד העניין שאינם מכירים כלל בגדולתו התורנית של הרב גורן, הם גם אלו שהמליכו בעשורים האחרונים כמה רבנים ראשיים שחלקם היו במקרה הטוב עמי ארצות מובהקים, ובמקרה היותר גרוע אותם רבנים אף היו חשודים על כל העבירות שבתורה (הכל כולל הכל...).
נשלח ב-10/11/2024 15:45
מי שלא מכיר בגדלותו בתורה של הרב גורן, או לא חשוף לספריו, או עם הארץ וטיפש. בין כך ובין כך זו בושה וחרפה שמותחים ביקורת על אדם כ"כ גדול, ממקום כ"כ נמוך
נשלח ב-10/11/2024 15:21
את הרב גורן בוודאי שניתן למנות בין הגאונים הגדולים שהיו ברבנות הראשית. זה שהוא היה כביכול מניפולטור זה כבר נושא אחר שקשור לפוליטיקה החרדית.
נשלח ב-8/11/2024 01:08
הדיבוק כתב:
כך היה הכינוי בעבר בחו"ל לרב שהשלטונות הצניחו "הרב מטעם" והיחס אליו היה כאל פקיד במשרד הפנים האחראי על רישום לידות ופטירות.
בוא נעשה עיסקה: אני נותן לך כל ספר עיוני שחיבר הרב קוק, הרב עוזיאל, הרב הרצוג, הרב ניסים, הרב אונטרמן, הרב גורן, הרב עובדיה, הרב כהנא שפירא, הרב אליהו. אתה קורא מאמר או תשובה אקראיים פעם אחת ומסביר לי את הנושא, הדיון במקורות וההכרעה. אם אתה עומד בזה אני נותן לך 10000 דולר. שים לב שאני מציין את כל הרבנים ללא יוצא מן הכלל (אני די בטוח שאתה בכלל מכיר את הספרים של רובם...), עד דור מסוים שבו החרדים התחילו לשלוח את ה"רבנים" שלהם. וד"ל.
שמת בנשימה אחת תלמידי חכמים ענקיים כמו הרב עובדיה עם בינונים ואפילו מניפולטור אחד כמו רב גורן, לאט לך, לא הרי התבטאות של הרב שך על הרב עובדיה כמו על הרב גורן, ולא האבחנה של הרב אלישיב על הרב עובדיה , כמו שהרב עובדיה התבטא על אחרים, הרב עובדיה התבטא פעם בשיעור על הרב אליהו כשהוא ציטט ממנו פסק הלכה 'כל השומע יצחק לו'
נשלח ב-7/11/2024 18:12
לכל המיתממים באשר הם
דעתנו אודות סרסורי הדת (דיינים רבנים ושאר ירקות) המתמנין ע"י המדינה הציונית ידועה מקדמת דנא ואכמ"ל אשר על כן פשיטא שלא היה בכוונתינו לעסוק ב"גאונותו" ו\או בהתאמתו של רב כזה או אחר לתפקיד הרב מטעם, אלא אך ורק בעובדה שזכינו כולנו לחזות בקללת מי שפרע שנתקיימה ברב הצבוע השקרן והמושחת שחילל שם שמים ברבים.
ולשומעים ינעם.
נשלח ב-4/11/2024 15:38
בונדמן כתב:
כך היה הכינוי בעבר בחו"ל לרב שהשלטונות הצניחו "הרב מטעם" והיחס אליו היה כאל פקיד במשרד הפנים האחראי על רישום לידות ופטירות.
בוא נעשה עיסקה: אני נותן לך כל ספר עיוני שחיבר הרב קוק, הרב עוזיאל, הרב הרצוג, הרב ניסים, הרב אונטרמן, הרב גורן, הרב עובדיה, הרב כהנא שפירא, הרב אליהו. אתה קורא מאמר או תשובה אקראיים פעם אחת ומסביר לי את הנושא, הדיון במקורות וההכרעה. אם אתה עומד בזה אני נותן לך 10000 דולר. שים לב שאני מציין את כל הרבנים ללא יוצא מן הכלל (אני די בטוח שאתה בכלל מכיר את הספרים של רובם...), עד דור מסוים שבו החרדים התחילו לשלוח את ה"רבנים" שלהם. וד"ל.
נשלח ב-4/11/2024 15:25
קלעפער כתב:
איך אתה יודע לומר אם יש כאן בפורום אנשים אשר יודעים להבדיל בין גאונים אמיתיים ומלאכותיים?
בעיקרון זו הדרך שלו לברוח מהדיון הזה. הוא יטען שאנחנו לא ראויים להחליט מי גאון (כאילו הוא ביקש לםני שניה, לבדוק את הגאונות של הרב בר...)
נשלח ב-4/11/2024 13:24
כשהרב מיכה הלוי נבחר בזמנו לרב העיר פ"ת בדיל המלוכלך של ש"ס והציונות הדתית, ביתד דיווחו בזעזוע ולאות מחאה כתבו את שמו הפרטי בלבד ללא תואר הרב.
העיתונים נחרדים משתפים פעולה וכולם כותבים 'הגאון הרב קלמן בר'
היכן ניתן לראות את גאונותו של הרב מטעם ? האם יש איזה ספר חידושים או שו"ת שהוא כתב ?
לא מדוייק! רק עיתון אחד -המבשר- כתב עליו 'הגאון'. ביתד כתבו 'הרה"ג' ובהמודיע 'הרב'.
ז[ה מסתדר עם תמיכת המפלגות. שלו"א תמכו במוצהר בהרב בר, גור-ויז'ניץ בהרב הלוי, והליטאים לא הכריזו רשמית על תמיכה באחד מהם, אם כי נטיית העסקנים היתה לכיוונו של הרב בר.]
נשלח ב-3/11/2024 13:50
שאגתשביט כתב:
היכן ניתן לראות את גאונותו של הרב מטעם ? האם יש איזה ספר חידושים או שו"ת שהוא כתב ?
מטעם מי?
מטעם השלטונות והבג"ץ וכמאה מחללי שבת שבחרו בו,
נשלח ב-3/11/2024 13:01
בונדמן כתב:
אין לי שמץ של מושג מושג האם אכן הרב הנבחר הוא "גאון" אבל לצערנו ולבושתינו נוכחנו כולנו לראות שהרב מיכה הלוי שהתמודד מולו הוא רמאי במלוא מובן המילה.
נשלח ב-3/11/2024 07:05
בונדמן כתב:
מטעם מי?
נשלח ב-3/11/2024 03:16
איך אתה יודע לומר אם יש כאן בפורום אנשים אשר יודעים להבדיל בין גאונים אמיתיים ומלאכותיים?
נשלח ב-3/11/2024 01:05
בכבוד, אבל אני רוצה לראות דיון בין אנשים שיודעים להבדיל בין גאונים אמיתיים ובין מלאכותיים, ולא נראה לי שפה בפורום יש מבינים כאלו
נשלח ב-2/11/2024 23:24
בונדמן כתב:
אתה רוצה שנתדיין על כמה אנשים שען כתבו ספרים ודווקא מהם ניתן ללמוד על מידת גאונותם? יש לי כמה רבנים חרדיים כאלה, חלקם אפילו מכונים "גדולי הדור" (כשהחרדים רבים ביניהם הם ממהרים להראות את זה, כל אחד על הרב של השני. ממש עושה חשק לפופקורן)