בית פורומים בחדרי חרדים

חב"ד ור' שלמה קרליבך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/11/2024 22:26 לינק ישיר 
חב"ד ור' שלמה קרליבך

האגדה שמופצת ע"י תנועת חב"ד אומרת שכשקרליבך ניגש לרבי האחרון מחב"ד ואמר לו שהוא רואה יותר תועלת בהופעות מעורבות הרבי אמר לו שאם כך הוא אינו יכול יותר להופיע בשם חב"ד אלא בשם עצמו.
ונשאלת השאלה במה זה (הופעות מעורבות ולא התנהגות שיוחסה אח"כ לקרליבך) שונה מהבחורים התמימים תלמידי ישיבות חב"ד העומדים בקניונים ובשאר מקומות שאינם נפרדים בלשון המעטה ואדרבה שם חב"ד נישא עליהם בגאון.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2024 19:56 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אני לא יודע מה היה בדיוק בין קרליבך לרבי, כן יודע שלכאורה קרליבך לא הקפיד על "שמירת נגיעה" בלשון המעטה (עם כל הערצתי אליו), ככה שאין מה להשוות...
זה היה לשם שמיים, כדי שהאנשים ונשים לא יברחו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2024 01:19 לינק ישיר 

אני לא יודע מה היה בדיוק בין קרליבך לרבי, כן יודע שלכאורה קרליבך לא הקפיד על "שמירת נגיעה" בלשון המעטה (עם כל הערצתי אליו), ככה שאין מה להשוות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2024 23:33 לינק ישיר 

אתה בטוח שהרב קרליבך הפיץ משהו בישיבות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2024 22:51 לינק ישיר 

אני שמעתי שקצפו של הרמ''ש יצא על שקרלבך אמר לו שיותר אינו יכול להתחייב להפיץ את תורת חב''ד בישיבות כבקשתו כיון שאין לה קונים.

תוקן על ידי עצם_הענין ב- 17/11/2024 23:12:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2024 22:39 לינק ישיר 

ראשית כמדומני שיש עוד לפחות אדם אחד כזה, שעדיין פועל כחבדניק אבל לא בשם חבד, בגלל שהוא מקיים כינוסים מעורבים, או עם גויים (אינני זוכר כעת). ולשאלתך, לכאורה יש הבדל בין לכנס אנשים ונשים בתערובת, ובין ללכת לאנשים ונשים שהתכנסו בצערובת ולהשפיע עליהם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חב"ד ור' שלמה קרליבך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext