בית פורומים בחדרי חרדים

האם ברי המים לשבת תקולים יותר?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2024 13:58 לינק ישיר 
האם ברי המים לשבת תקולים יותר?

לפני כחצי שנה רכשתי בר מים המותאם לשימוש בשבת. מאז ארבע פעמים נאלצתי לקרוא לטכנאי כדי לטפל בבעיות שונות. שאלתי: האם ברי המים המותאמים לשימוש בשבת תקולים יותר מברי המים הרגילים?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2024 09:40 לינק ישיר 

לפי מה שהבנתי התשובה היא בהחלט כן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2024 18:24 לינק ישיר 

התשובה חיובית. הסיבה, כי המיני בר בשבת הופך להיות מיחם, שצובר הרבה אבנית. יש פיתרון קצת יקר: לרכוש מערכת 'אוסמוזה הפוכה' שמפרק את האבנית שבמים. זה גם משפר את איכות וטעים המים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 07:21 לינק ישיר 

לפני שנים היה כתוב ב"יתד" שיש חברה שמשווקת מים והם נוכלים, הם משנים את השם שלהם כל הזמן . סוף ציטוט . אז ביותר צריך להזהר בחברות למים, לא לקנות ללא המלצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 08:42 לינק ישיר 

שתי הערות:
1. לא יודע לענות לך משום שלא היה לי בר מים אחר בכדי לבצע השוואה. לי יש ספיריט שבת כשנה וחצי, ללא תקלות כלל. 
2. אני רכשתי את המתקן ב KSP והחברה באה להתקין. בקשו תוספות של 250 ש"ח על התקנת מווסת מים שבדיקה מאוחרת באינטרנט העלתה שעולה כעשרים שקלים.... רצו אחריות ופמפמו במלים של החלפת סננים חינם, למעשה ע"פ האחריות משלמים על הסננים 'חינם' פי שלוש מעלותם בכל חנות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 09:59 לינק ישיר 

אני בטוח שתמי 4 היתה שמחה מאוד לייצר מיחם לשומרי שבת ולא סתם שהיא מוותרת על זה . בקיצור מכשיר בעייתי מאוד ולא צפוי פתרון בזמן הקרוב. לא מומלץ לקנות. לי יש תמי 4 ליום חול .מרוצה. בשבת סודה סטרים ומיחם רגיל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם ברי המים לשבת תקולים יותר?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext