בית פורומים בחדרי חרדים

כנס הגרצ"מ זילברברג: נגד מסכים באוטובוסים לתיקוף. פשקווילים נגד גדולי האדמו"רים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2024 01:18 לינק ישיר 
כנס הגרצ"מ זילברברג: נגד מסכים באוטובוסים לתיקוף. פשקווילים נגד גדולי האדמו"רים.

מאחורי 'הפרגוד'
הכנס של הגרצ"מ זילברברג נגד פגעי הטכנולוגיה: ירידה בכמות המשתתפים משנה קודמת, דיברו שם דברים קשים וקיצוניים נגד מסכים באופן גורף כולל באוטובוסים לתיקוף, כולל בבתי כנסת להתרמות. גדו"י לא הוזמנו לאירוע כי למשבקי"ם שלהם יש אייפון. הכנס הזה הוא הכרזה - אנחנו החרדים האמיתיים וכל השאר לא!. נמנעו מלפרסם בעלונים שיש להם מייל מערכת. היו בכנס פאשקוילים נגד גדולי האדמורי"ם על נושא הגיוס.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2024 02:11 לינק ישיר 

לא נשברו מסכים בבתי כנסת ובאוטובוסים.
מה שכן יצא  מזה, זה שהמוני בית ישראל מבוגרים וצעירים יצאו מחוזקים, מחוסנים מהדבר הזה שזולל ומשיר כל כך הרבה צעירים מקהילתנו.
את התוצאה הטובה אי אפשר כמובן לראות בעינים או לספור מספרים, אבל בטוח שרק טוב יוצא מכל הכינוסים האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2024 00:27 לינק ישיר 

הנה אנחנו יומיים אחרי הכנס? יצא מזה משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 20:39 לינק ישיר 

אישחשוב, אני מכים עם דבריך, רק שים לב ש"אסיפה נגד פגעי הטכנולוגיה של אחד מגדולי הרבנים", זה תיאור קצת יומרני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 16:57 לינק ישיר 

תודה על התגובה.
קל להתרשם ש"הפרגוד" הוא מגמתי, וכנראה שהתיאור שלך יותר קרוב למציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 12:51 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
מאחורי 'הפרגוד'
הכנס של הגרצ"מ זילברברג נגד פגעי הטכנולוגיה: ירידה בכמות המשתתפים משנה קודמת, דיברו שם דברים קשים וקיצוניים נגד מסכים באופן גורף כולל באוטובוסים לתיקוף, כולל בבתי כנסת להתרמות. גדו"י לא הוזמנו לאירוע כי למשבקי"ם שלהם יש אייפון. הכנס הזה הוא הכרזה - אנחנו החרדים האמיתיים וכל השאר לא!. נמנעו מלפרסם בעלונים שיש להם מייל מערכת. היו בכנס פאשקוילים נגד גדולי האדמורי"ם על נושא הגיוס.

סוג של המודיע אני רואה כאן..
היית מצפה ממי שמציג את עצמו כ"חדשות".. שיביא דברים מאוזנים נגד זה שבדיוק חושב אחרת ממך, הרי כל הטענות נגד המודיע הם, למה הם ממדרים מידע, למה הם מציגים הכל מהעינים הצרות של גור, של חרדי, והנה אתה מקבל את האמת של ה"צד הנאור", מביאי החדשות מהצד החרדקי מודרני.
איך מציגים אסיפה נגד פגעי הטכנולוגיה של אחד מגדולי הרבנים? אסיפת חיזוק שהגיעו אליה המוני חרדים, ותמכו בה רוב מנין ובנין של הציבור החרדי הלא מודרני חרדקי? ב5 משפטים שכולם אנטי ואנטי, למה? כי האסיפה הזאת מדברת נגד כלי  טכנולוגיה, וכלים אלו הם הרי הכלים הקדושים עליהם מושתתת כל מערכת החדשות של "הפרגוד"..
אז לפני שאתייחס אחת אחת לטענות הבוכיות שהוצגו כאן, אציין שאני בעצמי סבור שהדרך של הרב זילברברג קיצונית מידי, ושאתר כמו בחדרי חרדים שדי שומר על נקיות המקום הוא בסדר, ולמרות זאת אני מברך על האסיפה הזאת, כי אם מחמירים באופן קיצוני, הלוואי וזה יעזור ללכת בדרך האמצע, בדורינו הנפול החלש, קל וחומר בן בנו של קל וחומר על הצעירים והנוער, שהיוו את רוב האסיפה הזאת.

1. היתה ירידה בכמות המשתתפים..
היתה עליה גדולה בכמות המשתתפים, בשנה שעברה לא פתחו את כל הגלריות, השנה פתחו ועדייו היה מלא וצפוף, וכך מבלי לספור אנחנו יודעים שהמידע הזה שקרי מבית היוצר של בכייני הפרגוד.
2. דברו שם נגד מסכי תיקוף באוטובוסי אגד, שקר, מילה אחת לא נאמרה נגד מסכים אלו, שהם פשוטים יותר ממסכי טלפון כשר.. אני מערי שהסגנון "דברו שם" ולא ר' צבי מאיר שליט"א דיבר נגד המסכים, נועדה לכסות על השקר, מה זה "דברו שם"? אנשים שהגיעו לכנס דברו בינם לבין עצמם?...
3. גדו"י לא הוזמנו כי למשבקי"ם שלהם יש אייפון.. וכל מילה מיותרת, לאדמורי הרבה מהחסידויות אין ולו משבק אחד עם אייפון, בחלק מחסידויות אלו מעיפים מהחסידות משבק שיחזיק אייפון שניה אחת, למה הם לא הוזמנו? לא יודע, אבל הפרשנות שניתן על ידי הפרגוד, פרשנות זולה בוכיה..
אולי כי הכנס נועד ל"עמך", ולא כנס של גדולי ישראל.
4. "הכנס הזה הוא הכרזה - אנחנו החרדים האמיתיים וכל השאר לא", מה זה? עוד פרשנות בוכיה?
המילים האלו לא נאמרו במהלך הכנס ע"י ר' צבי מאיר זילברברג שליט"א, מה שיש כאן זה רק מרמור ברמה גבוהה.
5. "היו בכנס פאשקוילים נגד גדולי האדמורי"ם על נושא הגיוס".
מי פרסם את זה? היו פאשקוילים כאלו בשפע גם ברחובות הערים בשפע, הרי כל אחד יכול לפרסם פאשקוילים, כל אחד עושה פאשקויל על מה שבא לו, אין כאן כל דבר רשמי שקשור ישירות לאסיפה, הרב זילברברג לא הזמין את הפאשקוילים, ולא אמור לקחת אחריות על צעיר שבא וזורק פאשקוילים.

טוב מאוד שהכנס הזה התקיים, הלוואי והוא ישמור על הציבור החרדי בעיקר על הדור הצעיר, שלא יפול לתהומות של כל הנושרים שחייהם אינם חיים, ריקים מכל תוכן ונשמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 11:32 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
בהיסטוריה החרדית הקיצוניות אף פעם לא הסתיימה בטוב

למה? תראה איך סטמר עושים חיל?
מה זה דורש מהם למעשה? במה חייהם קיצוניים? אני מדבר על חלק הארי שבחו"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 11:24 לינק ישיר 

כל מי שמנהל את חייו ללא שימוש באינטרנט, ראוי להערכה, ולו מהסיבה שהעמידה על העיקרון הזה
דורשת הקרבה עצומה וקושי רב. ישנם יראים ושלמים שהיו רוצים גם הם לנהוג כך אך אינם מסוגלים
לעמוד בקושי הגדול שיש בניהול חיים מודרניים בלי האינטרנט.

לא ברור לי העניין של "התנגדות למסכים באופן גורף כולל בשימוש באוטובוסים לתיקוף" מה הכוונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 09:22 לינק ישיר 

לא_משהו כתב:

למה? תראה איך סטמר עושים חיל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 09:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 07:30 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
זה הרב שלא מספיק לספור שבעה נקיים לפני חתונות נכדיו וטובל במהלכן! הגיע הזמן לדאוג לו לבלן טוב שיבדוק אותו לפני הטבילה...
אני לא מכיר בכלל את הרב זילברבר ואני בטוח שכוונותיו רצויות. עם זאת, חלק מההתנהגויות שלו גורמות לי לחשוד שהוא כבר פגש מתישהו כמה "בלנים טובים שבדקו אותו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 02:28 לינק ישיר 

זה הרב שלא מספיק לספור שבעה נקיים לפני חתונות נכדיו וטובל במהלכן! הגיע הזמן לדאוג לו לבלן טוב שיבדוק אותו לפני הטבילה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2024 02:25 לינק ישיר 

אלוקים מינה אותו או שהוא לבד?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כנס הגרצ"מ זילברברג: נגד מסכים באוטובוסים לתיקוף. פשקווילים נגד גדולי האדמו"רים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext