| נשלח ב-17/12/2024 11:53 |
|
| |
וביזיון גדול עשו לו במותו
אלה דמתקריא מהשופרא דשופרא, רבנים גדולים ראשי ישיבות, מו"צים לא חלו ולא בושו להסב לתלמיד חכם ענק כמו הגאון ר' אשר זצ"ל. בושות וחרפות צער ועגמת נפש לקרוביו ותלמידיו. משאית שנשכרו על ידי ר לייזר חסמו את הבית הקברות , הוא עצמו איים כי באם יקבר בחלקת פונוביז' הוא ידאג להוציא את גופת הראש הישיבה מקברו וללהשליכו כדומן על פני השדה, בחורי ישיבה ניסו ל"קרוע" את גופת הנפטר מידי המלווים, מקום הקבורה הגיע עד לבית הערכאות. לנפטר הגדול כרו 4 קברים במקומות שונים מאימת המציקים. פשוט לא יאומן. ואחר יגידו שכל הצרות בדורינו הוא בגלל אייפון ודומיו. ולהם אנו אמורים לציית "ועשית ככל אשר יוריך", בושה וחרפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 18:29 |
|
| |
וכמובן, רק עם התערבות של ערכאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 18:23 |
|
| |
לגייס אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 17:34 |
|
| |
ויחזור לתלמודו -
אחת הטענות הקשות נגד הפלג הירושלמי היא ההפגנות וחסימות הכבישים בלי להתחשב בציבור הרחב. סתם עוברי אורח נתקעים שעות רבות בצמתים בדרכם לשמחות, לבתי חולים ואף להלוויות.
כולם נתקעו בגללם - אמבולנסים, רכבי חברא קדישא - כלה בדרכה לחופה כשהאידאולוגיה שלהם אינה עושה פטור לאף יהודי. הם נשכבים על האספלט מתחת לגלגלי רכבים וחוסמים בגופם ממש את התנועה והכל נעצר מלכת. הם לא ריחמו על אף אחד, עד שמגיע ההוראה 'ויחזור לתלמודו'.
אתמול זה חזר אליהם כבומרנג, בקדירה שבישלו בה נתבשלו, עם פטירת רבם הגדול, מנהיגם הגר"א דויטש זצ"ל, כאשר הפלג הנגדי "השונאים" מנעו/עיכבו שעות את קבורת המת להביא לקבר ישראל את הנפטר, ובמשך שעות ארוכות גמלו להם בחסימת הדרך למנוחת עולמים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 17:20 |
|
| |
את הטענה של כהנמן וחבר מרעיו שהכל שלהם כבר שמענו בימי הגר״ד פוברסקי, ואכן כשהלכו לבוררות נתגלה שלרב מרקוביץ יד הרבה זכויות בישיבה, וכמובן כהנמן עד היום מנער מהפס״ד, ועוד מנסה לצייר עצמו כקוזק הנגזל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 17:20 |
|
| |
ניצחו אראלים את המצוקים והמחבלים את השונאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 16:29 |
|
| |
אתמול סיפרו להגר"מ שטרנבוך (בן קרוב למאה לבריאות טובה וה' יחייהו וישמרהו) על הסירוב לקבור את הגר"א דויטש זצ"ל וכל פרשת הביזיונות שהנחילו לו, אחרי שהביע פליאתו אמר : "אני רואה שכדאי לי להישאר בחיים".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 16:26 |
|
| |
| טרנוד כתב: |  | אלה דמתקריא מהשופרא דשופרא, רבנים גדולים ראשי ישיבות, מו"צים לא חלו ולא בושו להסב לתלמיד חכם ענק כמו הגאון ר' אשר זצ"ל. בושות וחרפות צער ועגמת נפש לקרוביו ותלמידיו. משאית שנשכרו על ידי ר לייזר חסמו את הבית הקברות , הוא עצמו איים כי באם יקבר בחלקת פונוביז' הוא ידאג להוציא את גופת הראש הישיבה מקברו וללהשליכו כדומן על פני השדה, בחורי ישיבה ניסו ל"קרוע" את גופת הנפטר מידי המלווים, מקום הקבורה הגיע עד לבית הערכאות. לנפטר הגדול כרו 4 קברים במקומות שונים מאימת המציקים. פשוט לא יאומן. ואחר יגידו שכל הצרות בדורינו הוא בגלל אייפון ודומיו. ולהם אנו אמורים לציית "ועשית ככל אשר יוריך", בושה וחרפה. |
|
בכנות עם יד על הלב .
מה היה קורה אם זה היה הפוך נגיד הרב סילמן היה מבקש להקבר בבית החיים של מחבלים ..
הייתם אומרים שהוא יותר גרוע ממחלל שבת ...ואין לאפשר בשוום אופן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 16:15 |
|
| |
אני מוגיע כאן קבל עם ועדה, שאם ק"ק חסדי ירובעל יחליטו שהבית שלי הוא בעצם בית כנסת שלהם וישימו בו ספרי קודש וספסלים ויתפללו בו, אני אעיף אותם עם כל ספרי הקודש שלהם ללא כל רחמים או כבוד למישהו או למשהו. זה בערך מה שעשו לנשות הכותל וזה פחות או יותר האיום שהפריחו כאן בשם ר' כהנמן. לא יודע מה ר' כהנמן אמר או עשה, אבל אם ביה"ק שלו זכותו להעיף משם כל אדם מת או חי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 15:19 |
|
| |
הבנו, אתה בריון השכונה, אתה תכתוב מה בא לך על מי שבא לך, ואם מבקשים ממך הוכחות, תענה "ישקני".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 14:41 |
|
| |
הייתי רוצה להפנות אותך לשיר השירים פרק א' פסוק ב'.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 14:07 |
|
| |
| טרנוד כתב: |  | אלה דמתקריא מהשופרא דשופרא, רבנים גדולים ראשי ישיבות, מו"צים לא חלו ולא בושו להסב לתלמיד חכם ענק כמו הגאון ר' אשר זצ"ל. בושות וחרפות צער ועגמת נפש לקרוביו ותלמידיו. משאית שנשכרו על ידי ר לייזר חסמו את הבית הקברות , הוא עצמו איים כי באם יקבר בחלקת פונוביז' הוא ידאג להוציא את גופת הראש הישיבה מקברו וללהשליכו כדומן על פני השדה, בחורי ישיבה ניסו ל"קרוע" את גופת הנפטר מידי המלווים, מקום הקבורה הגיע עד לבית הערכאות. לנפטר הגדול כרו 4 קברים במקומות שונים מאימת המציקים. פשוט לא יאומן. ואחר יגידו שכל הצרות בדורינו הוא בגלל אייפון ודומיו. ולהם אנו אמורים לציית "ועשית ככל אשר יוריך", בושה וחרפה. |
|
אכן בושה שכך מתנהגים לתלמיד חכם, אבל במה אתה שונה מהם? אתה בא לכאן מוציא שם רע על רבנים ראשי ישיבות ומוצי"ם בלי להביא בדל של הוכחה לכל הזבל שאתה מפיץ עליהם. כולנו יודעים שבחורי ואנשי המחבלים התנהגו בצורה מחפירה, אבל רבנים ומוצ"ים? קדימה תתחיל לשפוך ראיות והוכחות, לפני שאתה מסית בלשונך הטריפה "ולהם אנו אמורים לציית ככל אשר יורוך".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 14:06 |
|
| |
מה לעשות והפלג ומנהיגם הרוויחו את זה ביושר, אי אפשר להילחם מחלמת חורמה בהנהלת הישיבה באמתלאות שונות, ולבסוף לבקש מהם חלקת קבורה מכובדת,
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 13:31 |
|
| |
הרי הפלג בחרם, זכור לי שר' חיים אמר על ר' שמואל שהוא זקן ממרא, ועוד פניני לשון אז מה יעשו הבחורים תלמידיהם ולא יחטאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2024 12:56 |
|
| |
המדרש אומר: השנאה מקלקלת את השורה. למרבה הצער אין בסיפור הזה צדיקים. ואם כבר עמלו וכרו 4 קברים, מן הראוי היה למלא אותם בשונאים ובמחבלים של פוניבז'
|
|
|
|
|