בית פורומים בחדרי חרדים

המולטי מיליונר הצעיר מבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2024 21:56 לינק ישיר 
המולטי מיליונר הצעיר מבני ברק

הוא נולד למשפחת היזמים המפורסמת לייטרסדורף, ובגיל 23 כבר היו לו שלושה תארים מהטכניון. שותפו, בן 37, גדל בבית חרדי בבני–ברק, ובגיל 23, נשוי עם ילד, התגייס לצבא. הם נפגשו ב–8200, ולפני שנה הקימו את סטארטאפ ה–AI "דקארט", שתוך זמן קצר קיבל תג מחיר של חצי מיליארד דולר, וזכה לציוצים מאילון מאסק ולכתבות בכלי התקשורת הנחשבים בארה"ב. בריאיון מספרים דין לייטרסדורף ומשה שלו על החיבור המיוחד ביניהם, איך עלה הרעיון לפתח טכנולוגיה שמתיימרת לשנות את עולם הבינה המלאכותית, ולמה הם לא מתביישים להגיד שהם רוצים להיות כמו אפל וגוגל

דין לייטרסדורף נהנה לדפדף בספר צבעוני, גדול, כבד, שמונח על שולחנו, ספר שפירסמה חברת גוגל לכבוד יובל 25 שנה להקמתה. הוא מפריד בין השליש הראשון של הספר, שמוקדש לטכנולוגיית החיפוש של גוגל, לבין שני השלישים האחרים שמוקדשים לכל שאר האפליקציות והכלים שפיתחה. "אנחנו נמצאים כאן", הוא אוחז בשליש הראשון של הספר, משוכנע בעליל שיום אחד הוא יגיע, כמו גוגל, לשני השלישים הנותרים. ומה שקשה שלא לחשוב עליו, זה שלייטרסדורף וגוגל נולדו באותה שנה.

תזכרו את השם של הסטארט-אפ דקארט (Decart) ומתי קראתם עליו לראשונה, כי יש סיכוי לא מבוטל שתשמעו עליו עוד הרבה. דקארט היא כבר סוג של כוכב שביט בשמי ההייטק הבינלאומיים. היא רוכבת על הגל העצום, הצונאמי, של הבינה המלאכותית (AI) שהולך ומתנשא מעלינו. והיא מתכוונת לעשות משהו יומרני, שונה מכל חברות ה-AI שצצות לאחרונה כמו פטריות אחרי הכסף — היא מתכוונת להמציא את ה-AI מחדש ולהיות הבסיס הטכנולוגי לכל אדם בעולם שירצה להשתמש בו.

תוקן על ידי דת ב- 29/12/2024 21:57:16

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 11:44 לינק ישיר 

לי זה בעיקר נשמע כמו התחלה של עוקץ המונים. מה נשמע יותר קליט, דא-קרט או בסדנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 09:45 לינק ישיר 

דקארט מצלצל מוכר.. אה, כן, הפילוסוף הגוי הזה: "אני חושב משמע אני קיים" והחירטוט על הטלת הספק שטבועה בבן אנוש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המולטי מיליונר הצעיר מבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext