| נשלח ב-2/1/2025 02:36 |
|
| |
יראו רבים וייראו, ומהיום תבוא כל רווקה ללמוד מהספרים הקדושים בספריית ב"ב את סוגיית "כלה למה נכנסה לחופה", כך שתהא מוכנה בבוא היום. "אחרות בלעו את הסירוב"? לא נראה שיש עוד רווקות פסיכופתיות בבני ברק שתבאנה להתעמת עם ספרניות על נושא קריאת ספרים לנשואות, לזה צריך הרבה שיעמום+חטטנות+יחנאות+רדידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2025 00:17 |
|
| |
"יראו רבים וייראו" ולשם כך חייבים להשית קנס רציני ולא איזה אלף שקל. אני גם בטוחה שלא כל אחת הייתה תובעת את העירייה, אחרות בלעו את הסירוב... ולכן יש לעודד את התביעות האלה באמצעות הטלת פיצוים רציניים על המפלים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 23:11 |
|
| |
אני יכול להבין חלק גדול מהטענות של השופט, ובפרט בראש של שופט חילוני. עם זאת הקנס חסר פרופורציה, ובפרט בישראל שכל אנס ורוצח מתפוצצים מחמלה של השופטים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 21:54 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | למה בכלל מחזיקים כזה ספר בספריה? הרי אפשר לשבת במקום ולקרוא.. |
| צודק בהחלט. מה עוד, שמים גנובים ימתקו...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 20:18 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | יש צנזורה על השם ?היא תרוויח בכפליים גם ימצאו לה זיווג הגון וגם תוכל להשאיל את הספרים ללא כל חשש .... |
|
מי אומר שהיא בכלל רוצה להתחתן ואתה כבר משדך לה זיווג הגון.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 19:56 |
|
| |
למה בכלל מחזיקים כזה ספר בספריה? הרי אפשר לשבת במקום ולקרוא..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 19:03 |
|
| |
התובעת לא קיבלה פיצוי על הנזק שנגרם לה. היא ביקשה פיצוי על עגמת נפש ולא קיבלה.
הפיצוי הוא יותר עונש לעירייה שהתנהלה בצורה לא הגונה.
אם יש קריטריונים להשאלה, הם צריכים להיות ברורים, גלויים וסבירים.
השופט ניסה להבין איזה ספרים מוגבלים, איך החליטו למי מותר לקרוא ספר ולמי אסור, מי הסמכות שעשתה את ההחלטה.
מה שהתברר זה שמדובר בהחלטה של הספרנית. הטענה כאילו זאת קביעה של גדולי התורה התבררה בבית המשפט כשקרית.
יותר מכך, כשהאישה ניסתה לברר בעיריה מה מותר ומה אסור לה לקרוא, לא התייחסו אליה.
ככה לומדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 18:17 |
|
| |
התגובה שלי רלוונטית גם לקודמך. צער לי אבל אתם מגלים פנים בתורה שלא כהלכה. ראה סנהדרין צ"ט. אבל למה אתה לא חושב במושגים האלה, כשעיריית ב"ב וכו' גובה ארנונה ומטילה קנסות על תושבי העיר, ראשיה לא התגלגלו כדי להחזיר את הכסף לתושבים?! כי דינא דמלכותא דינא, אחרת למה שנשלם את הקנסות ואת הארנונה הרי אנחנו מכשילים את העירייה ואת תושבי העיר כי הכסף בסופו של יום חוזר אליהם. טוב, תיתכן שבבני ברק הכסף לא חוזר לתושבים יתרה מזאת, כשהחרדים מקבלים עליהם תפקידי שרים: כל מה שנעשה בארץ אם זה חילול השבת, פריצות וכו וכו' נעשה גם על ידם ומכוחם, אבל למי אכפת?, מה שנשאר לנו מהתורה זה חטוף ואכול חטוף ושתה כי מי יודע מי יהיה מחר...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/01/2025 18:48:25
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 17:21 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | יישר כוח לתובעת האלמונית. באתר ישנם כאלה שלא למדו אזרחות, ולמרבה הבושה מתגאים בזה תוך כדי הפצת בורותם ברבים. |
|
אבל הכסף הוא גזול בידיה . והיא תצטרך לרדת בגלגול להחזיר לכל תושבי בני ברק .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 16:26 |
|
| |
למדו למדו אזרחות, פשוט הולכים עם חוקי תורה ולא עם חוקי אזרחות. כמה רלוונטי היום בחנוכה, גם עם המתייונים היה כך, לא היה חסר ידע מה הם חוקי המתייונים כולם ידעו אותם, חלק מהיהודים פשוט גם אהבו את החוקים והלכו איתםץ
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 14:03 |
|
| |
יישר כוח לתובעת האלמונית. באתר ישנם כאלה שלא למדו אזרחות, ולמרבה הבושה מתגאים בזה תוך כדי הפצת בורותם ברבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 12:22 |
|
| |
תזכורת בעיצומם של ימי החנוכה לכך שישנם עדיין ממשיכים לאותם יוונים שרצו בכוח הזרוע לכפות את תרבותם הקלוקלת, ומי שעשה ניסים לאבותינו בימים ההם הוא יעקור את מלכות הרשעה במהרה.
עאלק חרדית, פונה לערכאות על איזה ספר שלא נתנו לה, שהיא יכולה לרכוש את זה מכספה, היכן שהיא רק רוצה,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 08:36 |
|
| |
ואני אמור להאמין לכבוד השופט ירום הודו שהיא אכן חשה את כל מגוון התחושות השליליות שבפסק הדין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2025 03:08 |
|
| |
הסכום הגבוה של הפיצוי, על "נזק עצום" שנגרם לאותה רווקה, שלא השאילו לה כמה ספרים שרצתה, לעומת פיצויים פעוטים על נזקים גופנים חמורים פי כמה, רק מלמד על כך שבית המשפט פוסק את פסקיו לפי גחמותיו, כשהוא נעמד על "הרגלים האחוריות" להגנת פושטקית שרוצה לקרוא ספרים טפו לא עלינו..
|
|
|
|
|