בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

הבגידה של יודה בוטבול בנוער הנושר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2025 09:20 לינק ישיר 
הבגידה של יודה בוטבול בנוער הנושר

ישראל דדון המטפל בנוער נושר בעיר כותב מתוך כאב לב: הפגיעה בנוער בסיכון של אלעד בחסות : ראש העיר מר יהודה בוטבול ובחסות הדוגמן העירוני מר יניב בדלוב ובחסות מר ברקוביץ ובחסות מר אורן מזרחי ובחסות שבעת חברי שס אלעד שמדגימים לנו בכל יום מחדש את המושג : מנותקים ולתושבים יש עוד מילה להוסיף נמאסתם !!!! אני מקבל תגובות בפרטי בסגנון : מה זה אכפת לך ? , או מה אתה מבין בנוער נושר ? אז קודם כל נעים להכיר אני ישראל דדון שף במקצועי ובהכשרתי ( דן גורמה )0 ובקרוב אחזיק גם בתעודה של סוג 5 ממשלתית ( למי שמבין מה המשמעות של סוג 5 ) החזקתי עד לא ממזמן קייטרינג בוטיק שדי עבד יפה ובשנה האחרונה עזבתי את הכל לטובת תחום קולינארי אחר ןזה טיפול ריגשי באמצעות בישול ואני מטפל בנוער וילדים בסיכון דרך בישול בחצי שנה האחרונה ואני עד לילדים שמגיעים לכיתת הבישול עם כל מיני חוויות קשות שאותם אני מנוע מלפרט אבל קחו לכם דקה ותחשבו על הדברים הכי גרועים שהילדים והנערים הללו עברו וזה עדיין לא קצה הקרחון , ואני זוכה יום יום לתת להם מעט תקווה והם מספרים לי דברים קשים מהעסקה בניגוד לחוק ועד ניצול ציני של גורמים מסויימים ואני שומע אותם בקשב רב. שומע ובוכה בפנים . שומע ובא לי לצרוח להנהגה המנותקת של המגזר החרדי תתעוררו , ואני רואה שהנערים האלה הם סה"כ מקור תקציבי כדי לחלק אותו לעוד מקורבים ולא לתת אותו לילדים , לפני הבחירות יהודה בוטבול ביחד עם שר הרווחה הבטיח לנערים האלה שהם לא סוג ב' וזה היה בגדר הבטחה חלולה ועלובה והשבוע זכינו לראות את עוצמת הניתוק של יהודה בוטבול וקואליציית הבושה הניתוק מהמציאות היומיומית של הנערים האלה לטובת קמפיינים של יחסי ציבור עלובים לא ביקשנו הכפלה !!!!! לא ביקשנו דברים מחוץ לחוק !!!!! לא ביקשנו קומבינות !!!!! ביקשנו רק דבר אחד אל שתלח ידך אל הנער ואל תקציביו הדלים ממילא !!!!! כבשת הרש מודל 2025

תוקן על ידי אופטימיסת ב- 02/01/2025 09:21:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2025 09:21 לינק ישיר 

https://i.imagesup.co/images2/0__067763e2f3052b.jpg הנתונים הכואבים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > הבגידה של יודה בוטבול בנוער הנושר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext