בית פורומים קבלת פרדס

תיקוני המה"מ הך דתוך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2025 16:06 לינק ישיר 
תיקוני המה"מ הך דתוך

תיקוני המה"מ ה"ח דתוך בטופס הא' הכלליים:

בחלקה מסר לי הרב של הילדות שלי שלא להיזהר יותר מידי בדיבר הה' מלמעלה כי הוא חשוד אצלי בעמות ארצות ונג"ע ר"ע ונישמות תתקע"ד וערב רב ועמלק וכשיגיע כבר לידהם דבר תורה הם יהיו עמי ארצות שדעתם מיטתפשת עליהם.

בהתשל"ה בוצעו 3 תיקוני צינורות של הצינורות העליונים שצינור העליון האחורי הנמוך הוריק בקו החום לצינור קדמי עליון של המה"מ, ואחר כך צינור העליון הנמוך הקדמי בקו הצהוב הוריק לצינור הקדמי העליון של המה"מ.

בשלב אחר הוריק הצינור של העליון הנמוך הקדמי בקו הלבן של חושך אין סוף, לצינור הנמוך האחורי של המה"מ.

כתוצאה מכך נחתמו הכלכלה של הכביאה הזו והעלייה הרוחנית של יהדות ספרד בזרם התשובה.

בגיל 5.5 בא נוח וביקש ממני שאם אני אפגוש אותו שאבקש מימנו ששום דבר רע לא יקרה לילדים שלו

בגיל 6.8 בא דור א' ולמד איתי מספר קטן שהיה בידו כי היתפללתי על נפש צלם כ"ל ובסוף אמר לי וזאת (החצי צורה של הפצצות אטום) מסכנת את ביטחוני אז מה אוכלים אמרתי לו מישמיש ואכלנו ביחד מישמיש הוא ביד שמואל ואני ביד ימין אחד ליד השני והורדתי על המישמיש שלי גנ"י רנ"י חיימ"ו גבוה מאוד ומדויק מאוד וכיהנתי לדור א' את המישמיש שלו כממלכת כוהנים.

בגיל 7.1 הוריק עשו דעת דיסוד דעשו לפרק תחתון דהוד דמלכות שלי ואני הורקתי לעשו דעת דיסוד לפרק תחתון דהוד דמלכות שלו בהיכלות המיזרקות כתוצאה מזה החלה להישתכלל התעבורה החדישה עולם המחשבים והמדיה והתקשורת החדישה ועולם הכספים בעולם כולו..

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רוחניות > קבלת פרדס > תיקוני המה"מ הך דתוך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext