חה"כ טלי גוטליב, שלא מתכופפת ולא מתייצבת לשום חקירה פוליטית, מציבה מראה צלולה ובוהקת לפני הקואליציה.
'הם עושים לכם את זה כי אתם נותנים להם לעשות לכם את זה' - אומרת חה"כ גוטליב.
'הם שולטים, כי למרות שהם בחרתם את הריבונות העם, בחרתם תמיד למצמץ ראשונים ולמסור את הריבונות לידם'.
בפעם הבאה שראש הממשלה בוחר, להפקיד את פתק הבחירות שלכם אצל כנופיית שלטון החוק והתייצב בפניה 3 פעמים בשבוע, נסו לענות לעצמכם על שאלה אחת קטנה - למה טלי יכולה וראש הממשלה לא?
תודה טלי.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 06/01/2025 00:13:53
נשלח ב-9/1/2025 12:53
אם אני צופה נכון את המהלכים של טלי גוטליב : היא בהחלט משערת שתוגש נגדה כתב אישום, אבל היא תבקש מהועדה בכנסת שלא תסיר את חסינותה, כך שזה פחות משנה כמה שהיא חזקה משפטית, אלא ביחסי הכוחות בכנסת. בכל מצב היא הייתה יכולה לשמור על זכות השתיקה ולטעון שבדו מליבם את ההשגות כלפיה, אבל מי ששומר על זכות השתיקה בחקירה ייקח בחשבון שזה עלול לפעול לרעתו...
נשלח ב-9/1/2025 01:00
לך תדע זה אפשרות גרועה מאוד מבחינת הפרקליטות כי מה שהם יכתבו בכתב האישום יחייב אותם להוכיח והיא תטען שהם בדו מליבם כי הרי הם לא שאלו אותה ולא לשכוח היא עורכת דין פליליסטית ואפילו היתה טובה בתחום הזה מה שבהרב מיארה לא יודעות אפילו איך להגיד היא תקרע אותה בבית מדפט
אחד מהשנים, או שהפרקליטות תחשוש מתקדים, שאחריו יתחילו עוד כמה כבשים מהעדר לפקפק בחוזקו ומשילותו של בית המשפט/פרקליטות, יסחבו חכ"ית בכוח לחקירה, וכך תתחזק דיקטטורת השמאל-בית-משפט-פרקליטות או שהפרקליטות תחשוש ללכת צעד אחד יותר מידי קדימה, יוותר לח"כ גוטליב, ואולי ראש הממשלה יתעשת ויפסיק לכבד את בית המשפט בביקורים היומיומיים.. מה יעשו לו? יעצרו אותו?
עוד אפשרות, תוגש נגד טלי גוטליב כתב אישום בלי שהתייצבה לחקירה והיא תבקש מהכנסת שלא להסיר את חסינותה לצורך קיום ההליך המשפטי
נשלח ב-8/1/2025 01:13
"ומה טוב אמר האומר: לולא המשתגעים היה העולם חרב". [הרמב"ם]
נשלח ב-7/1/2025 14:21
יפה ששמת לב...
נשלח ב-7/1/2025 10:44
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 07/01/2025 10:45:17
נשלח ב-7/1/2025 10:44
הדיבוק כתב:
לא רוצה לצנן את הלהבות, אבל אל דאגה. תוך שבוע דרוקר מגיע עם מידע ממש מדויק (מהסוג שהיה לו על הצוללות), שגוטליב יחד עם מיקי גנור הם מרגלים מסוכנים לטובת פפואה גינאה החדשה. שבועיים מהיום ויש "כתבה" קשוחה ובלתי מתפשרת ב"עובדה" (שהם כידוע לא חוששים מפני איש; תשאלו את עזרא נאווי), ומהר מאוד היועמשית נותנת הוראה שעל חטא כזה חמור קודם תולים ואחר כך מכניסים למעצר; בן גביר מנסה לעצור את המשטרה מלשתף פעולה, ומהר מאוד מתברר שיש לשר לביטחון לאומי מניעה משפטית מלעסוק בביטיחון לאומי. בקיצור תוך חודש גוטליב מפצחת גרעינים עם עמירם בן עוליאל. (או עורקת שמאלה)
הצו כבר יצא:)
נשלח ב-7/1/2025 10:41
קלעפער כתב:
פייגלין כמובן רצה לעקוץ את ביבי על חולשתו בכניעתו לחונטה המשפטית...נחמד
אני רואה שאתה מעריץ גדול של פייגלין ושמח על כך.
בגדול - אין פה שום חידוש, פייגלין מבקר על כך את ביבי שנים...
נשלח ב-7/1/2025 04:07
פייגלין כמובן רצה לעקוץ את ביבי על חולשתו בכניעתו לחונטה המשפטית...נחמד
נשלח ב-6/1/2025 15:14
או שהיא תתאדה כמו אלדד יניב...
נשלח ב-6/1/2025 14:36
לא רוצה לצנן את הלהבות, אבל אל דאגה. תוך שבוע דרוקר מגיע עם מידע ממש מדויק (מהסוג שהיה לו על הצוללות), שגוטליב יחד עם מיקי גנור הם מרגלים מסוכנים לטובת פפואה גינאה החדשה. שבועיים מהיום ויש "כתבה" קשוחה ובלתי מתפשרת ב"עובדה" (שהם כידוע לא חוששים מפני איש; תשאלו את עזרא נאווי), ומהר מאוד היועמשית נותנת הוראה שעל חטא כזה חמור קודם תולים ואחר כך מכניסים למעצר; בן גביר מנסה לעצור את המשטרה מלשתף פעולה, ומהר מאוד מתברר שיש לשר לביטחון לאומי מניעה משפטית מלעסוק בביטיחון לאומי. בקיצור תוך חודש גוטליב מפצחת גרעינים עם עמירם בן עוליאל. (או עורקת שמאלה)
נשלח ב-6/1/2025 09:27
איש_חשוב כתב:
ואולי ראש הממשלה יתעשת ויפסיק לכבד את בית המשפט בביקורים היומיומיים.. מה יעשו לו? יעצרו אותו?
זה ממש לא קשור. גם הכותרת - 'שלא מסירה חסינות' - לא נכונה.
נשלח ב-6/1/2025 09:16
תותחית, אני נזהר מלהגיד שאני אוהב אותה חלילה, אבל טוב שיש את הילד שצועק המלך הוא עירום...
נשלח ב-6/1/2025 01:46
אחד מהשנים, או שהפרקליטות תחשוש מתקדים, שאחריו יתחילו עוד כמה כבשים מהעדר לפקפק בחוזקו ומשילותו של בית המשפט/פרקליטות, יסחבו חכ"ית בכוח לחקירה, וכך תתחזק דיקטטורת השמאל-בית-משפט-פרקליטות או שהפרקליטות תחשוש ללכת צעד אחד יותר מידי קדימה, יוותר לח"כ גוטליב, ואולי ראש הממשלה יתעשת ויפסיק לכבד את בית המשפט בביקורים היומיומיים.. מה יעשו לו? יעצרו אותו?
נשלח ב-6/1/2025 00:23
עוד ציוץ שלה
הפרקליטות לא שלחה לי שום מכתב, היא גם לא תשלח. אין לה כל סמכות לשלוח מכתב עם ׳המלצה׳ כלשהי לחברת כנסת.
אם היה מכתב כזה גליקמן היה מקבל העתק ממנו ומפרסמו.
כפי שהבהרתי אין לי כל כוונה להתייצב לחקירה גם אם יבקשו ממני מאד יפה.
לא ניתן להעמיד אותי לדין על מעשה שעשיתי במסגרת מילוי תפקידי או למען מילוי תפקידי ועל כן לא אסכים שיחקרו אותי רק כדי להרתיע אותי.