בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

3 נערים בני 18-19 תושבי העיר, דקרו ופצעו קשה בן 37 בניסיון שוד קורקינט בת"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2025 19:28 לינק ישיר 
3 נערים בני 18-19 תושבי העיר, דקרו ופצעו קשה בן 37 בניסיון שוד קורקינט בת"א

עדכון: המשטרה עצרה הערב את הצעיר בן 19 מאלעד. הדקירה ברוטשילד: הוארך מעצר שניים מהמעורבים, החשוד המרכזי עדיין חופשי ביהמ"ש האריך את מעצרם של אליה עוזרי ויחיאל מלכה (18) מאלעד, החשודים במעורבות בדקירת גלב שטנקוב (37) בת"א: "נותרו 30 פעולות חקירה, רובן חשופות לשיבוש. עוזרי שהה בדירת מסתור, קיים חשש שיימלט". עורכת דינו טענה: "הוא נלחץ וברח מתוך בהלה". עורך דינו של מלכה: "הוא לא יודע היכן החשוד המרכזי" rJ61y7Q30_164_196_618_618_0_medium ליאור אוחנה|13:50 888 תגובות תגיות דקירה תל אביב בית המשפט האריך היום (חמישי) את מעצרם של אליה עוזרי ויחיאל מלכה, שני צעירים בני 18 מאלעד שנעצרו בחשד למעורבות בדקירתו של גלב שטנקוב (37) בשדרות רוטשילד בתל אביב ביום שבת האחרון. החשוד המרכזי, שעל פי החשד ביצע את הדקירה עצמה, עדיין מסתובב חופשי. חשוד נוסף, קטין, טרם הובא בפני בית המשפט. • האב שכמעט נרצח בשדרות רוטשילד משחזר: "קרסתי, הדם נשפך בלי הפסקה" תיעוד הדקירה בשדרות רוטשילד עו"ד שרון חזות, המייצג את מלכה, טען בדיון כי מרשו משתף פעולה באופן מלא עם החקירה ומסר גרסה מפורטת על האירועים, אך הואשם על ידי המשטרה שאינו חושף את מיקומו של החשוד המרכזי. "הוא לא יודע היכן נמצא החשוד הנוסף", אמר חזות, בעוד החוקר המשטרתי טען כי ישנם ראיות המצביעות על כך שהוא מודע לפרטים נוספים. במהלך הדיון, המשטרה ציינה כי ישנם סרטונים המתעדים את האירוע, שבהם החשודים נראים כשהן בורחים יחד מיד לאחר הדקירה מבלי לבדוק את מצב הקורבן. החוקר הוסיף: "הם איימו על הקורבן כדי שימסור להם את הקורקינט, ולאחר מכן בוצעה הדקירה". עוד נמסר כי יש עדות לכך שאחד הנוכחים נשא סכין נוספת בזירה. 2 צפייה בגלריה אליה עוזרי, חשוד בדקירה ברוטשילד אליה עוזרי בדיון, היום(צילום: ליאור אוחנה) יחיאל מלכה, חשוד בדקירה ברוטשילד יחיאל מלכה, אחד משני החשודים שמעצרם הוארך עו"ד לירון שרקוביק, המייצגת את אליה עוזרי, טענה כי מדובר באירוע ספונטני ולא מתוכנן. לדבריה, עוזרי לא דקר את הקורבן, מסר את זהות הדוקר ואף ציין את כתובתו. "ללקוח שלי אין עבר פלילי, והוא לא ידע שלדוקר יש סכין. הוא נלחץ וברח מהמקום מתוך בהלה. שמאז האירוע הוא לא בקשר עם הדוקר כלל ולא יודע איך לאתר אותו. יש סרטון, אי אפשר להתבלבל - הקטין וחשוד 2 נמצאים במרחק מהנדקר. הוא מספר את כל מה שהוא יודע, הוא רץ בבהלה״. השופטת רוית פלג בר דיין הרימה את קולה בכעס כשהשיבה לשרקוביק כי ״בהלה זה ללכת באותו רגע, לא לחכות שבוע אחרי. בהלה זה להגיע ולדווח אחרי כמה ימים״. עו״ד חזות הוסיף כי "המשטרה מנסה לקשור את יתר החשודים למה שנעשה על-ידי דמות מחוללת אחת באירוע. לא צריך להיות חוקר מנוסה כדי להבין שמדובר באירוע ספונטני ולא מתוכנן. מדובר בבחור שלפני ארבעה חודשים הפך לבגיר וזה המעצר ראשון בחייו, שהיה עד למקרה חמור ומצער, נלחץ ועזב את המקום. זו הטעות שלו, אם הוא היה נשאר התמונה היתה אחרת לגמרי. הוא משתף פעולה באופן מלא בחקירה. אביו נמצא באולם. אני לא יכול להציע אותו כחלופת מעצר כי הוא אלמן ואב יחידני לחמישה ילדים. בעל עסק שמגדל את הילדים ולא יכול לשבת בבית. בנסיבות הללו אין לי חלופת מעצר להציע, ונותר לי לצמצם את הימים ולפקח על החקירה. ההורים נורמטיביים לחלוטין״. השופטת סיכמה: ״בפני בקשה ראשונה להארכת מעצר למשך שבעה ימים. בשלב זה לא מצאתי נכון לעשות הבחנה בין החשודים. החקירה בראשיתה. יש עוד 30 פעולות חקירה, שחלקן הגדול חשופות לשיבוש. על פי החשד מדובר באירוע חמור, מקומם, שבו חבורה של צעירים פגשה באדם שכל חטאו היה שנכח במקום ורצה לשכור קורקינט. הם ניגשו אליו ולאחר מכן אחד מהם שלף סכין ודקר אותו. הקורבן איבד דם רב, נזקק לניתוח והוא עדיין מאושפז. רוב החשודים נעצרו, מלבד חשוד 1 שטרם נעצר. החשודים קושרים את עצמם לאירוע. אני קובעת כי מהחשודים נשקפת מסוכנות שלא ניתן לתת לה חלופת מעצר. חשוד 2 שהה בדירת מסתור, ועל כן קיים חשש להימלטות מהדין. אני מורה על הארכת מעצר עד ל-14 בחודש בשעה 12:00״. המשטרה ממשיכה לחקור את נסיבות המקרה ולבדוק את מעורבותם של כל החשודים. החוקר ציין כי זהות הדוקר ידועה, אך הוא טרם נתפס. נבדקת גם השאלה האם היה מדובר באירוע מתוכנן או ספונטני, אך נכון לעכשיו אין ראיות חד-משמעיות לקיומו של תכנון מוקדם. www.ynet.co.il/news/article/rjnezv6ikg אין האב שכמעט נרצח בשדרות רוטשילד משחזר: "קרסתי, הדם נשפך בלי הפסקה" גלב שטנקוב היה בדרך לביתו משדרות רוטשילד כשחבורת צעירים תקפה אותו, ואחד מהם דקר אותו בירך. "לא החלפתי איתם מילה עד שניגשו אליי - הם בחרו בי", שיתף בשיחה עם ynet ממיטתו בבית החולים. "מי מסתובב עם סכין קצבים באורך 10 ס"מ ברחוב? מטורף שנפלתי על חובש קרבי, עשה חוסם עורקים בידיו" rJ61y7Q30_164_196_618_618_0_medium ליאור אוחנה|אתמול | 18:15 123 תגובות תגיות דקירה אלימות תקיפה רוטשילד תל אביב "גומרת אותי עד עכשיו חוסר הידיעה - למה הם עשו את זה?": גלב שטנקוב (37), ניסה לעלות על קורקינט חשמלי ציבורי בשעה 1:00 בלילה שבין שבת לראשון בשדרות רוטשילד בתל אביב והותקף על ידי כמה צעירים, שאחד מהם אף שלף סכין ארוכה ודקר אותו בירך - לפני שהחבורה נמלטה מהמקום. האירוע תועד במצלמות האבטחה שברחוב, ובשיחה עם ynet, שיתף שטנקוב בתחושות הקשות לאחר הצפייה בתקיפה. תיעוד: התקרית המזעזעת בשדרות רוטשילד 3 צפייה בגלריה גלב שטנקוב שנדקר ברוטשילד שטנקוב ממיטתו בבית החולים איכילוב. "מה שהכי משגע - למה הם בחרו אותי?" "לא ציפתי לתגובות של הציבור, לא קלטתי שזה צולם ולא האמנתי", סיפר שטנקוב, שנפצע קשה. "מילא הם היו גונבים לי את הפלאפון והארנק או שהייתי מקלל אותם אולי פוגע להם בכבוד. לא חיפשתי בעיות ניסיתי לצאת מזה בשלום. הלכתי להשכיר קורקינט, ללכת הביתה מהר. חלמתי על שש שעות שינה אחרי יום הולדת של חבר טוב, רציתי לקום לקחת את הילדה לגן בבוקר, לקום ליום רגיל. מי חשב שברוטשילד פינת הרצל החיים שלי יהיו בסיכון". שטנקוב סיפר על שאירע לפני שהותקף באכזריות על ידי הנערים. "הם נעצרו מאחוריי, חבורה של בנים, שאלו מה אני עושה פה ואמרו על הקורקינטים: 'כל זה שלנו'. לא הבנתי על מה הם מדברים, והם ענו 'מה אתה לא מבין יא בן שרמוטה?'. מבלי שאתפוס את הסיטואציה אחר מהם ישר שלף סכין שקלטתי", תיאר. "הם הקיפו אותי ורציתי רק להפסיק את השיחה אז זזתי כדי לצאת מהמעגל. אז חטפתי דקירה ומשם אני זוכר שחייגתי לחבר שישב בבר הסמוך, אבל הטלפון נפל, לא הצלחתי לדבר, קרסתי". חובש קרבי שעבר במקום היה זה שהציל את חייו. "הדם שלי נשפך בלי הפסקה, המוח שלי היה מעורבב, לא הצלחתי לחשוב ומשם אני רק זוכר קטעים", סיפר שטנקוב. "לא הצלחתי לדבר על כלום, עוברים אנשים ואני לא מצליח לצעוק להם, הסכין חתכה אותי לאורך על הרגל. איבדתי אוויר והייתי חנוק, כאילו נכנסתי למים רותחים וטבעתי. דיברתי עם הפרמדיקים וזה גם מה שהם אמרו שהרגשתי, חנוק. לא הצלחתי לדבר עם הבנות לידי". מהרגע שבו נדקר עד שהתמוטט, חולפת בערך דקה. בתיעוד נראים עוברי אורח חולפים על פניו של שטנקוב, מבינים ורואים שהוא פצוע וממשיכים ללכת. גם אחרי שהוא נופל על המדרכה ונראה מעורפל הכרה, עוברי אורח שרואים אותו מדמם ממשיכים ללכת. "לא התבאסתי על אף אחד", שיתף שטנקוב בשיחה. "הסתכלתי על עצמי מהצד, גם אני, בלי ידע רפואי, אם מישהו שותת דם היה נופל לידי לא הייתי יודע לעשות כלום". גלב שטנקוב שנדקר ברוטשילד "חובש קרבי עשה לי חוסם עורקים עם הידיים" הוא הוסיף: "הכול טוב, אנשים המשיכו כי הם לא הבינו, ואז בחור בשם מ', חובש קרבי הגיע, ראה אותי ונתן עזרה ראשונית. דחף לי אצבעות מיד לתוך העורק וחסם אותו. נפלתי על חובש קרבי והוא עשה לי חוסם עורקים עם הידיים, זה מטורף, אני אומר את זה ולא מעכל. עד שהפרמדיקים הגיעו ואז הם עשו עבודה מדהימה. זה חוסר מזל של שלוש דקות ושרשרת של מזל ואנשים טובים שהצילו לי את החיים. אומרים לי כל הזמן פה 'יש לי מזל' - אבל איך נקלעתי לזה מלכתחילה?". שטנקוב תיאר בפנינו את התוקפים כפי שזכר אותם. "היה לתוקף הראשי גשר בשיניים, היו להם כיפות, ישראלים בני 20, אני מעריך קצת יותר. עכשיו קשה לי לזכור אבל אם אראה אותם אזהה אותם כי הסתכלתי על התוקף שהיה הכי אלים והכי אגרסיבי". הוא התרשם כי אותו "תוקף ראשי" ניסה להרשים את חבריו. "הרגשתי שהוא מנסה לעשות את הבלגן הכי גדול. הוא עצר לידי ראשון, קרא לשאר ודקר אותי. הכוכב הראשי של ההצגה. איזה מן בן אדם מסתובב עם סכין קצבים? סכין של יותר מ-10 סנטימטר. איך הולכים עם זה? אתה מסתובב עם חרב ברחוב". מאז התקיפה נמצא שטנקוב בבית החולים איכילוב בתל אביב, משם יעבור לשיקום ארוך. "אני לא יכול לדרוך על הרגל", סיפר. "הייתי מורדם במשך חמש שעות של ניתוח. אני זוכר שנכנסתי לחדר ניתוח והסבירו לי שאיבדתי ליטרים של דם. ניסו לשמור אותי יציב ושאלו אותי מה השם שלי ותעודת הזהות. אותי זה עצבן, לא הבנתי למה הם לא מטפלים בי, אבל הם ידעו מה הם עושים. אירוע דקירה בשדרות רוטשילד תל אביב בו נדקר תושב העיר בגלב שטנקוב בן ה 37 תיעוד הדקירה בשדרה המרכזית בת"א. "רק חיפשו מישהו ליפול עליו" "אחרי ניתוח התעוררתי בבית החולים במחלקת טראומה, הייתי שם עוד יומיים עם משככי כאבים", הוסיף. "אני לא זוכר גם משם יותר מדי. הייתי מתעורר לדקה וישן שלוש שעות, ככה כמה ימים. שם חברים שלי מציירים בפניי את כל התמונה, המשטרה, הרופאים, הסרטונים, התגובות של אנשים שזיהו אותם מסתובבים ומציקים עוד שעות לפני ברחוב. הם היו מתוסכלים, רק חיפשו מישהו ליפול עליו ולעשות בעיות. זה לא אנשים לדעתי מהמרכז, אלא אנשים מבחוץ שלא באו לבלות". שטנקוב סיפר כי בעקבות הדקירה הוא סובל מפגיעה עצבית. "היא תישאר לתמיד, אני לא ארגיש כמה מקומות ברגל כנראה לנצח. הרופאים מקווים שאשתקם כמה שאפשר. אשתי והמשפחה בשוק טוטאלי, ואני לא יודע מה ההשלכות הנפשיות שיהיו. אני בעצמי בשוק, ועוד לא חשבתי על זה לעומק. "התסכול שלי הוא מזה שאני לא מבין למה אני ומה בדיוק קרה שם כי אני לא מבין מה הסיבה לתקיפה", ציין שטנקוב. "רק ניסיתי לצאת מזה, הרגעתי אותם, אמרתי להם שאני לא נגדם, רציתי להרגיע את הרוחות וזה לא עזר. אני אעבור מפה לבית חולים שיקומי שיעזור לי עם פיזיותרפיה לשבועות הקרובים". יש לך מסר בעקבות התקיפה? "אני חושב שאם יש לך קצת שכל אתה מבין שיש לכל פעולה שאתה עושה סיבה ותוצאה. בתור בן אדם לא קטן צריך להבין מה ההשלכות של הפעולות שלך ולקחת אחריות. מילא היית גונב משהו והיית רוצה להרוויח כסף או שהייתי פוגע לו בטריטוריה כעבריין או בכבוד שלו, אבל זה מה שהכי משגע אותי שאני לא מצליח להבין למה. למה אני? מה ספציפית ממני הם רצו. "אפילו לא החלפתי איתם מילה עד שניגשו אליי - הם בחרו בי. ואין איך לברוח מזה. אי אפשר להפסיק לחיות ולבלות, כולם מסביב שונאים אותנו, מלחמה עכשיו, אז עוד בתוך הבית ככה שנאה? לא חבל אחד על השני ועוד על מה? חבר שלי מתחתן מחר ואני לא אהיה בחתונה שלו. על מה? לא אקח את הבת שלי לגן, בלי סיבה. לא יכולתי לצאת מזה בשום צורה אחרת רק לא להיות באותה דקה במקום הזה". www.ynet.co.il/news/article/rjwngw2lyx#autoplay

תוקן על ידי אופטימיסת ב- 09/01/2025 22:46:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2025 12:53 לינק ישיר 

בית משפט השלום בתל אביב האריך בחמישה ימים את מעצרו של החשוד המרכזי באירוע הדקירה בשדרות רוטשילד בעיר, שנעצר אתמול. במסגרת האירוע הותקף גלב שטנקוב (37), שהיה בדרך לביתו, על ידי צעירים - ואף נדקר בידי החשוד המרכזי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2025 00:54 לינק ישיר 

בית משפט השלום בתל אביב התיר לפרסם את שמו של אברהם יצחקי, בן 18 מאלעד, החשוד המרכזי בדקירתו של גלב שטנקוב (37) בשדרות רוטשילד בתל אביב לפני כשבועיים. בדיון שהתקיים שלשום נקבע כי יצחקי, לצד החשודים אליה עוזרי ויחיאל מלכה, יישארו שלושה ימים נוספים מאחורי סורג ובריח, וקבע כי המיוחס להם סביר ואף יותר מכך. בתיעוד שפורסם מהאירוע נראים הצעירים מתקרבים אל שטנקוב ששכר קורקינט שיתופי, ולפתע אחד מהם שלף סכין ודקר אותו ברגלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2025 12:43 לינק ישיר 

הפרקליטות הגישה לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתב אישום נגד יחיאל מלכה ואברהם יצחקי (18) מאלעד, בגין דקירתו של גלב שטנקוב (37) בשדרות רוטשילד בעיר. האישום מייחס ליצחקי עבירות של חבלה חמורה בנסיבות מחמירות, איומים בצוותא חדא והדחה בחקירה בנסיבות מחמירות. מלכה מואשם בביצוע עבירות של החזקת סכין ואיומים בצוותא חדא. הפרקליטות ציינה כי "לא ניתן לעלות על הדעת את הקלות הבלתי נסבלת שבה השתמשו בנשק קר בליבה של עיר בנוכחות אנשים רבים אחרים, וזאת ללא כל סיבה כלפי אדם שהלך לתומו ברחוב". מעצרם הוארך עד לתום ההליכים המשפטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > 3 נערים בני 18-19 תושבי העיר, דקרו ופצעו קשה בן 37 בניסיון שוד קורקינט בת"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext