| נשלח ב-16/1/2025 22:30 |
|
| |
שוב נתניהו מחזק את החמאס?!
ולא רק שהוא לכאורה מחזק את החמאס, אלא שבמעשיו הוא מנשים אותו לחיים חדשים, והתוצאה שוב טבח ושוב סבבים ר"ל ואלה שטענו שאין לו תכנית ליום שאחרי, אולי טעו כי אין ספק שהעסקה הזו תחזיר את חמאס להיות הרבה יותר חזק והרבה יותר אגרסיבי והכול יחזור להיות כפי שהיה וביתר שאת ועז .. תמיד טענתי שנתניהו הוא ראש ממשלה פחדן, מזיע והססן שבא ל" רכוב" על גבו השחוח של מחנה הימין וברגע של מבחן הוא שמאל קיצוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2025 22:16 |
|
| |
השמאל התנגד למימון החמאס
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2025 19:24 |
|
| |
נתניהו בנאום בפני שדולת אייפק: אנחנו תומכים בתכנית טראמפ לתת לתושבי עזה את החופש לעזוב את הרצועה, וכך נתניהו בעצם מתנגד לתכנית טראמפ לגרש את תושבי עזה ולא לתת להם לחזור אבל, מסתבר שכפי שאמרתי תמיד: נתניהו הוא גדול השמאלנים בארץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 16:54 |
|
| |
מחזקים את החמאס בעז"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2025 19:46 |
|
| |
איש חשוב, אתה רואה שלא צריכים רוב בעם כדי לטרנספר את תושבי עזה. תכלס, כשלא נשקפת סכנה לתושבי ישראל מרצועת עזה, או אז ניתן לומר שצריך רוב לגירושם, אך במידה והעברתם מעזה נחשב לאקט בטחוני עבור אזרחי ישראל דומה הדבר לחיסול מזכ"ל חיזבאללה ע"י שעבר בלי משאל עם. למה שלא תיפנה לפרזידנט טראמפ!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2025 01:35 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | טוב, אתה הרי לא מצפה מנתניהו שהוא יעשה גנץ ולפיד, או שאני טועה? מה אני הייתי עושה במקומו? התשובה היא שלא הייתי מהססת, אלא מפזרת בעולם שני מיליון פליטים. ובכך תבוא הישועה לעם ישראל ,אחרת כבר ראינו שהחמאס לא מתכוון לבנות את עצמו אלא להרוס את ישראל בכל מחיר, היום, אין כבר את התשובות: לא ידענו, חשבנו שהוא מורתע ועוד קלישאות שלא מחזיקות מים.
|
| זה נחמד שהנשיא טראמפ רואה עין בעין עם לך תדע 1 את הבעיה בעזה ומצטרף לדעתה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 23:58 |
|
| |
זה כי אתה מבלבל בין טראמפ לנתניהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 20:16 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מתודולוגיה פשוטה. אנס? שונא! מה כל כך קשה להבין? |
|
עם החלק הזה אני חי, אבל מההמשך של דבריך נראה שאתה זה שלא שלם איתו. בכל מקרה אתה פטור מלהגיב, נראה לי שהבנו את שיטתך בנושא זה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 19:27 |
|
| |
מתודולוגיה פשוטה. אנס? שונא! מה כל כך קשה להבין?
במקרה של נתניהו אני לא שונא. אני מתעב אותו על מימון החמאס, על אפס עשייה, על האשמת אחרים בכישלונותיו. ובעיקר על הערצת השוטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 19:13 |
|
| |
אני מניח שאני שונא אנס, זה בגלל שהוא אנס וזהו. אתה כנראה צריך עוד סיבות ואז אתה מתחיל להתפתל וכשאין לך סיבה נוספת אתה נזכר שהוא בכלל אנס. האמת לא הבנתי המתודולוגיה, אבל אם זה נחמד לך שיערב לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 18:29 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | ואיסו בעיה זה יפתור? ואיך זה יוכיח שהוא לא נשאר אותו דבר וכו?
אני מתנצל שהגבתי לך. אני חושב שענית היטב לכל מי שתהה, ששום דבר לא מניע אותך חוץ משנאה לביבי (ולטראמפ ואןלי עוד כמה). אבקש שההנהלה (אם יש דבר כזה) תמחק את הודעתי זו ואת ההודעה שמעליה. |
|
ומה רע בלשנוא אנס? וכי אתה אוהב אנסים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 12:55 |
|
| |
האם לדעתך הפנזטיונית בבועה שאתה חי, יש או היה רוב לעשות טרנספר לכלל הערבים? האם דיברתי כאן על גירוש כל תושבי עזה או גירוש כל הערבים בכלל? נפתח קצת את הדמיון הפנזטיה שלך, לטענתך היה צריך בימים הראשונים אחרי שמחת תורה לגרש את כל תושבי עזה ע"י הלחיצה בכפתור שמגרש את כל תושבי עזה? או שאולי צריך היה להיכנס עם צבא מסודר ומאורגן, כדי לתפוס אותם פיזית ולגרש, אבל רק רגע, שורצים שם 40 אלף מחבלי חמאס עזתים ונוחבות מאומנים היטב, וזה לוקח כמה חודשים של לחימה מטורפת, ומה קורה בחודשים האלו? התנדפו כל השמאלנים והימנים שאמרו שצריך לגרש את כל הערבים מעזה. מה אומרים היום כל הליכודניקים? לגרש את כל תושבי עזה? או שזה חזר להיות המצע של בן גביר-סמוטריץ? בקיצור, חלמא טבא חזיתא, מה שכתבתי הוא מציאות מדויקת, אין היום רוב יהודי לטרנספר לערבים, היה כמה ימים אחרי הטבח, חלק גדול יותר של אלו שאמרו לגרש את הערבים, אלו התנדפו די מהר.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 19/01/2025 12:57:19
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 11:33 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ברור לכל בר דעת שהדבר הנכון ביותר לעשותו הוא מה שהקב"ה ציוה מפורשות, וכך כתוב במפורש בפסוקים "והיה אשר תותירו מהם (מיושבי הארץ שאינם יהודים) והיו לשכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם".. הקב"ה ציוה את עם ישראל לרוקן מארץ ישראל את כל מי שאינו שייך לעם ישראל, ואז יהיה להם שקט, ואם לא אומר הקב"ה דברים מזעזעים "והיה אשר דימיתי לעשות להם אעשה לכם"!! ברור לכל בר דעת שאין בידי הערבים להזיק ולפגוע כשהם מחוץ לגבולות ארץ ישראל הרחק הרחק. יש גם מצע של מפלגות ימין מסוימות הדוגלות במהלך זה של טרנספר לכל הערבים. כמה הם קיבלו בכנסת? כאן נעוצה הבעיה, העם אינו רוצה את מה שטוב לו, רוב העם כיום אינו מספיק ימני, אלא ימין מרכז. גם הליכוד אינו מספיק ימני ושפוי, ואינו רוצה לעשות את מה שטוב לעם ישראל, הוא רוצה לעשות את מה שטוב לקשרים של מדינת ישראל וארה"ב ואירופה, זה במקום ראשון, ובמקום שני חיי יהודים.
ביבי נמצא בראשות הממשלה בזכות מצע הליכוד, ובזכות רוב העם הימני שאינו מספיק ימני, אלא ימין מרכז, והוא מיישם את המצעשל הבוחרים שלו. סדר יהיה כאן בעזרת השם כשהציבור הימני יגדל בארץ, חרדים ודתיים וגם חילונים של ימין קיצוני יהוו רוב, ואז יעשו בעזרת השם מה שצריך כמו שצריך. |
| אתה מאשים את הקורבנות!! אתה טוען שהעם אינו מספיק ימני, זהו שקר מרושע, לאחר שמחת תורה אפילו חלק גדול מהשמאל טען שצריך לגרש כל תושבי רצועת עזה, אולי בימים כתיקונם יש קושי גדול לעשות אזה אבל לאחר הטבח והחטיפות בשמחת תורה השחורה היינו מקבלים את הלגיטימציה, וחוסכים בחללים שנפלו בעזה ככל הנראה לשווא ופוטרים את הבעיה אחת ולתמיד...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 10:46 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | ואיסו בעיה זה יפתור? ואיך זה יוכיח שהוא לא נשאר אותו דבר וכו? |
|
אני מתנצל שהגבתי לך. אני חושב שענית היטב לכל מי שתהה, ששום דבר לא מניע אותך חוץ משנאה לביבי (ולטראמפ ואןלי עוד כמה). אבקש שההנהלה (אם יש דבר כזה) תמחק את הודעתי זו ואת ההודעה שמעליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 07:46 |
|
| |
ואיסו בעיה זה יפתור? ואיך זה יוכיח שהוא לא נשאר אותו דבר וכו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 07:17 |
|
| |
מתפטר
|
|
|