בית פורומים בחדרי חרדים

הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/1/2025 07:19 לינק ישיר 
הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב

בארצות הברית יושבע היום דונלד טראמפ לנשיאות ארה"ב בפעם השניה, הטקס החגיגי בגבעת הקפיטול שבוואשינגטון. הטקס  יחל בסביבות השעה 12:00 בצהריים (שעון וושינגטון), 19:00 שעון ישראל. טראמפ יישבע אמונים על שני ספרי תנ"ך: האחד אישי שקיבל מאמו ב-1955, והשני הוא התנ"ך ההיסטורי של לינקולן משנת 1861.

הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים וּמֶמְשָׁלָה לַנְּסִיכִים וּמַלְכוּתוֹ מַלְכוּת כָּל עוֹלָמִים: הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה. הַנּוֹתֵן בַּיָּם דָּרֶךְ וּבְמַיִם עַזִּים נְתִיבָה. הוּא יְבָרֵךְ וְיִשְׁמוֹר וְיִנְצוֹר וְיַעֲזוֹר. וִירוֹמֵם וִיגַדֵּל. וִינַשֵּׂא לְמַעְלָה לְמַעְלָה. לַאֲדוֹנֵנוּ הַנשיא דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ, מֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים בְּרַחֲמָיו יִשְׁמְרֵהוּ וִיחַיֵּיהוּ וּמִכָּל צָרָה וְיָגוֹן וָנֶזֶק יַצִּילֵהוּ. מֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים בְּרַחֲמָיו. יָרוּם וְיַגְבִּיהַּ כּוֹכָב מַעֲרַכְתּוֹ. וְיַאֲרִיךְ יָמִים עַל מַמְלַכְתּוֹ. מֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים בְּרַחֲמָיו. יִתֵּן בְּלִבּוֹ וּבְלֵב כָּל יוֹעֲצָיו וְשָׂרָיו רַחֲמָנוּת לַעֲשׂוֹת טוֹבָה עִמָּנוּ וְעִם כָּל יִשְׂרָאֵל אַחֵינוּ: בְּיָמָיו וּבְיָמֵינוּ תִּוָּשַׁע יְהוּדָה. וְיִשְׂרָאֵל יִשְׁכּוֹן לָבֶטַח. וּבָא לְצִיּוֹן גּוֹאֵל וְכֵן יְהִי רָצוֹן וְנֹאמַר אָמֵן:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 19:24 לינק ישיר 

הכוונה אם ביידן היה עושה לביבי מה שטראמפ עושה לו עכשיו...הוא דחה בקשה ממנו לא להסיר את הסנקציות מהטרוריסט הסורי (בין יתר הדברים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 15:06 לינק ישיר 

1. ברור שהיו לועגים על כך.
2. ברור שאף אחד בתקשורת המרכזית לא היה מראה את זה או מתייחס לזה.
3. אלו שלעגו היו מוזמנים לחקירת שב"כ או מח"ש או להב על הסתה ו/או פגיעה בבטחון המדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 13:32 לינק ישיר 

ואני רק מנסה לחשוב מה הימין הישראלי היה עושה אם היה זה ביידן ובנט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2025 14:26 לינק ישיר 

אני רק מנסה לחשוב מה התקשורת הישראלית היתה עושה באופן שטראמפ היה מסרב לשתות קפה שהוגש לו בפתיחת ביקור אצל ביבי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2025 13:56 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
לפי מה שאומרים מדינת ישראל לא משלמת על השיחרור הזה בשום צורה אפילו ההומנטרי היה אמור להיכנס בלי קשר

אתה לא יכול לדעת אם טראמפ למשל הבטיח לקטארים בתמורה לסגור על הסכם עם איראן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2025 04:18 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
לפי מה שאומרים מדינת ישראל לא משלמת על השיחרור הזה בשום צורה אפילו ההומנטרי היה אמור להיכנס בלי קשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

מדינת ישראל היא המחיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 17:44 לינק ישיר 

המחיר כבר שולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 15:40 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 13:16 לינק ישיר 

גרשום כתב:
הלוואי שהתקוות שאצלנו תולים בו יתממשו. אך יש לזכור שמדובר בנרקסיסט מגלומן עם שגעונות. 
גייט ווייסט ווי אזוי ער וועט זיך פירן.
אף אחד לא צריך להיות מופתע מטרמפ. היה ברור שאי-אפשר לצפות את מהלכיו, ושהוא מסוגל להתהפך מהיום למחר. עסקת שחרור החייל החטוף עידן אלכסנדר מעל לראשו של נתניהו, היא השפלה לנתניהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 04:57 לינק ישיר 

לא התהפך ולא כלום, הוא רוצה את המנעמים של סעודיה.
היה אגואיסט ונשאר אגואיסט.
עד היום פשוט לא היה לו אינטרס הפוך מהאינטרס של ישראל.
היום הוא פעם ראשונה במבחן ונכשל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 04:44 לינק ישיר 

צריך רחמי שמים מרובים כי נראה שהדונלד התהפך קצת על ביבי ובעקיפין על ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2025 15:49 לינק ישיר 

הראיה שלי שונה מהראיה שלך¡
לא תבין את זה¡

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 09:37 לינק ישיר 

ניוטרל היקר, אני מבקש להבהיר כאן נקודה קטנה. כשאתה כותב שצריך להתפלל למפלתו של אדם, או שאנשים מתייחסים אליו כמשיח וגואל וכדו, אלו דברים מאוד מאוד חמורים וחריפים. אתה לא מגיע עם טענות רציונליות ספציפיות, אתה טוען שאנשים ממש יוצאים מדעתם, ושיש מצב קטסטרופלי. אחרי קצת בירורים, אתה מפעם לפעם מנסה להסביר לנו מה הצכוונת, ואנחנו נשארים עם כמה אמירות כלליות כאלה שאין הרבה מה לעשות איתם; אתה מרגיש שאנשים חושבים, הוא שחצן, כאלה דיבורים שאפשר למצוא ולומר על כל מקק שמסתובב אצלך בבית. הבעיה שלי הקטן, היא לא עם מה שאתה מרגיש אלא עם האיום שאתה רואה בזה. הרי אתה כותב בפורום פתוח לפני הרבה אנשים, כשאתה מגיע בטענות אתה מראש מבין שלא בשופתני עסקינן, שאל"כ חבל על הדיבור... אלא אתה משום מה חושב שאנשים מן היישוב חושבים שטראמפ משיח. כאן מגיעה התהייה הגדולה - הרי עברנו מספיק תקופות כעם, לפני פחות מ20 שנה קיבלנו את ההתנתקות, שהייתה אחד המהלכים היותר נוראיים שהמדינה עשתה לעצמה, והיא קרתה בדיוק על ידי שתי ההבטחות הכי גדולות - שרון ובוש-ג'וניון - שכולם ראו בהם את האנשים הכי חזקים ואידאולוגים ואפקטיביים, ואיכשהו שניהם חוו מצוקה ועשו מה ששום מטורף לא היה עושה (בעיקר מבחינת האופן שהדברים נעשו). אז כאדם חכם, אתה מבין שאף אחד לא רואה בהם משיח (אלא אם כן יש לך טקסט רציני שכתוב בו בפירוש שטראמפ הוא גואל ומשיח). עד אז, אתה יכול פשוט להבין שאנשים שמחים ומודים לה' על הטוב ומוקירים בני אדם שפועלים לטוב. חבל לקחת את הדברים בצורה קיצונית ואז לנסות לחלוק עליהם, החיים יכולים להיות הרבה יותר פשוטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2025 22:37 לינק ישיר 

אין בכלל ספק שגם את המשיח היו משמיצים אם היו יודעים את זהותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2025 21:37 לינק ישיר 

אני קורא בהמון מקומות¡
שמתיחסים אליו כמשיח וגואל¡
אך אף המשיח שקר הזה מופיע במסמכי אפשטיין¡

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ניוטרל ב- 08/03/2025 21:37:55

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext