| נשלח ב-2/2/2025 13:07 |
|
| |
זדורוב צפוי לקבל מהמדינה 17 מיליון ש"ח פיצויים.
האיש ישב כ-15 שנה, ובחישוב גס יוצא שעבור כל חודש בכלא ישולם לו סכום של כ-94.000 ש"ח.
היה שווה? לדעתי כן.
גם עמוס ברנס קיבל בזמנו כמה מיליונים פיצויים אבל לרוע מזלו הוא לא הספיק ליהנות מהכסף כי הוא חלה ונפטר זמן קצר אחר כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 08:36 |
|
| |
לדעתי זה מעט מאד. זה בקושי ממצה את כושר העבודה שלו בשנים האלו כולל ריבית דריבית אם היה מפקיד את כל הכסף. פיצוי אין כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 08:28 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | לא ברור למה לשלם ... הוא זוכה מחמת הספק!!!
זה לא שהוא הוכיח שהוא לא אשם אלא שבמכלול הראיות ובגלל טעויות בחקירה היה קושי בלהאשים |
|
זיכוי הוא זיכוי הוא זיכוי. נקודה.
במשפט פלילי לא הנאשם הוא זה שצריך להוכיח שאינו אשם אלא על התביעה להוכיח את האשמה וכאן היא לא הצליחה להרים את נטל ההוכחה בדבר אשמתו.
תוקן על ידי גרשום ב- 03/02/2025 08:33:34
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 08:19 |
|
| |
לא ברור למה לשלם ... הוא זוכה מחמת הספק!!!
זה לא שהוא הוכיח שהוא לא אשם אלא שבמכלול הראיות ובגלל טעויות בחקירה היה קושי בלהאשים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2025 20:44 |
|
| |
אני באמת חושב שמגיע לזדורוב עולם ומלואו. אבל אולי שמישהו יסביר לי למה כששוטרים לא עושים את עבודתם ומכסתחיל ומרמים, והפרקליטות במקום לשאול שאלות קשות היא מחפשת את הבעיה מתחת הפנס, איך בסוף המיסים שלי צריכים לממן את הפאשלות שלהם? זו נוסחה קצת מוזרה, לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2025 18:57 |
|
| |
ורק שי ניצן, שר"י, שדחף להרשעתו של זדורוב בכל מחיר, יושב בספריה הלאומית ונהנה מפנסיה צוברת, בלי לשלם שום סוג של מחיר, לא אישי, לא כלכלי ולא כליאתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2025 16:48 |
|
| |
הוא ישב 15 שנה על משכורת חודשית של שופט עליון.
|
|
|
|
|