בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

דרמה בעיר: אריאל אלקובי, התפטר מתפקידו בעירייה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2025 13:47 לינק ישיר 
דרמה בעיר: אריאל אלקובי, התפטר מתפקידו בעירייה

דרמה בעיר: עוזר המנכ"ל אריאל אלקובי, התפטר מתפקידו בעירייה. (פורום-אלעד) עובדים ועובדות יקרים מזה כ- 5 חודשים זכיתי לעבוד בעירית אלעד בלשכת המנכ"ל, ולצידו של ראש העיר הרב יהודה בוטבול, בתקופה זו הכרתי אנשים טובים ואיכותיים, נחשפתי לתוכניות מיוחדות שקיימות בשלל המחלקות ובעיקר רוח טובה אצל כלל העובדים עם רצון להצעיד את העיר קדימה. לא סוד הוא שבלב כבד הגעתי לעבודה זו, אך לאחר היועצות עם רבותי ומתוך תחושת שליחות עשיתי זאת ואני שמח על ההחלטה כאמור. לצערי מאז כניסתי גורמים בעלי עניין מנסים לפגוע בראש העיר דרכי ומנסים לפגוע בכל הליכי העבודה התקינים בצורות לא חוקיות ומתוך האשמות ורכילויות שאין בהם ממש, שיתוף הפעולה של בכירים בעירייה ואף מלשכת ראש העיר מתוך רצון להרס עצמי הינה ידועה וראויה להקאה. לשמחתי בית משפט מנהלי גלגל אותם ודחה את העתירות על הסף ואף חייב את בעלי העניין לשלם סכומים על העתירות הנ"ל. ידוע לי כי סכומי עתק הושקעו בעתירות אלו וכל מטרתם הינה להפריע לעבודת העיריה ולגרום לכאוס ואי סדר בעירייה וכי אף פסק דין לא יעצור בעדם ולא יבחלו בשום דרך חוקית ולא חוקית לפעול אך חזקה עלי דברי האדמו"ר ר' דוד אשר אמר "אל תירא ואל תיחת" זכתה העיר אלעד וזכתה העיריה כי בראשה עומד ראש עיר, בן תורה אמיתי, איש חיל, אשף בחינוך ואדם מקצועי, אשר חוכמתו הולכת לפניו וישורתו ניכרת על פניו ובטוחני כי יצעיד את העיר קדימה עוד שנים רבות, תוכניות רבות לפניו בקידום החינוך, הנוער, הרווחה ושלל מחלקות העיריה וביכולתו לעשות דברים גדולים בעיר. כעת לאחר תקופה ולאור השינויים הצפויים בלשכת מנכ"ל העיריה ובעקבות כך ייתור תפקידי, עשיתי שאלת רב והוחלט כי אשוב לעבודתי בתחום החינוך בעיר ואמשיך משם לעשות דברים לקידום העיר ואני עושה זאת בלב שלם. אבקש להודות כמובן לראש העיר על הזכות לעבוד לצידו וכן לכלל העובדים ועובדות, מנהלים ומנהלות אשר היו היכולת שלי לסייע לתושבי העיר בשלל נושאים. אבקש לנצל מייל זה ולבקש מחילה מכל עובד או עובדת באם פגעתי או נכשלתי בכבודם. שאו ברכה והצלחה למען תושבי העיר היקרים. בידידות אריאל אלקובי. *'פורום-אלעד' - להצטרפות* https://chat.whatsapp.com/JHOvKiQKM9xFxA2hYVfPvg

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > דרמה בעיר: אריאל אלקובי, התפטר מתפקידו בעירייה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext