בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו מחלל שבת באופן קבוע עם הודעות לא חירום - על זה צריך לעזוב ממשלה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/2/2025 04:25 לינק ישיר 
נתניהו מחלל שבת באופן קבוע עם הודעות לא חירום - על זה צריך לעזוב ממשלה.

בועז גולן לח"כ אליהו: "נתניהו מחלל שבת באופן קבוע עם הודעות לא חירום - על זה צריכים לעזוב ממשלה" ערוץ 14

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2025 16:18 לינק ישיר 

בזה יש הסכמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2025 07:23 לינק ישיר 

לי הק' ברור שהציפייה שלא לפעול בשם המדינה בשבת, חלה גם על גויים. שוב אני מדבר על הציפייה של המפדל. החרדים לא אמורים להחסיק ציפיות כאלה, ובפועל הם בוכים או מתנערים לפי קריזה/אינטרס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2025 02:35 לינק ישיר 

אם מנהיג המדינה יהיה גוי על פי הלכה, אך בלאומיותו יהיה יהודי. והוא יקבל נציגים מהעולם בשבת. זו יכולה להיות דוגמא המבדלת בין השנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 23:17 לינק ישיר 

ולטעמיך, מה זה בכלל "מדינה"? (אתה לא יודע כי לא למדת אזרחות, זה בסדר.. בא לא ניכנס לתשובה אבל תבין את העיקרון-) הסברתי, המדינה כגוף - כלומר מנהיגי המדינה כשהם פועלים מכוח ובשביל המדינה, כמו כתיבת הודעות לתקשורת, נסיעות והופעות מטעם המדינה וכדו. וזה שונה מדברים שהם עושים לצורך עצמם. זה די פשוט כשחושבים על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 22:04 לינק ישיר 

כי לא הבנת עד לרגע זה למה "מדינה" אינה יכולה לחלל שבת? ולכן גם הוספתי ונניח שאיני צודק וכו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 19:24 לינק ישיר 

הסברתי בהודעה הנל בדיוק למה חלוקה בין מדינה לאנשים היא נכונה, כי כל המנהיגים הפוליטיים היו מחללי שבת בענייניהם. אתה, יקירי, סתם כתבת שלא נכון ואתה צודק. בכל מקרה הבהרתי את דבריי ואין טעם לכפול את דבריי. תודה על מחמאותיך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 18:20 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
החלוקה שלי בין המדינה ואנשיה ממש נכונה, אבל נניח שהיא אינה נכונה, זו ההשקפה החרדית שאתה בכבודך ובעצמך הבאת, מן הסתם מתוך הרגל של לומר ההפך שכחת. פתחת בקביעה שאתה צודק, אחר כך עברה לאוסף מילים לא מובנות וקינחת בהתקפה אישית. אני מבין שהכל סתם פרסונלי ועכשיו נכנסתי לרשימה השחורה שלך עם ביבי וטראמפ ובן גביר. אין לי אלא לאחל לך שכל מעשיך יבילו לכך שתהיה לך נחת ושמחה בחייך
זו הייתה תגובה לפתיחה שלך, מה קרה לאחרונה להבנה שלך? חלילה. לא מכירך ואין לי דבר נגדך. ההפך. היו בעבר פוסטים שלך שהתמוגגתי מנחת. מן הסתם חולשה זמנית. המברך יתברך בכפליים לתושייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 15:21 לינק ישיר 

על זה צריך לעזוב ממשלה..
ואז ללכת לבחירות בה שוב יעלו לפיד-גנץ מול ביבי
וכמובן לא לבחור ביבי כי הוא מחלל שבת, אבל היי - גם לפיד מחלל שבת.
ואז לפיד ינצח כי החרדים לא הולכים עם ביבי ונוצר רוב אוטומטי ללפיד שכאמור גם הוא מחלל שבת, ואז יחזרו לגזירות רפורמת הגיור, רפורמת הכשרות, רפורמת התקשורת, רפורמת חנויות פתוחות בכל עיר בשבת, ועוד כמה עשרות רפורמות קטנות..
החכם עיניו בראשו, איזהו חכם הרואה את הנולד.
ולפעמים, זה ש"אינו רואה את הנולד", רואה גם רואה, ורוצה רק לחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 09:41 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
החלוקה שלי בין המדינה ואנשיה ממש נכונה, אבל נניח שהיא אינה נכונה, זו ההשקפה החרדית שאתה בכבודך ובעצמך הבאת, מן הסתם מתוך הרגל של לומר ההפך שכחת.
פתחת בקביעה שאתה צודק, אחר כך עברה לאוסף מילים לא מובנות וקינחת בהתקפה אישית. אני מבין שהכל סתם פרסונלי ועכשיו נכנסתי לרשימה השחורה שלך עם ביבי וטראמפ ובן גביר. אין לי אלא לאחל לך שכל מעשיך יבילו לכך שתהיה לך נחת ושמחה בחייך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 07:54 לינק ישיר 

אני בדעה שאם הנציגות החרדית לא הייתה חודרת למוסדות השלטון אלא פועלת כגוף חוץ פרלמנטרי, ההישגים היו גדולים יותר. באמריקה המפלגות מחזרות מאד אחרי הקול היהודי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 05:08 לינק ישיר 

החלוקה שלי בין המדינה ואנשיה ממש נכונה, אבל נניח שהיא אינה נכונה, זו ההשקפה החרדית שאתה בכבודך ובעצמך הבאת, מן הסתם מתוך הרגל של לומר ההפך שכחת. הטענה החרדית, ככל שישנה, על חילול שבת של המדינה, היא כי זה כופה על מסורתיים ואנשים שאינם חפצים לחלל שבת את חילולה. ושוב, נושא ומושא האשכול היא העסקונה החרדית שעל בנט או כל מישהו אחר צעקו, אבל הקיסר, צרצרים. אין כאן אידאולוגיה יש כאן אינטרס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 00:36 לינק ישיר 

החלוקה שלך בין אנשים למדינה זה ממש לא נכון. ככל הנראה, לא היה אפילו ראש ממשלה אחד (כולל הקרח ההוא עם הכיפה בגודל של המפלגה שלו), שלא היה מדליק את האור בשבת וצופה בסדרות טלוויזיה נחמדות בחיק משפחתו. על זה אף אחד לא מדבר וזה לא הפריע אף פעם לאף אחד. השאלה היא האם בנושאים מדיניים, גופים או אנשים ייצוגיים שומרים שבת. אז תשובתי היא שלחרדים לא באמת אמור לשנות אם הייצוגיות של המדינה שומרת שבת, כי מראש הם מניחים שבמדינה לא מייצגת את הדת היהודית. מצד שני, יהיה מי שיאמר שזו עוד הוכחה שמי שבאמת עוסק בדתיות של עם ישראל אלו לא אנשי "יבנה וחכמיה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 17:08 לינק ישיר 

המדינה כגוף לא יכולה לחלל שבת. אנשים מחללים. כך שדעתי על המדינה אינה קשורה לחילול שבת של "ידיד ה'" הקיסר מבלפור. ובנוסף, הפוסט הזה אינו דעתי אלא ציטוט של בועז גולן מערוץ 14 בחור ללא כיפה. ועיקר, לך תדע הבין היטב את מטרת הפוסט, שהוא לא התעסקות בנתניהו ונתיניו אלא בצביעות העסקונה החרדית. לפעמים המסרים שלי עדינים מידי ולא עוברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 16:19 לינק ישיר 

אי אפשר גם להתסייג מהמדינה כמייצגת את היהדות וגם לכעוס כשהמדינה מחחלת שבת באופן רשמי. אם אתה מסתייג מהמדינה, תתחנן ליבנה וחכמיה - כוחיה האי ואולי - ואל תתעסק במה ולמה ואיך עושה ראש הממשלה. המפדל הוא שהפיל את הממשלה בזמנו כי הם שותפים בקיום המדינה ומאמינים בה כערך מהותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 09:14 לינק ישיר 

נראה שבועז גולן עוד תקוע על שנת 1976 עת שהגעת מטוסי f15 הרבה לפני השקיעה היווה עילה להפיל את ממשלת רבין. בימינו הסגל הבכיר החרדי אינו מאמין עוד "בשטויות האלה" ומהתרשמותי, הם סבורים שחילול שבת לצורך ביבי הותרה בציבור בכל מצב.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/02/2025 09:29:51

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו מחלל שבת באופן קבוע עם הודעות לא חירום - על זה צריך לעזוב ממשלה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext