| נשלח ב-22/2/2025 19:52 |
|
| |
אז מה ביבי חכם פחדן או רשע ?? תביעו דעה.
נותנים לך גיהנום על כל החטופים עד 12 ואתה מסתפק בעסקאות מסוכנות לבודדים , נותנים לך טרנספר ואתה מדבר על לחימה ושוב ליהרג ולהישאר בגלות .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2025 20:47 |
|
| |
על פניו, לפי הנותונים שיש לנו, מדובר באידיוט רכרוכי. אבל הרי אין לנו את כל הנתונים, והוא יודע דברים שאנחנו לא יודעים, החל מדברים שחשובים מאוד למדינה, כמו חיסול הגרעין האיראני, או תוכניות טווח ארוך לרוקן את עזה ולשטח אותה אחרי שיושב אחרון החטופים. והיות שאין לנו את כל הנתונים, איך נוכל להביע כאן דעה?
דבר נוסף, נדמיין לעצמנו ש"מביאים גיהנום על עזה", החטופים מתים ביחד עם עוד מספר גדול של מחבלים, (החלק הגדול של המחבלים כמובן יישאר במנהרות) הרבה "עזתים לא מעורבים".. נשים וילדים מתים, ואז אל מי יבואו עם הביקורת, מתוך ישראל על כך שהחטופים מתו ומה הרווחנו, ומחוץ לישראל יבואו כל העולם בטענות על רצח עם? הטענות יבואו לביבי, אתה הראש אתה אשם. וגיבורי המקלדת רק יפטירו "אה אופס טעינו".
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 22/02/2025 20:50:01
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2025 20:50 |
|
| |
מי שקובע כאן באמת זה הדיפ סטייט על מלא ששולט כאן ולא ביבי, כך שהשאלה פחות רלוונטית. הימין לא יודע למשול וזה מוכח פעם אחר פעם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2025 20:57 |
|
| |
אח''מ. היעלה על הדעת לשלול את הריגת החטופים רק משום ביקורת בדעת הקהל?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2025 08:50 |
|
| |
ביבי מסונדל, לא משנה אם מדובר בחכם באמיץ לב או בפחדן ומוג לב. הוא מסונדל ואין לו את הכוחות להשתחרר מכבלי השמאל. זה האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2025 09:17 |
|
| |
כמעט כל התשובות נכונות, כי הוא לא רשע כך אני רוצה להאמין. לאמיתו של דבר, ביב הוא ביבי על כל המשתמע מכך דהיינו הוא לא פטריוט ישראלי, בסה"כ מדובר במי שירד לארה"ב ואף שינה את שם משפחתו לניתאי, אין לו לכאורה שום חשיבה אסטרטגית לטווח ארוך לטובתה של המדינה, כך אני מסיקה מהתנהגותו ואולי אני טועה. הוא רואה את המשרה כאמצעי לעשות לביתו, ולשם כך, הוא רוכב על גבו השחוח של מחנה הימין האמתי, ואילו השותפים הטבעיים החרדים כנ"ל, ולכן הם מתאימים לו ככפפה לידיו,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2025 17:01 |
|
| |
| עצם_הענין כתב: |  | | אח''מ. היעלה על הדעת לשלול את הריגת החטופים רק משום ביקורת בדעת הקהל? |
|
לא לכך התכוונתי כמובן. השאלה כאן קשה מאוד להכרעה, מה חושב יותר, חיי החטופים, או חיי אזרחי מדינת ישראל שעלולים לשלם מחיר יקר וכואב על שחרור מחבלים והשארת חמאס על כנו, שאלה זו היא זאת שנוגעת לשלילת הריגת החטופים או לא. אני הצבעתי על הנקודה בה אנחנו יושבים ונותנים עייצעס, כשבסוף יבואו אליו ולא אלינו בטענות על כל החלטה שיעשה.
|
|
|
|
|