בית פורומים בחדרי חרדים

מה דעתכם על הכניסה המפוארת של הרבה מאמשנוב לביתר בערב שבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/3/2025 01:22 לינק ישיר 
מה דעתכם על הכניסה המפוארת של הרבה מאמשנוב לביתר בערב שבת

קידוש ה ללא ספק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2025 06:34 לינק ישיר 

הסיפור כאן מאוד מפתיע, אין הלכה כסו וגם הרבנים (בהנחה שיש להם בכלל מלחמה כזו) בכלל לא הביעו את דעתם. זה ממש מזעזע - רק את אליהו1000 - ולא מובן איך כולם כולל רבני ביתר, מעזים לא להזדעזע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2025 02:29 לינק ישיר 

מי חוץ ממך מבין? אם מדובר לפני השקיעה מה הבעיה, וכי רבני בית"ר חשובים ממנו. היה בטוח שגם הם לא חושבים ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2025 00:15 לינק ישיר 

הבנתי כבר קודם שאתה לא מבין מה הבעיה, וזאת הבעיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 23:59 לינק ישיר 

לא מובן מה כבודו רוצה, אם הייתי מגיע לביתר לשבת, יתכן שגם כן הייתי מגיע אחרי הדלקת נרות ולא הייתי מעלה על דעתי שום בעיה בזה. לא צריך לנחות מהמאדים כדי לדעת מה מותר ומה אסור. למה שהאדמו"ר יחשוב אחרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 23:42 לינק ישיר 

כמה הערות: אין לי ולא היה לי שום קצף על השפתיים, אלא הרבה כאב לב על מה שקרה, מי שיבחון את ההסטוריה של ההודעות שלי יוכל לראות שהן נמצאות במיינסטרים החרדי ימינה, אלא שאני לא הולך עם ראש בקיר, מי שמשפיל את ערכו של הרבה מאמשנוב כאחד שנחת מהמאדים וצריך להסביר לו את הנזק האדיר שנגרם מהנהגה כזאת, לוקח את הפגיעה ברבה על אחריותו, יש לי עוד הרבה מה לומר על המעשה ועל התגובות כמיצגות הרבה מהחולאים של החברה החרדית , אבל מעדיף לעצור כאן מי שקלט טוב, ומי שלא רוצה לקלוט שישאר בדעתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 23:24 לינק ישיר 

אוקי, סופסוף עצרת את הקצף והסברת מה הסיפור. מדובר בזמן שלכל הדעות לפני השקיעה ככה שהלכתית אין עם זה שום בעיה. אם אתה חושב שזה לא נראה טוב כלפי חוץ אפשר להבין אותך, אבל אין שום סיבה שלא תכנס לרבי ותאיר את תשומת לבו ומבטיח לך שאם הוא ישתכנע זה לא יקרה שוב לעולם. לעומת זאת פתיחת אשכול בבחדרי לא תמנע את הפעם הבאה ומלבד חילול ה' וביזוי צדיקים לא תרוויח כלום.

תוקן על ידי muki28 ב- 09/03/2025 23:24:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 23:17 לינק ישיר 

אכן, תודה על התיקון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 21:48 לינק ישיר 

אם רבני העיר מנסים להילחם בתופעה, הםמוזמנים לעדכן על כך אורחים נכבדים, או להבין שאנשים מבחוץ לא מודעים למלחמות שלהם. (אגב אם הבעיה היא מצד תקנות רבני העיר, לכ מן הראוי להשאיר להם להביע את דעתם?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 21:25 לינק ישיר 

כאשר רבני העיר מנסים להלחם במגפת הטיסות , של זו"צים הדוהרים זמן קצר לפני השקיעה, ולכן שמים מחסומים בזמן כניסת השבת, באמת לא מובן מה הבעיה באורח נכבד ככל שיהיה המופיע זמן קצר לפני השקיעה ומזיזים את המחסומים לכבודו ? אם מישהו לא מבין מה הבעיה, אז יש כאן בעיה קשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 20:24 לינק ישיר 

על הסאטמר רבי כעסו כי הוא הגיע אחרי השקיעה, והאגדה מספרת שרבנים ספרדים העירו את תדומת ליבו והוא נמנע מכך להבא. כאן ממה דאני מבין הרבי הגיע לפני השקיעה בזמן שמותר בעשיית מלאכה. אולי יש למישהו בעיה עם זה, אבל אני לא מבין מה יש לבקר את האדמור על כך - ובפרט שהוא לא יכל להקדים יותר, כדי לא לחלל את שבת שעברה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 18:50 לינק ישיר 

הוא לא הראשון. בירושלים צעקו שבת על הויואל משה מסטמר במקרה דומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 18:37 לינק ישיר 

לקול זעקות "שבת": כך דהר רכבו של הרבי מאמשינוב בביתר www.kikar.co.il/hasidism/amshinov-rebbe-beitar-shabbat

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 16:56 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
עוד יותר אהבתי את התגובה על שאלתי. (חשוב לי להבהיר, אני באמת שואל שאלת תם, אין לי מושג מה היה ואני רוצה לשמוע)
אני פחות רוצה לשמוע. אם הפורום הזה היה באמת בהנהלה חרדית, או אפילו בניהול אמיתי לא חרדי, האשכול הזה היה נגנז תוך מספר דקות עקב השמצה ללא הצגת עובדות שדינה תביעת דיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 14:23 לינק ישיר 

מסכן פותח האשכול.
שיעור בהסטוריה שלא כל כך התפרסם בזמנו:הרב שך זצל בזמנו רצה להוציא מכתב נגד החסידים שלא שומרים על זמני ההלכה (ללא הזכרת האדמור שליטא) התנאי שלו היה שהגרשז אויערבך זצ"ל יוסיף את חתימתו ,לאחר שהוא סירב בתוקף המכתב נגנז.
ולהבדיל כאן כל אחד יכול להקליד מה שבא לו , וכאמור מסכן פותח האשכול ואני מלא מקנא באחריתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 12:56 לינק ישיר 

?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה דעתכם על הכניסה המפוארת של הרבה מאמשנוב לביתר בערב שבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext