| נשלח ב-22/3/2025 20:24 |
|
| |
שוב לפיד האידיוט כמו נרקומן מצוי !!! אם לא אקבל את המנה שלי אשרוף את כל הבית!!
אם לא תצייתו או בלה בלה בלה נמרר את חיי האזרחים , לא נשלם מיסים לא ניתן לעניים ,למובטלים ,לניצולי שואה לנכים לגארנישט אנחנו נהרוס את כל המדינה . נרקומן מצוי ,אם לא אקבל את המנה שלי שלי אהפוך את כל הארונות ואת הבית . אם לא תצייתו לחוק נעבור לחוק , הגיון בריא .
תוקן על ידי חסדא ב- 22/03/2025 20:24:44
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2025 10:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2025 09:13 |
|
| |
שמעתי פעם מאיזה איש אקדמיה, שסיפור הדוקטורט של לפיד היה אחד הגורמים לעזיבתו של נשיא האוניברסיטה דאז, פרופ' משה קווה (חיפשתי בקטנה ולא מצאתי תיעוד לזה בנט, אבל סביר שלצדדים יש אינטרס להשתיק את זה, בפרט עקב קשריו של השוטה בתקשורת)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2025 08:09 |
|
| |
הלמפל הזה - בור וע"ה מהודר ומצוחצח, ניסה להוציא במרמה (בשיתוף עם השמאלן אבי שגיא) במרמה תואר ד"ר מאוניברסיטת בר אילן. לאחר שנודעה המזימה נתבטל הניסיון הזה, אבל מדוע עברו על כך בשתיקה?! מדוע הנהלת האוניברסיטה לא נקטה שום פעולה? מדוע בארה"ב הייתה נשיאת אוניברסיטה שנאלצה להתפטר אחר שנתפשה בקלקלתה, על 'גניבה ספרותית', ואצלנו כלום. האם קשירת קשר להונאה בהוצאת תואר אינה עבירה חמורה מספיק, ואין צורך כלל להגיב על כך. ואיפה הצבור הנאור?!
ונשיא האוניברסיטה הזו עסוק בהשבתה על פיטורי ראש השב"כ, כי בזה 'יציל' את הדמוקרטיה, היינו את החופש להונאה ומרמה?! עולם הפוך!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2025 01:35 |
|
| |
חחח יפה .
אתקן את הטקסט דלעיל מטעויות
שוב לפיד האידיוט כמו נרקומן מצוי !!! אם לא אקבל את המנה שלי אשרוף את כל הבית!!
אם לא תצייתו לחוק והסדר או בלה בלה בלה נמרר את חיי האזרחים , לא נשלם מיסים לא ניתן לעניים ,למובטלים ,לניצולי שואה לנכים לגארנישט אנחנו נהרוס את כל הסדר ב[ה]מדינה . נרקומן מצוי ,אם לא אקבל את המנה שלי שלי אשרוף את כל הבית .
"אם לא תצייתו לחוק פשוט נעבור עליו ", הגיון בריא ומשובח!
תוקן על ידי חסדא ב- 23/03/2025 02:04:19
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2025 01:22 |
|
| |
שיאיים שאם לא יעשו מה שהוא רוצה, כל החברים שלו יורידו פרופיל וישרתו בבמחנה
|
|
|