בית פורומים בחדרי חרדים

היתה תקופה שבחתונות חרדיות היו עושים ריקוד כמו חתונה של מחבלים עם נשקים שלופים כביכול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2025 12:23 לינק ישיר 
היתה תקופה שבחתונות חרדיות היו עושים ריקוד כמו חתונה של מחבלים עם נשקים שלופים כביכול

היה טרנד כזה ואני זוכר ראיתי סירטונים מחתונות אלו. 
ראו 
www.bhol.co.il/news/1288440

כולם הבינו אז והיום  שזה לא הזדהות עם החמאס ואירגוני הטרור. זה קטע מצחיק בסך הכל.  לקחו את זה בהומור.

אז נכון אפשר להתווכח אם כך אמורה להיראות חתונה חרדית יהיו שיגידו שהכי טוב זה ריקודים פשוטים 'כמו פעם' וגם אני חושב שזה היה מיותר ,   אבל הריקודים בחתונות היום "בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים"   והסיפור עם גולדקנופף ועטרת שלמה וכו' , וכי מה זה שונה?  למה לא יכולים להבין שבחתונה עושים קטעי צחוק?

אם היו שרים את המנון נטורי קרתא במעמדים רציניים כמו הכנסת ספר תורה, חנוכת הבית, סיומים על גמרא וכדומה ברור שאז זאת היתה אמירה רצינית, אבל בחתונות וסעודות פורים מי לקח את זה לכיוון לא נכון?.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 16:28 לינק ישיר 

אין ספק שמחפשים אותו ושכמותו כדי לייצר כמה שיותר רעל ושנאה ותו לא. רק שמשום מה יש לי הרגשה שאת גפני למשל לא ימצאו רוקד לצלילי המילים האלה ולא בגלל שדעתו שונה או בגלל שהוא הולך רק לחתונות של חולצות כחולות. פשוט כשחילקו את השכל אחד הגיע עם כף ואחד הגיע עם מזלג ואיבד חצי בדרך. חבל רק שאנחנו אלו שהצבענו לדבר הזה והבדיחה על חשבוננו. ולא שגפני לא נופל מדי פעם, אבל אם היו שואלים למי יש יותר סיכוי כמדומני שכולנו היינו חושבים על אותו אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 15:31 לינק ישיר 

ממתי הסיפור עם גולדקנופף סיפור עניני?
מחפשים רפש על בנאדם ומוצאים, זה כל הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היתה תקופה שבחתונות חרדיות היו עושים ריקוד כמו חתונה של מחבלים עם נשקים שלופים כביכול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext