בית פורומים בחדרי חרדים

רבי שאול יש לנו תורה ושולחן ערוך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2025 01:58 לינק ישיר 

לא כתבתי אישית נגדו, מספיק שאלה שפרשו עמו נושאים dna "גוראי" כדי שהכול יתהפך, הוא עצמו אדם זהב אבל הוא לא ינהל את הקהילה לעולמי עד. גם בעת המחלוקת, המאכרים בקהילה הזו לא חשבו פעמיים על החילול שגרמו עת שיצאו להתראיין לתוכנית טלוויזיה כדי להשמיץ את גור אך, לצופה החילוני, כידוע כולנו דומים וכולנו נכללים במצגת הזו, את הניואנסים הקטנים שקיימים בין גור לשאר הציבור החרדי, החילוני הממוצע לא יקלוט לעולם. דרך אגב, בכלים שעמדו לרשותם ובהתחשב ביחסי הכוחות הפורשים הגיבו מלחמה שערה, וטוב שכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2025 03:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
לא כתבתי אישית נגדו, מספיק שאלה שפרשו עמו נושאים dna "גוראי" כדי שהכול יתהפך, הוא עצמו אדם זהב אבל הוא לא ינהל את הקהילה לעולמי עד. גם בעת המחלוקת, המאכרים בקהילה הזו לא חשבו פעמיים על החילול שגרמו עת שיצאו להתראיין לתוכנית טלוויזיה כדי להשמיץ את גור אך, לצופה החילוני, כידוע כולנו דומים וכולנו נכללים במצגת הזו, את הניואנסים הקטנים שקיימים בין גור לשאר הציבור החרדי, החילוני הממוצע לא יקלוט לעולם. דרך אגב, בכלים שעמדו לרשותם ובהתחשב ביחסי הכוחות הפורשים הגיבו מלחמה שערה, וטוב שכך.
יש קצת בעיה עם האמירה שלא כתבת נגדו כשבהודעה הראשונה, שעדיין מככבת בראש האשכול, כתבת במפורש נגדו. לא נגד חסידיו או עסקניו, אלא נגדו אישית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2025 16:46 לינק ישיר 

לך תדע הנכבד, לא חסיד גור אני ולא קרוב אליהם, שמעתי את דבריו של של ר' שאול וקראתי את דבריך , מה אגיד, נשמע פסיכי לחלוטין, מעמדה של מי ששמע את הדברים וקרא אותך, פשוט פסיכי, עכשיו את יכולה לקלל אותי , אבל נראה לי שכל מי ששמע את הדברים וקרא אותך , חושב מה לקחת היום לפני שכתבת מה שכתבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2025 18:42 לינק ישיר 

לא מכבודי להתווכח אתך, כי בסיפור הזה אתה נמשל לבן המלך שהתחפש לאינדיק, כמובן לאחר שהיית בעבר אליהו הנביא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 00:32 לינק ישיר 

נו טוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 00:57 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
לא מכבודי להתווכח אתך, כי בסיפור הזה אתה נמשל לבן המלך שהתחפש לאינדיק, כמובן לאחר שהיית בעבר אליהו הנביא.

מסתבר שלא רק שאין לך הבנת הנשמע, אלא אין לך גם הבנת הנקרא... כבר כתבתי: " אל תקרי ונטמאתם אלא ונטמטם"
אני לא כותב אלייך. אלא לחברי הפורום.
ובכן בניגוד למה שכתבת, בן המלך  לא 'התחפש' לאינדיק.
בן המלך חשב והאמין  שהוא ממש 'אינדיק'.  
ר' נחמן רוצה להסביר שגם אם אתה היהודי (בן המלך) חושב שאתה אינדיק (= שקוע ב'עולם הזה') אתה עדיין יכול להיות יהודי טוב. כראוי ל'בן מלך'. כששאלו את הרב אורי זוהר זצ"ל לאיזה מגזר אתה שייך? הוא ענה: 'אני חילוני שמתפלל , חילוני שלומד תורה, חילוני שומר תורה ומצוות' וכו' וכו'  ובמילים של ר' נחמן: אתה חושב שאתה 'אינדיק' , אין בעיה. אתה לא חייב להישאר 'ערום' מתורה ומצוות. 'ערום' מחיי קדושה וטהרה.  תהיה 'אינדיק' עם בגדים עם 'לבוש יהודי'...עם שאיפות של עבודת ה'.  וזה המסר שהגאון הגדול הגר"ש אלתר שליט"א רצה להעביר לתלמידיו. אפשר לחיות 'מתחת לשולחן' (שמרמז על ה'עולם הזה' ) ובמקביל גם לחיות חיים של 'בן מלך', חיים של התגברות על היצר הרע.  חיים של שאיפה לקדושה וטהרה. 
במשל של ר' נחמן 'האינדיק' הוא 'ערום'. אז במוח הטמא והמלוכלך של לך_תדע נוצר על אוטומט אסוציאציה ל'חדר ההורים' . 
מעולם לא הייתי חסיד גור. אין שום שייכות לקהילת הפורשים.   
אבל "ככלב(ה) השב(ה) אל קיאו כן הכסיל(ה) שב(ה) על איוולתו(ה)"   ועכשיו לך תוכיח שלא...
לתבוע דיבה? את מי?.  
אני בהחלט עוקב בקביעות אחרי השיעורים והדרשות של הגאון הגדול שליט"א במערכת 'קול הלשון'. 'חיכו ממתקים וכולו מחמדים'.
הנאה רוחנית ואינטלקטואלית. ממליץ בחום. 

תוקן על ידי momeir ב- 30/03/2025 01:21:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 07:49 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא כתבתי אישית נגדו, מספיק שאלה שפרשו עמו נושאים dna "גוראי" כדי שהכול יתהפך, הוא עצמו אדם זהב אבל הוא לא ינהל את הקהילה לעולמי עד. גם בעת המחלוקת, המאכרים בקהילה הזו לא חשבו פעמיים על החילול שגרמו עת שיצאו להתראיין לתוכנית טלוויזיה כדי להשמיץ את גור אך, לצופה החילוני, כידוע כולנו דומים וכולנו נכללים במצגת הזו, את הניואנסים הקטנים שקיימים בין גור לשאר הציבור החרדי, החילוני הממוצע לא יקלוט לעולם. דרך אגב, בכלים שעמדו לרשותם ובהתחשב ביחסי הכוחות הפורשים הגיבו מלחמה שערה, וטוב שכך. יש קצת בעיה עם האמירה שלא כתבת נגדו כשבהודעה הראשונה, שעדיין מככבת בראש האשכול, כתבת במפורש נגדו. לא נגד חסידיו או עסקניו, אלא נגדו אישית.
זה ריתחא דאורייתא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 19:21 לינק ישיר 

momeir כתב:
מסתבר שלא רק שאין לך הבנת הנשמע, אלא אין לך גם הבנת הנקרא... כבר כתבתי: " אל תקרי ונטמאתם אלא ונטמטם"
אני לא כותב אלייך. אלא לחברי הפורום.
ובכן בניגוד למה שכתבת, בן המלך  לא 'התחפש' לאינדיק.
בן המלך חשב והאמין  שהוא ממש 'אינדיק'.  
ר' נחמן רוצה להסביר שגם אם אתה היהודי (בן המלך) חושב שאתה אינדיק (= שקוע ב'עולם הזה') אתה עדיין יכול להיות יהודי טוב. כראוי ל'בן מלך'. כששאלו את הרב אורי זוהר זצ"ל לאיזה מגזר אתה שייך? הוא ענה: 'אני חילוני שמתפלל , חילוני שלומד תורה, חילוני שומר תורה ומצוות' וכו' וכו'  ובמילים של ר' נחמן: אתה חושב שאתה 'אינדיק' , אין בעיה. אתה לא חייב להישאר 'ערום' מתורה ומצוות. 'ערום' מחיי קדושה וטהרה.  תהיה 'אינדיק' עם בגדים עם 'לבוש יהודי'...עם שאיפות של עבודת ה'.  וזה המסר שהגאון הגדול הגר"ש אלתר שליט"א רצה להעביר לתלמידיו. אפשר לחיות 'מתחת לשולחן' (שמרמז על ה'עולם הזה' ) ובמקביל גם לחיות חיים של 'בן מלך', חיים של התגברות על היצר הרע.  חיים של שאיפה לקדושה וטהרה. 
במשל של ר' נחמן 'האינדיק' הוא 'ערום'. אז במוח הטמא והמלוכלך של לך_תדע נוצר על אוטומט אסוציאציה ל'חדר ההורים' . 
מעולם לא הייתי חסיד גור. אין שום שייכות לקהילת הפורשים.   
אבל "ככלב(ה) השב(ה) אל קיאו כן הכסיל(ה) שב(ה) על איוולתו(ה)"   ועכשיו לך תוכיח שלא...
לתבוע דיבה? את מי?.  
אני בהחלט עוקב בקביעות אחרי השיעורים והדרשות של הגאון הגדול שליט"א במערכת 'קול הלשון'. 'חיכו ממתקים וכולו מחמדים'.
הנאה רוחנית ואינטלקטואלית. ממליץ בחום. 

תוקן על ידי momeir ב- 30/03/2025 01:21:35

למה שוב אתה רוצה להוכיח לנו שלא למדת בעיון? אתה גם מאמין שהשוכב לצדך בחדר הוא המשיח ולא שהוא חושב כך, אני כותבת מנקודת ראות בריאה, ככל שזה תלוי בך, ניסת גם לאסוף את הביצים של התרנגולת באזור שהאינדיק היה. עכשיו האם אתה חושב, שהכסף הקטארי השפיע על החלטותיו של ביבי? או שהמאכלים האסורים (ע"פ פרסומים שצרך) הם שטימטמו לו את מיינד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 21:30 לינק ישיר 

עד שכבר יש ניק שגם תומך בגור וגם זקוק לכדורים, בדיוק אותו פספסו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2025 16:33 לינק ישיר 

חבל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רבי שאול יש לנו תורה ושולחן ערוך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.