|
|
| נשלח ב-16/5/2025 18:33 |
|
| |
ראש מכון ממר"י יגאל כרמון, השוחד הקאטרי לביבי
ביבי התחזה ללאומי והלך עם האויב ושיתף פעולה עם קטאר.. המסמכים הקטריים שפירסמתי שלפיהם גורמי שלטון קטריים בכירים הורו לשלם לנתנייהו עשרות מליוני דולרים אינם ראיה כשלעצמם, אך הם עילה לחקירה".
עכשיו אני שומע שביבי מאיים בתביעה. נראה אם יקיים. לבי אומר לי שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 08:37 |
|
| |
מה מניע את הרלביו"ת שלך? האם כי אתה שקוע עמוק במדמנת הביוב של מהנדסי התודעה? האם כי אתה חש חיבור ריגשי עמוק לאוטואנטישמיים הארורים מהשמאל, ששונא ומתעב את היהדות? אתה בוודאי לא תמים. נשגב מבינתי איך כבודו, ירא השמיים, מאמין לשקרים ולעלילות שלא היו ולא נבראו. בניגוד אליך, גם אני סבור שמר נתניהו אשם ! אבל בכך שהשמאל הפרוגרסיבי האוטואנטישמי שולט במערכות 'עקיפת' החוק, במערכת החינוך, בצבא ועוד.... הוא הוא זה שאיפשר למנוולים הללו לשלוט. לא נקף אצבע! אדרבה, ככלב השב אל קיאו מינה שוב ושוב אנשים מהשמאל.
תוקן על ידי momeir ב- 18/05/2025 08:41:24
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 15:30 |
|
| |
אתה פונה ליגאל כרמון? ס"ה ציטטתי מדבריו, אין לי שמץ של מושג אם זה נכון.
תודה על המחמאה, הלוואי שהייתי זוכה להיות ירא שמים.
לא הבנתי מה הבעיה בלהיות רק לא ביבי, האיש, גם לדבריך אשם במה שקרה, מדוע שאתמוך בו, החסרים אנשים ראויים יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2025 08:07 |
|
| |
פורסם בעין השביעית (ביטאון שמאלני. שים לב לניסוח המקומם רה"מ 'הנאשם'...)
אורן פרסיקו 19.05.2025 רה"מ הנאשם בנימין נתניהו תובע את יו"ר מכון המחקר ממר"י, אל"מ (מיל') יגאל כרמון, שהציג מסמכים קטאריים לכאורה על העברות סכומי עתק לנתניהו וקרא לפתוח בחקירה פלילית • נתניהו דורש פיצוי של חצי מיליון שקלים וטוען כי מדובר ב"שקרים מוחלטים" • זו תביעת הדיבה השמינית של נתניהו בשנה האחרונה, והשישית הנסובה על טענות לקשרים מושחתים שלו עם הנסיכות מממנת החמאס
תוקן על ידי momeir ב- 20/05/2025 08:08:58
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול