בית פורומים בחדרי חרדים

ינון מגל התחרפן לגמרי? "9 ילדים נרצחו בעזה" ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2025 23:23 לינק ישיר 
ינון מגל התחרפן לגמרי? "9 ילדים נרצחו בעזה" ???

ינון מגל בחר משום מה להביא את אדון גיא מרוז להשתלט לו על התוכנית, והוא משתלט די בהצלחה על התוכנית..
מי שמאזין לתוכנית "זוכה" לקבל את כל הדעות החולניות והרקובות של האיש, ולהרבה דמגוגיה.
כשהוא מופיע בתוכנית הוא משתדל להגיע עם חולצה עם כיתוב פוליטי כלשהו. מבחינתו התוכנית היא עוד במה ותיבת תהודה של קפלן, וכל זה באדיבות מר מגל.
היום הופיע בתוכנית עם חולצה עם הכיתוב "9 ילדים נרצחו בעזה"
כשהכוונה אינה משתמעת לשני פנים, הרוצחים זה חיילי צה"ל. מר מרוז משתף גם ציוץ נבזי לא פחות של היועץ לשעבר של רב המרצחים ערפעת, מר אחמד טיבי.

אין לך גבולות מר מגל? הכל זה כסף ורייטינג? אפילו בערוצי הרעל של השמאל אין דברים כאלה.

ככה לירוק בפנים של אזרחי ישראל, וגרוע מכך, לירוק בפנים של חיילי צה"ל (הצבא המוסרי ביותר בעולם) שמחרפים נפשם לביטחון מדינת ישראל? ככה לירוק בפנים של המשפחות השכולות שבניהם נטבחו בשביעי לאוקטובר או נהרגו במסגרת המלחמה הצודקת מאי פעם? 
שלטים וחולצות כאלו מתאימים לקפלן, אם החלטת להפוך את התוכנית שלך לבמה של קפלן ולפגוע בחיילים, זה חבל, וחבל ששאר הפאנליסטים שם משתפים אתך פעולה בכל זה בעצם הלגיטימציה שהם נותנים לך ולגיא מרוז.
בושה

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/05/2025 23:32:49

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2025 21:16 לינק ישיר 

שוב, אני לא מדבר על הדעות של גיא מרוז, דעות חולניות קיצוניות ומעוותות, זה עניין אחד. אני מדבר על כך שהתוכנית הזו משמשת כפלטפורמה לשלטי מחאה והפגנה שאפילו בקפלן לא נחשבים בקונצנזוס, ובוודאי שאפילו בערוצי התעמולה של השמאל לא היו מאפשרים לפאנליסט לעשות דברים כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2025 13:37 לינק ישיר 

זה מייצר עניין, שיעור ראשון בקורס מבוא לתקשורת המונים. אני מניח שגם את החולצה ואת המסרים המתריסים שעליה מספקת הפקת התכנית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2025 09:48 לינק ישיר 

הסיבה שהם מביאים אותו דוקא בשביל לא להיראות כערוצי התעמולה האחרים שאין שם שום גיוון, הבאת מרוז לא משפיעה כלום על צופי 14 אבל כן מגוונת את אחידות הדעות

אם המצב שאף אחד משם לא מוכן לבא ל14 אז נדמה שזה בסדר גמור להביא את הקוקוריקו הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2025 06:23 לינק ישיר 

הוא השמאלני היחיד שמוכן להגיע לפטריוטים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 22:12 לינק ישיר 

אני לא טוען שזה לא נח תחת חופש הביטוי. אבל קריאה לערוץ 14 לא להזמין אותו אינה פגיעה בחופש הביטוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 22:12 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
יש בעיה עם זה, אבל לא ראיתי שחקרו את יאיר גולן על הרבה יותר מזה, מסתבר שההתבטאויות האלה חוסות תחת חופש הביטוי, או שתלוי מי מבטא אותן

מי מדבר על חופש הביטוי?
זה בכלל לא הנושא, גיא מרוז מבטא חופשי את דעותיו החולניות באופן קבוע בערוץ 14, כולל זה שישראל מבצעת "רצח עם" בעזה, ועוד ועוד.
ינון מגל החליט להביא את השיקוץ הזה לתוכנית שנקראת "פטריוטים" ולתת לו להשתלט די בהצלחה על התוכנית, לגבי הסיבה אפשר לנחש כמה, אף אחת מהן לא חיובית.
אני מדבר על החולצה שאיתה הוא הגיע וישב באולפן, זה מתאים לבמות של קפלן. כל מי שישב אתו ומולו שם בעצם אפשר את החרפה הזו.
בערוץ 12 אין סיכוי בעולם שהיו נותנים לו להיכנס ולשבת עם חולצה כזו, אבל אצל ינון מגל, חופשי, ועוד כמעט ניהל שם את התוכנית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 21:33 לינק ישיר 

יש בעיה עם זה, אבל לא ראיתי שחקרו את יאיר גולן על הרבה יותר מזה, מסתבר שההתבטאויות האלה חוסות תחת חופש הביטוי, או שתלוי מי מבטא אותן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 21:10 לינק ישיר 

מאד מקווה שיפסיקו גם להביא את פייגלעין לערוץ:

איש הימין משה פייגלין שבעברו כיהן כח"כ בליכוד וכיור מפלגת זהות, התראיין לתכנית הבוקר של ערוץ 14 ויצא באמירה חריפה: "כל ילד, כל תינוק בעזה האו אויב". טען באופן שלא משתמע לשתי פנים. 

"כל ילד, כל תינוק בעזה האו אויב" התחיל פייגלין והמשיך לבאר: "האויב הוא לא החמאס והוא גם לא הזרוע הצבאית של החמאס, כמו שהפצ"רית שלנו מספרת לנו, שאסור לנו לפגוע בחמאסניק אלא אם כן הוא חלק מהזרוע הצבאית".  בשלב הזה פייגלין חוזר ומדגיש: "כל ילד בעזה הוא האויב. אנחנו צריכים לכבוש את עזה וליישבה, ושלא יישאר שם ילד עזתי אחד. אין ניצחון אחר". 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 20:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
צריך אולי להעתיק איזו וועדה מייעצת לערוץ 14 כדי שייצאו הנחיות  ברורות עם מי מותר להם לשבת ובאיזו חתונה מותר להם להשתתף ועל מי יורקים בפרצוף וכו' זה לא עובד כך, שכחנו את המחאה של ערוץ 14 כשהפסיקו לפרסם אצלם 

אני מבין שאת לא רואה שום בעיה עם הנושא ועם הכיתוב המזעזע והמחוצף על החולצה שחיילי צה"ל רוצחים ילדים, ושהערוץ והתוכנית נותנים במה לדבר הזה, שאפילו בערוצי השמאל לא היו מאפשרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 20:35 לינק ישיר 

צריך אולי להעתיק איזו וועדה מייעצת לערוץ 14 כדי שייצאו הנחיות  ברורות עם מי מותר להם לשבת ובאיזו חתונה מותר להם להשתתף ועל מי יורקים בפרצוף וכו' זה לא עובד כך, שכחנו את המחאה של ערוץ 14 כשהפסיקו לפרסם אצלם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 15:10 לינק ישיר 

יודעים, אבל את שונאי ישראל לא מעניין העובדות.
אך זה לא קשור לחרפה שאחראי עליה ערוץ 14 וינון מגל.
ושאר הפאנליסטים שהמשיכו לשבת שם מול האיש המחליא הזה עם החולצה המתריסה והפוגענית הזו בחיילי צה"ל שמקוטלגים כ"רוצחים", טעו טעות גדולה. 

אפשר להניח שיש לא מעט צופים שיעדיפו כבר לצפות בערוצי התרעלה המקוריים, 11-12-13 במקום בתוכנית הזו, אפילו בערוצים הללו לא היו מכניסים לאולפן מישהו עם חולצה מזעזעת כזו.

אני לא נביא, אבל משום מה נראה לי שעוד יבוא היום וינון מגל יגלה את הפרצוף האמיתי שלו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 00:21 לינק ישיר 

למי שלא יודע,

צה"ל הודיע כמה פעמים, בכל הערוצים האפשריים,

שהוא הולך להפגיז את האזור, ושהאזור הזה מסוכן מאוד,

וכל מי שלא עובר לאזורים בטוחים, מסכן את חייו.

כמעט כל האכלוסיה שם, עברה לאזורים בטוחים,

ששם יש גם מזון ומחסה בטוח.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 26/05/2025 00:22:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 00:16 לינק ישיר 

אורו מרוז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2025 00:08 לינק ישיר 

אשר פיהם דיבר שווא וימינם ימין שקר, דאס אלעס

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ינון מגל התחרפן לגמרי? "9 ילדים נרצחו בעזה" ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext