| נשלח ב-13/6/2025 17:38 |
|
| |
מה עם החתונה של אבנר נתניהו?
אריה ארליך עורך עיתון 'משפחה'
מאיר נקודה חשובה.
ביום שני השבוע אמור היה רה"מ להכניס את בנו אבנר לחופה. זו לא הייתה הטעייה - זה אמיתי לחלוטין. האולם הוזמן מבעוד מועד, הקייטרינג הוכן, 1,000 מוזמנים פינו ערב. החתן והכלה רכשו בגדים, הצטלמו בכל מיני אתרים, נסעו לכותל, היתה עלייה לתורה. אי אפשר לביים דבר כזה ואין סיבה. נתניהו לא אמר למערכת: חכו עד יום שלישי. אסיים את החתונה ונתקוף. טובת המדינה קדמה אצלו לטובת המשפחה. הוא ביטל את חתונת בנו. נכון, זה עשוי להישמע טריוויאלי וטבעי - אבל תזכרו: במשך שנים ציירו לנו דמות בצורה הפוכה לחלוטין. אינטרסנטית, אגואיסטית, תועלתנית. איש שחושב רק על עצמו ומתעדף את משפחתו על האומה. זוכרים? אז לא. טובת האומה קודמת אצלו. והוא ראוי על כך להצדעה. אני מוריד את הכובע בפני נתניהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 21:31 |
|
| |
הוא ממש לא דפק את בעלזא, הוא כיון לרצונו של הרוב שליט"א שחפץ שהחתונות יתקיימו בקריה ולא בארנה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 14:03 |
|
| |
מילא החתונה שלו, אבל איך הוא דפק לבעלזא את החתונה אחרי שאייכלר היה לצידו בחוק פיזור הכנסת, וכשאלת הגמרא בחולין, וכי כך עושין לבני לויה ? והתירוץ הוא דיו לעבד שיהא כרבו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 10:14 |
|
| |
לא היה ממשל שתמך בתקיפה עד היום. והיום ב"ה יש. אם קמילה היתה נבחרת ככל הנראה לא היו יוצאים לתקיפה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 08:44 |
|
| |
רק טיפשים יסיקו ראיה על נאמנותו של ביבי למדינה מהעובדה שהוא לא דחה את התקיפה באיראן בגלל מועד החתונה. ואם הזמן הוא פרמטר כל כך חשוב אז מדוע שלא נשאל מדוע הוא לא תקף עד היום? הוא הרי מזהיר מפניה הרבה מאוד שנים, ומיותר לומר שככל שתוקפים מאוחר יותר כך לכאורה הנזק קטן יותר באיראן בגלל אופי ההסתרה והבנייה של האתרים באיראן. הפרויקט של איראן היה מצריך כמה וכמה תקיפות הרסניות עד לשבוע האחרון, ואת זה למרבה הצער הוא לא עשה, לעומת זה, היום, איראן הרבה יותר חזקה משהייתה בשנים עברו, ומשכך, התגובה שלה למתקפה של ישראל היא הרבה יותר גדולה וחזקה מכפי שהיה אם היינו תוקפים אותה בתדירות רבה יותר.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/06/2025 09:24:57
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2025 19:05 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | | נכון, זה עשוי להישמע טריוויאלי וטבעי - אבל תזכרו: במשך שנים ציירו לנו דמות בצורה הפוכה לחלוטין. אינטרסנטית, אגואיסטית, תועלתנית. איש שחושב רק על עצמו ומתעדף את משפחתו על האומה. זוכרים? |
|
אין צורך להגיע לסיפור החתונה ביום יום האיש הזה לא יושן כמעט בלילות, וכל סדר יומו מוקדש למדינה (למרבה הצער חלק מוקדש גם לבית המשפט הבזוי והנבזה שחוקר אותו מידי יום שעות ארוכות על סיגרים ושמפניות)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2025 18:50 |
|
| |
חחח. החתונה היה חלק מההטעיה שעשו לאיראנים, כמו ההדלפה שמכרו שלשום לערוץ 13 לפיה, הרמטכ"ל אמר שישראל לבדה לא יכולה לתקוף. או ההתבטאויות של טראמפ על מתן אורכה לשיחות עם איראן.
הצליחו להרדים את האיראנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2025 18:14 |
|
| |
הנה ציון של יועצו של ראש הממשלה בנימין נתניהו - יונתן אוריך (אחרי שלא צייץ הרבה זמן.....)
2015, עשר שנים כבר עברו עלינו. ראש הממשלה בנימין נתניהו יוצא לקונגרס כדי להילחם על חיינו נגד הסכם גרעין מסוכן עם איראן. אני שומע אותו מדבר נגד נשיא ארה״ב דאז אובמה, עם אלי ויזל בקהל, מול דיוקנו של משה רבנו, ואני חושב על סבא שקיבל מכות מנאצים ועל סבתא שרעבה ללחם בסיביר, ואני אומר לעצמי, ככה בשקט, שהיהודי הזה זוקף את קומתנו לגובה שלא קראתי עליו בספרים. בעזרת השם נעשה ונצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2025 17:39 |
|
| |
|
|
|
|
|