בית פורומים בחדרי חרדים

לא בוודאות מאמין לתלונות על חיים רוטר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2025 18:08 לינק ישיר 
לא בוודאות מאמין לתלונות על חיים רוטר

אני מקדים שאני לא מכיר את חיים רוטר באופן אישי, אני שמעתי את שמו יש דורשים לשבח (בפרשיית יפן) ויש דורשים לגנאי.

כעת הוא עצור בגלל תלונות מתוך הקהילה שלו על מע"מ בילדים ובחורים.

בנתיים קיבלתי הודעה עם תמונה של חיים רוטר עם ר"י סאטמר חיים הערש מייזליש 

עם הכיתוב הר"י שנותן גיבוי לחיים רוטר וכהנה וכהנה.

ופה חשדתי.

סאטמר (הארונים) הולידו והמציאו את שיטות הטרור הנבזיות והשפלות ביותר שעם ישראל ראה מאת היותו לעם

אין שם קוים אדומים בכלל, לא בגוף לא בנפש.

כל הדברים שאנחנו מכירים מהארץ (בעלזא וגור, מחבלים שונאים) זה גן עדן לעומת השפלות שסאטמר יורדים שצריך לחסל מישהו.

גם השיטה הזו של מלא מלא תלונות נגד מי שמעומד לחיסול, ועומד בדרכם כבר היו יותר מפעם אחת בעבר.

גם האדמו"ר מניקלשבורג ממונסי (אביו של יולי ליבוביץ) עבר את זה בצורה מכוערת עד שגרמו לגט עם מלא ילדים

שרובם היו מנותקים ממנו עד שהגיעו לגיל 18

מלא מתנגדים של האדמו"ר מהר"א בזמן שהחל לכהן כרב של קרית יואל חוסלו בצורה כזו ואחרת

בלי שום קוים אדומים.

לכן אחרי ההודעה שקיבלתי היום אני מציע לכל מי שרוצה לקנות את הסיפור שיחשוב על זה שוב ויברר היטב

וכן למשטרת ישראל שיקחו את כל סיפורי ותלונות סאטמר בע"מ בע"מ בע"מ. ולא רק מע"מ.

התמונה שקיבלתי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2025 01:09 לינק ישיר 

מה אתה משווה, שם לא היה שום דבר שנוגד את החוק, מקסימום הוא היה בגדר 'מפתה' מדובר בשני בוגרים שעשו ברצון עבירה שבית דין ממיתין עליו אבל לא בבית משפט, אלא שחמתו של אחד הבעלים שנודע לו, בערה בו, ויש אומרים אביה של אחת החוטאות והוא מאנשי עולם התחתון, שלעצמו מרשה לעשות ככל העולה על רוחו, אבל אוי לו למי שיחלל את בתו, אז הוא איים על מאמן הכושר שהוצרך להימלט על נפשו. אבל לא היה שום עילה חוקית לסגור לו את המכון כושר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 14:10 לינק ישיר 

משהו לא קשור, אבל בכל זאת קשור, מי זוכר את הסיפור שהסעיר את המדינה על מאמן הכושר מהעיר יבנה? אז הוא קיבל אישור לפתוח מחדש את המכון כושר שלו. וזה אומר דרשנו, וכי לא תמיד יש ממש בתלונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 10:13 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
שמחתי שבחדשות 12 הזכירו את האשכול הזה

אפשר לינק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 23:24 לינק ישיר 

אתה לא צריך להאמין לאף אחד. אין שום סיבה, אתה לא שמעת את העדויות של הנפגעים אתה לא שמעת איך הוא הגיב להאשמות. הדבר שאדם הגון צריך לעשות כרגע זה לומר "אם זה נכון זה נורא, ולשתוק". אין שום צורך שנאמין לצד אחד או לצד השני. אנחנו לא רלבנטים לסיפור הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 13:55 לינק ישיר 

פוק חזי מאן גברא  רבא דקמסהיד עליה ........ ועל זה נאמר לא לחינם הלך...... ומצא מום את מומו.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 01:41 לינק ישיר 

שמחתי שבחדשות 12 הזכירו את האשכול הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2025 15:41 לינק ישיר 

טוב שמישהו בכל זאת האיר נקודה חשובה וקריטית בכל העניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2025 15:41 לינק ישיר 

כאמור אני לא מכיר את רוטר, אבל מספיק מכיר את סאטמר בשביל לא להאמין אוטומט... לתלונות המגיעות משם.

לפי הצעקות של הניקים "הנוגעים", ולפי התגובות שאני מקבל באישי מניקים שחוששים להביע את דעתם בגלוי, כי מכירים אותם

אז אני מבין שדרכתי על יבלת כואבת, ושאולי יש בה קורטוב של אמת גם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2025 14:22 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
צ'יקו

תיזהר לא לכלכך, שלא תצא מלוכלך...

מה הקשר של ציריך נגד חיים רוטר או בעד הארונים הרשעים אני לא יודע

אבל מה הקשר בין המנדליסטים להארונים ונגד חיים הערש ואנשיו כולם יודעים

אז לא יוצאים עם חמאה לרשות הרבים כשהשמש זורחת

ולגופם של דברים כתבתי שאיני מכיר את האדם ואת המקרה 

אני לא יודע אם זה אמת או שקר

רק כשראיתי שהארונים מעורבים... אמרתי... יש להם נסיון עשיר בחיסול בדיוק כזה של מעומדים לחיסול (עשרות ומאות)

אתה איש שפל ובזוי, איך אתה עושה לינקדז' בין מקרה רוטר לסאטמר? זה קישור מזוהם כפי שאתה כזה. 
אין לי שום קשר לסאטמר ההיפך, גם לא לבאבוב 48 או ניין און פוופציג אני גם לא קשור לציריך וכמובן לא לרוטר מעולם לא נתקלתי בו ולא שמעתי עליו. רק כשראיתי את בתגובתך את הרוע לב שלך ואת השנאה התהומית לקהילה בישראל הגבתי כפי שצריך, ועל תגובתך המכוערת קיבלת תשובה בתגובה זו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2025 09:50 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
באבוזער 

אתה מכיר את הכלל 'כששותים לא נוהגים' ?  אותו דבר ביום שאתה לא לוקח את כל הכדורים המתאימים, אל תיגש למקלדת, וגם אם יש מחסור זמני בבית המרקחת, תמתין בסבלנות לחידוש המלאי. 

תראה באשכול הסמוך על ראש השומרים בבורו פארק חסיד באבוב שהודה במעשים חמורים ביותר ותנסה לפרשן בתיק ההוא מי ארגן לו את זה , אתה מכיר את שתי הבאבוב מבפנים 

תוקן על ידי בונדמן ב- 04/07/2025 09:06:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2025 09:04 לינק ישיר 

באבוזער 

אתה מכיר את הכלל 'כששותים לא נוהגים' ?  אותו דבר ביום שאתה לא לוקח את כל הכדורים המתאימים, אל תיגש למקלדת, וגם אם יש מחסור זמני בבית המרקחת, תמתין בסבלנות לחידוש המלאי. 

תראה באשכול הסמוך על ראש השומרים בבורו פארק חסיד באבוב שהודה במעשים חמורים ביותר ותנסה לפרשן בתיק ההוא מי ארגן לו את זה , אתה מכיר את שתי הבאבוב מבפנים 

תוקן על ידי בונדמן ב- 04/07/2025 09:06:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2025 21:51 לינק ישיר 

הם באמת פרוצים מאוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2025 20:53 לינק ישיר 

צ'יקו

תיזהר לא לכלכך, שלא תצא מלוכלך...

מה הקשר של ציריך נגד חיים רוטר או בעד הארונים הרשעים אני לא יודע

אבל מה הקשר בין המנדליסטים להארונים ונגד חיים הערש ואנשיו כולם יודעים

אז לא יוצאים עם חמאה לרשות הרבים כשהשמש זורחת

ולגופם של דברים כתבתי שאיני מכיר את האדם ואת המקרה 

אני לא יודע אם זה אמת או שקר

רק כשראיתי שהארונים מעורבים... אמרתי... יש להם נסיון עשיר בחיסול בדיוק כזה של מעומדים לחיסול (עשרות ומאות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2025 20:20 לינק ישיר 

מי שמנסה לחסל חשבונות זה אתה עם שנאתך התהומית לסאטמר ולא אף אחד אחר עם רוטר. מכירים אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2025 19:33 לינק ישיר 

מקווה מאוד שהמשטרה והפרקליטת מכירים את הזווית הזו ויבדקו את זה כדי שלא ישפכו דם נקי חלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא בוודאות מאמין לתלונות על חיים רוטר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext