בית פורומים בחדרי חרדים

בימים אלו הגידול החרדי מביא ל'יהדות התורה' את המנדט ה8 בסבירות גבוהה מאוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2025 23:07 לינק ישיר 

נו באמת.
זה סיפורי סבתא שלא מסתדרים עם הנתונים.
הבאתי כאן את הגרף שהעלייה בקולות בבחירות האחרונות, הייתה בהתאם לצפי של גידול שנתי של כ4%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 01:29 לינק ישיר 

המציאות לא מסתדרת לך עם הנתונים?
אני מביא לך מציאות שידוע לכולם בבירור על הרבה אלפי מצביעים שלראשונה בחייהם לא הצביעו בבחירות האחרונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 13:34 לינק ישיר 

לא לבלבל בין מציאות לבין סיפורים והשערות. ואין טעם לזרוק מספרים מעורפלים. יש הבדל קטנטן בין אלפיים ל50 אלף. נא לתת מספרים פחות מעורפלים, ונא לגבות בראיות ונתונים תומכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 14:30 לינק ישיר 

בטוח שכולם יישארו חרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 18:21 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
לא לבלבל בין מציאות לבין סיפורים והשערות. ואין טעם לזרוק מספרים מעורפלים. יש הבדל קטנטן בין אלפיים ל50 אלף. נא לתת מספרים פחות מעורפלים, ונא לגבות בראיות ונתונים תומכים.

מה שאצל אחרים מציאות, ידועה וברורה, אצלך סיפורים.
יודע למה? כי לך יש מציאות אחת בראש, והיא - מה שאתה רוצה שיקרה, וכל מי שמביא לך עובדות או מציאות אחרת, הופך להיות ל"סיפורים".
מה שנקרא אל תבלבלו אותי בעובדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2025 01:29 לינק ישיר 

אדרבה, הבמה שלך.
תן לנו מספרים ברורים מגובים בראיות ונתונים תומכים.
נשמח לדון בהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2025 02:44 לינק ישיר 

אנחנו נצטט כאן הודעה שכתבנו לך מקודם

איש_חשוב כתב:

זוהי הבעיה, שאין נתונים מדויקים, אם היה כבר הייתי מציג אותם
הצבעתי רק על כך שהמספרים כיום גדולים יותר, כי יש כמה עשרות אלפי מצביעים שספציפית בבחירות האחרונות לא הצביעו כי הקהילות שלהם הכריזו שלא מצביעים.
אני מעריך שמדובר בעוד מנדט ליהדות התורה, וזה אומר שכיום כל 5 שנים נוסף מנדט, ובעוד 10 שנים יתווספו שני מנדטים בכל 5 שנים.
כולם שמים לב שיהדות התורה דורכת בשנים האחרונות וכמעט לא עולה, בעיקר ביחס לגידול הטבעי שהוא הכפלה בכל 15-17 שנים.

למה שיח החרשים הזה, כתבנו לך את ההודעה הזאת מקודם, ואתה בא ושואל אותנו שוב שאלת תם "מהם הנתונים המדויקים.
ושוב מדגיש מה שכתבתי, יחס הגידול הטבעי אצל החרדים - הכפלה כל 15-17 שנה, לא מתבטא בכלל במערכות הבחירות.
רחוק מאוד מהתוצאות.

אתה בטח מתפלא למה 'אנחנו' כותבים לך בלשון רבים.
אני רק מנסה לחקות אותך, "תן לנו" "נשמח לדון"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בימים אלו הגידול החרדי מביא ל'יהדות התורה' את המנדט ה8 בסבירות גבוהה מאוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.