בית פורומים בחדרי חרדים

סמוטריץ: גפני תתבייש לך!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2025 22:07 לינק ישיר 
סמוטריץ: גפני תתבייש לך!

גפני, תתבייש לך. עכשיו כשאין לך את ועדת הכספים, אני מציע לך ללכת לבקר את המשפחות השכולות. לבקר בהר הרצל. סע למכינת עצמונה ועלי. סע לישיבות ההסדר בירוחם ובקריית שמונה. סע ברחבי ארץ ישראל לראות עוצמות של רוח גבורה ותורה כמו שלא פגשת מימיך. חרפה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2025 22:27 לינק ישיר 

גפני, במקום לתקוף אחרים, ראוי שיעשה חשבון נפש עם עצמו על קדנציה עם אפס הישגים. ראוי שיודיע על פרישה מהכנסת בתום הקדנציה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 00:34 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
גפני, תתבייש לך. עכשיו כשאין לך את ועדת הכספים, אני מציע לך ללכת לבקר את המשפחות השכולות. לבקר בהר הרצל. סע למכינת עצמונה ועלי. סע לישיבות ההסדר בירוחם ובקריית שמונה. סע ברחבי ארץ ישראל לראות עוצמות של רוח גבורה ותורה כמו שלא פגשת מימיך. חרפה.

אם גפני צודק בכך שאצל שר האוצר סמוטריץ,

הוא קיבל הכי פחות,

והיה לו הכי קשה לקבל דברים נצרכים לציבור החרדי,

אזי, סמוטריץ יתבייש לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 08:38 לינק ישיר 

שניהם שיתביישו להם. סמוטריץ בתור סגן שר בטחון יכל לשבת עם גפני בחדר ולהגיע להסכמות גם בנושא הגיוס אם רק היה רצון בשני הצדדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 09:18 לינק ישיר 

עובדתית גפני דאג בעבר וגם בהווה לערבים יותר מליהודים.
כשנשאל על כך. ענה: 'הרב שך הינחה אותי לדאוג לכולם באופן שוויוני'. 
הגענו לאבסורד מטוררף . 
סמוטריץ מהאגף היותר תורני בציונות הדתית הוא 'האוייב' שלו ואילו אחמד טיבי האנטישמי הוא החבר שלו. (אחמד טיבי  משבח את גפני ברבים. והם מסתחבקים בכיף)
אמור לי מי החברים שלך ואגיד לך מי אתה. 
כל אחד מאיתנו אמור לתת דין וחשבון אך ורק לריבונו של עולם! ולא לזולתו!
אז במטותא שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו בקלפי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 10:24 לינק ישיר 

גפני: העיזו לתבוע ממני משהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 10:52 לינק ישיר 

"עובדתית" דאג גפני לערבים יותר מלחרדים? יש לך מקורות לאשש טענה זו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 11:49 לינק ישיר 

הוא כתב ליהודים ולא לחרדים אז נא לא לסלף. לעצם העניין גפני יאמר לשבחו בחור ישר לטוב ולמוטב בניגוד לסמוטריץ התככן והתחמן. והגם שאני לא חושב שהוא עזר לערבים יותר מאשר ליהודים, אך בהחלט הגיוני שלא הפלה את הערבים ודאג גם להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 12:56 לינק ישיר 

דוגמא רחוקה לעניין, מגמרת הדף היומי:

ש
אנו סומכים יותר בענייני הלכה מסויימים על עובד כוכבים מאשר על כותי [גם לפי הסובר כותים גירי אמת],
והסבירו בגמרא (עבו"ז כב.) הטעם: שכן גוי אומרים לו עשה כך ומציית לנו, אבל כותי, אינו מציית, מפני שאומר 'אנא גמירנא טפי מינך' - אני יודע ללמוד יותר טוב ממך!

הנמשל מובן, לעתים החילוני יכול להבין את ציפור נפשינו, אבל הד"ל סובר, הרי גם אני שייך בכל זאת לתורה ולמצוות, ולא מבין שיש עולם אחר של שקיעות בתורה, של חינוך בדלני ושמרני, אדיקות ודביקות מוחלטת בכל סעיף קטן של השו"ע, מגמה ושאיפה שרוב ככל צאצאינו יהיו שמורים בכל עוז ועסוקים בלימוד התורה יומם ולילה.
ד"ל, 'וכל שכן' חרד"ל, סבור (באמת ובתמים) שאנו טועים בהשקפה הזאת.

הוא אשר אמר שלוחא דרבנן שליט"א: הציונות הדתית גרועה מהאויבים החילונים, הכותים גרועים מעובדי כוכבים, פוסחי שני הסעיפים סוברים שהם יודעים יותר טוב ממנו.

ומילתי אמורה מאז בפורום דנן: הדתיים הלאומיים עדיפים עשרת מונים על המודרנים והנושרים החלקיים החרדשי"ם. הם חסרי אידיאלים לגמרי. ילדיהם בכל מבחן צריכים למלא את פלוגות הצבא. שלפחות יעשו משהו מועיל ומתמסר בחיים, חוץ מנהנתנות והפקרות (וביקורת)

תוקן על ידי יוחנןש ב- 18/07/2025 12:58:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 12:58 לינק ישיר 

מצטער, לא ידעתי שחרדים אינם בכלל היהודים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 15:11 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

טענו בחיטים והודה לו בשעורים .... 
הד"ל חלקם הם כמו אינקוויציה שרוצה לכפות על החרדים את פסקי רבותיהם ....... 

אז סמוטריץ ... אתה מטוטמטם וגם אינרקוויזטור ... 

ד.א כמו שלא יעלה על הדעת לכפות על אשכנזים לאכול קטניות בפסח לא יעלה על הדעת שדתיים יכפו על החרדים גיוס בניגוד לדעת רבותיהם  ... 

תוקן על ידי איני_מכיר ב- 18/07/2025 15:12:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2025 15:48 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

כן, בדיוק כמו כשסמוטריץ התפטר מהממשלה, הוא ישר בא למאה שערים, כדי לבקר את אחיו החרדים, עלה לישיבות החסידיות כדי לראות עוצמה של תורה וחסידות כמו שלא פגש מימיו..

אה אופס.. זה לא היה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2025 22:53 לינק ישיר 

ההשוואה לא נכונה. סמןטריץ לא השמיץ את החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 19:21 לינק ישיר 

ועכשיו גולדקנופף. גולדקנופף תתבייש. חז"ל לימדו אותנו שכל מי שאינו מצטער בצרת הציבור אינו רואה בנחמתו. הכאב העצום של משפחות השכול שאיבדו את היקר להם מכל במלחמה הקיומית שלנו הוא לא כאב של הציונות הדתית. הוא כאב של עם ישראל. מי שמוציא את עצמו מן הכלל כופר בעיקר. במקום ללהג שטויות ולעלות שוב עם מופע ניתוק מעם ישראל, תשפיל מבט ותבקש סליחה. אני בטוח שרוב מוחלט של הציבור החרדי מתבייש בך. הגיע הזמן שגם יחליפו אותך בנציג שמחובר לעם ישראל ומבין את תפקידו ואת מקומו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סמוטריץ: גפני תתבייש לך!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext