|
|
| נשלח ב-26/8/2025 20:25 |
|
| |
יורקים בתוך הגלידה, דוחפים אצבעות והיהודים אוכלים את זה
www.inn.co.il/news/677292 www.c14.co.il/article/1304643עובד ערבי במפעל גלידות בירושלים תועד מתגאה כי "אנחנו יורקים ודוחפים אצבעות לתוך הגלידה שהיהודים אוכלים" • בתיעוד נוסף שפורסם ברשתות, נטען כי במלון בדרום נראה עובד שופך אשפה מהרצפה אל תוך סיר מרק שיועד לאורחים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2025 01:36 |
|
| |
אני מבין שהוא נעצר. ב"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2025 11:24 |
|
| |
| ניק_פארק כתב: |  | | אני מעריך שהערבי זה התרברב לרשת ערבית ולא היו דברים מעולם, הרי יש אחראי קו יש בקר איכות יש מצלמות, הסיכוי לכך לא גדול. |
|
סביר להניח שאתה צודק והייתה זאת התרברבות בלבד, כשמדובר במפעל מפוקח עם תו תקן, ומצלמות.
אבל יש מצב שמעשים כאלה נעשים במקומות פרטיים כמו אולמות אירועים, מסעדות וכיוצ"ב בתי מזון מיניהם. לך תדע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 22:35 |
|
| |
אני מעריך שהערבי זה התרברב לרשת ערבית ולא היו דברים מעולם, הרי יש אחראי קו יש בקר איכות יש מצלמות, הסיכוי לכך לא גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 21:10 |
|
| |
אם כבר הגענו מיריקות על תוצרת גלידה לכתבה על ד"ר סבינר החסידי, אז נמשיך עוד צעד אחד אל סבא שלו שהלחין את השיר המפורסם "שושנת יעקב". (שאלתי פעם את אחד הנכדים שלו, האם הלחין שירים נוספים, הוא ענה לי שלא ידוע לו)
www.bhol.co.il/news/1326428
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 19:18 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | עיקר הבעיה היא שתנאי העבודה והשכר וסטג'ר ולרופא בתחילת דרכו מחפירים ממש. למה שיהודי ירצה בכלל לעבוד בתנאים כאלה? |
|
הרבה מאוד יהודים רצו ורוצים להיות רופאים, והתנאים ממש לא מחפירים,
אבל יש העדפה מתקנת לערבים ולכל מיני מיעוטים,
כך שיהודי ששירת בצה"ל שנים רבות, לא זכה להעדפה מתקנת במשך הרבה שנים,
כיום שמעתי שמשהו השתנה, אין לי מושג עד כמה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 19:16 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | יש רופא חרדי, חסיד גור בשם יהודה סבינר, כדאי אולי לקרוא לציבור החרדי שנזקק לרופא, לפנות אליו.
תוקן על ידי גרשום ב- 27/08/2025 08:14:45 |
|
ד"ר יהודה סבינר אינו חסיד גור, הוא יוצא חסידות גור, ורבו הוא הרב שאול אלתר שליט"א
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/08/2025 19:18:43
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 11:38 |
|
| |
עיקר הבעיה היא שתנאי העבודה והשכר וסטג'ר ולרופא בתחילת דרכו מחפירים ממש. למה שיהודי ירצה בכלל לעבוד בתנאים כאלה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 07:52 |
|
| |
יש רופא חרדי, חסיד גור בשם יהודה סבינר, כדאי אולי לקרוא לציבור החרדי שנזקק לרופא, לפנות אליו.
תוקן על ידי גרשום ב- 27/08/2025 08:14:45
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 07:22 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | חרדים לרפואה |
|
קודם תסדר לחרדים את הפטור משירות צבאי, הקלות בקבלה לפקולטות, הנחה של 60% בשכר לימוד והעדפה מתקנת בקבלה לעבודה כפי שיש לערבים ואז אולי יהיו לך חרדים שיכנסו לתחום הזה שהוא ממש לא קל ליהודי והרבה הרבה יותר קל לערבי. אם המדינה חפצת חיים, היא היתה צריכה לאפשר לכל יהודי בגיל 18 שעבר מיונים, מתאים ומעוניין להכנס לתחום הרפואה, הרוקחות, הסיעוד ועוד כמה מקצועות קריטיים ללמוד ולהתמחות במסגרת שירות צבאי / אזרחי / עתודה ולדאוג לו להעדפה מתקנת בכניסה לעבודה. המדינה זקוקה לחיילים נאמנים במקומות הקריטיים בדיוק כפי שהיא זקוקה לחיילים קרביים נאמנים בשדה הקרב. כמובן לא על חשבון חיילים קרביים בדיוק כפי שעושים מיונים בתוך הצבא וצריך פרופיל ודפ"ר מתאים לכל תחום. בזה אי אפשר להאשים את בג"ץ, צריך רק לחוקק חוק שקובע אילו מקצועות קריטיים למדינה וניתן לעשות אותם במסגרת שירות צבאי / אזרחי. ככלל, לו היתה העדפה מתקנת במקומות עבודה בכל המשק לבוגרי צבא כבר המצב היה הרבה יותר טוב. הבעיה שמי שמוביל את המדינה אלו יפי הנפש שעוד לא התעוררו משומר החומות וחושבים ששילוב המיעוט הערבי בחברה יפתור את בעיית הנאמנות למדינה וכך הם יאהבו את היהודים. לבינתיים עד שהם יתעוררו מהחלום כולנו נשלם את המחיר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2025 03:36 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | חרדים לרפואה |
|
הם עושים את זה דווקא לחרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2025 22:12 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | | מעל 30% מהרופאים והצוותים הרפואים בארץ הם ערבים. עדיף לא לחשוב על מה שהם מסוגלים לעולל. |
|
למה רק 'מסוגלים'? תהיה בטוח שהם באמת מעוללים, אבל לא עולים עליהם. יהודי שעבד בבית חולים כבר אמר לי לפני שלושים שנה שאסור להשאיר חולה יהודי בבית חולים לבדו אפילו לשניה אחת, לא משנה מה מצבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2025 21:22 |
|
| |
חרדים לרפואה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2025 21:12 |
|
| |
מעל 30% מהרופאים והצוותים הרפואים בארץ הם ערבים. עדיף לא לחשוב על מה שהם מסוגלים לעולל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2025 20:49 |
|
| |
אסור להעסיק אותם. הפיתרון היחיד הוא עידוד הגירה. כשלא יהיה להם עבודה ולא יהיה להם כסף, לא תהיה להם ברירה אלא להגר מכאן.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|