בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

איתמר בן גביר הי"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2026 23:01 לינק ישיר 

*איתמר בן גביר:* שיאני החקיקה !!! 0; 3; 0; 3; 0; 3; *להלן רשימת החוקים שעוצמה יהודית הכניסה לספר החוקים של מדינת ישראל בכנסת האחרונה:* 1. עונש מוות למחבלים 2. פרוטקשן 3. חוק המאבק בכלי הנשק הבלתי חוקיים 4. החמרת ענישה על עבירות מין על רקע לאומני 5. ⁠גירוש מסתננים 6. ⁠החמרת ענישה על תקיפת לוחם כליאה 7. ⁠חוק סיוע לבני משפחות של נעדרים 8. ⁠מלחמה בסייעני השב״חים 9. ⁠חוק המונע ממחבלים להגיע לדיונים בבית המשפט 10. קבורה ממלכתית ללוחמי האש וללוחמי הכליאה 11. ⁠רישיון נשק לפצועי צה״ל 12. ⁠סמכויות ללוחמי הכליאה 13. ⁠צווי הגבלה מנהליים כנגד ארגוני פשיעה (הרחקות) 14. ⁠איסור העסקת תומכי טרור במוסדות לימודים ושלילית הטבות מהמוסדות 15. ⁠הטבות למשפחות חיילים שנספו במערכה 16. ⁠תשלומים לחטופים 17. ⁠חוק המאבק בגניבות מבסיסי צה״ל 18. ⁠איסור השטת כלי שיט בשכרות 19. ⁠מחבלים קטינים בכלא במקום במעון נעול 20. ⁠תגמולים למשרתי מילואים 21. הקלות בקבלה ללימודים למילואימניקים 22. ⁠הפסקת פעילות אונר״א 23. ⁠ הרחקת מורשע בעבירת טרור מסביבת נפגע העבירה 24. ⁠הרחקת מורשע בעבירות מין מסביבת נפגע העבירה (תיקון הצורך בנזק נפשי "של ממש" להוכח *פוליטיקאים מצייצים* chat.whatsapp.com/GqVqh2YRRmB79GEujRhZRM

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2026 23:06 לינק ישיר 

גורמים בימין מזהירים מפני מה שהם מכנים כ"ניסוי כלים" ותוכנית סדורה של פעילי שמאל, שמטרתה להשתיק את פעילותם של נבחרי ציבור מהמחנה הלאומי ברשתות החברתיות לקראת מערכת הבחירות הקרובה. על פי חשיפת ערוץ 7, מי שעומד כעת "על הכוונת" של המהלך הוא השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, כאשר השיטה מתבססת על הגשת צבר עתירות תכופות לוועדת הבחירות המרכזית, בראשותו של שופט בית המשפט העליון נעם סולברג. עו"ד שחר בן מאיר, המזוהה עם פעילי השמאל, לצד עותרים סדרתיים נוספים, מובילים את האסטרטגיה מתוך הבנה כי כוחו המרכזי של הימין אינו נשען על ערוצי התקשורת המרכזיים אלא על הרשתות החברתיות. הגורמים טוענים כי העתירות זוכות לאחרונה ל"אוזן קשבת" מצד השופט סולברג, שמקבל החלטות תקדימיות ומטיל הוצאות כספיות משמעויות, אשר "הופכות יחד לכלי של סתימת פיות פוליטית". כך למשל, באמצע חודש מרץ 2026, בעיצומה של מלחמת "שאגת הארי" ושבועות בודדים לפני העברתו של חוק עונש מוות למחבלים, פרסם בן גביר סרטון מתוך סירה שבו נשאל על ידי עוזרתו לגבי איומי חמאס נגדו ונגד החוק שהוא מקדם. השר השיב בסרטון כי "הם יכולים לקפוץ לי. אנחנו ניישם את חוק עונש מוות למחבלים. בין אם בתלייה, בין אם בירייה, את יודעת מה - בין אם בטביעה, נטביע אותם". השופט סולברג הגדיר את הסרטון בהחלטה תקדימית כתעמולת בחירות אסורה, הורה להסיר אותו מכל הפלטפורמות, ואף פסק הוצאות בסך 9,000 שקלים - כאשר בהחלטות הבאות שילש השופט את גובה הקנסות שהוטלו על השר. במקרה נוסף שהובא לפתחה של הוועדה, נפסל סרטון שבו תועד השר בן גביר במהלך סיור בתאי כליאתם של מחבלי הנוחבה, כשהוא מלווה בהרצל חג'אג', אביה של סגן שיר חג'אג' ז"ל ומראשי פורום "בוחרים בחיים". חג'אג' נראה אומר לשר בסרטון: "אתה מציל חיים וכל אדם שמציל אדם אחד מישראל - הציל עולם ומלואו, ואתה מציל פה מאות ואלפים". גם במקרה זה קבע השופט סולברג כי מדובר בתעמולת בחירות לא חוקית והורה על הסרתו המיידית של התיעוד. בימין מביעים דאגה עמוקה מהמגמה הברורה, ומאשימים כי פעילי השמאל למדו לנצל את המערכת המשפטית ככלי על לוח השחמט הפוליטי במטרה להנדס את תוצאות הבחירות. לדברי גורמים בימין, "השופט סולברג, ייתכן שבאופן בלתי מודע, הופך בפסיקותיו האחרונות לכלי שרת בידי השמאל במאבקו הממוקד נגד הקמתה של ממשלת הימין הבאה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2026 19:03 לינק ישיר 

*השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:* ״אני מברך על הבהרת המפכ״ל שלא יעוכבו אזרחים הפונים לקבלת שירות משטרתי. הגישה למשטרה היא זכות בסיסית של כל אזרח - להגיש תלונה או להזעיק עזרה מבלי שזה יהפוך למלכודת של עיכוב או מעצר. אני עומד על כך שהמודל לשילוב חרדים איננו טמון באכיפה אקראית, אלא בשיח ישיר. כפי שהוכחתי בשנים האחרונות - רק בדרך של הידברות הגענו להישגים חסרי תקדים וגייסנו אלפי חרדים למשטרה, לשב״ס ולכבאות. שבת שלום לכל אחיי בית ישראל״

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2026 19:03 לינק ישיר 

*מנדי ריזל:* *בחור ישיבה חב״די נעצר בלשכת הגיוס בתל השומר* הבחור, תושב לוד בן 18, הגיע להסדיר את מעמדו בעזרת מסמכים רפואיים המעידים על מצבו - כחלק מתהליך שהוא מקיים עם הצבא בשבועות האחרונים. שלשום (ד׳) הוא נקרא להביא את המסמכים בעניינו ללשכת הגיוס בתל-השומר, אך עודכן כי הוא עצור. באותו ערב התקיים משפטו והוא נשלח ל-20 ימים בכלא הצבאי. הוריו טוענים כי הם חוששים שמצבו הבריאותי יתדרדר וכי לא הותר לו לדבר עם הוריו במשך קרוב ל-24 שעות - ממעצרו ועד אתמול בבוקר גורם צבאי מסר בתגובה כי בתל השומר פעלו לפי הנהלים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2026 19:04 לינק ישיר 

*דוברות המשטרה:* במענה לפניות כתבים, ובהמשך לאירוע בקריית גת, שבמסגרתו צעיר חרדי הועבר לטיפול המשטרה הצבאית: מפכ״ל המשטרה הורה לבדוק את נסיבות עיכובו. יובהר כי אין כל שינוי בהנחיית המפכ״ל, שלפיה מי שמגיע להגיש תלונה במשטרה, או פונה לעזרת המשטרה, לא יעוכב בשל היותו עריק. הנחיה זו נועדה לאפשר לציבור החרדי הרחב לפנות למשטרת ישראל ולערב אותה באירועים המחייבים טיפול משטרתי, ללא כל חשש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2026 19:04 לינק ישיר 

גורם חרדי בכיר: "שנים עבד השר בן גביר לבנות אמון בין המשטרה למגזר החרדי - וגייס מאות מחסידויות גדולות לשורותיה. המפכ"ל מחק הכל בצעד אחד: תושב קרית גת מחסידות בעלזא שמשפחתו מגויסת למשטרה והוא עצמו בתהליך גיוס נעצר על עריקות כשהגיע להגיש תלונה שגרתית. התוצאה: הפגנות ענק בקרית גת, לא של קיצוניים, אלא של פלגים חרדיים מרכזיים ששיתפו פעולה עם המשטרה. עכשיו הם מאיימים לנתק הכל. המפכ"ל בחר את צד קפלן, והחרדים לא שוכחים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2026 19:06 לינק ישיר 

פעולה ותוצאותיה אתמול, יום 27.5.26 דרשתי מיו״ר ועדת קידום נוער בעיר ביתר עלית, הרב חיים ברגר (דגל התורה), לכנס את ועדת קידום החלד כדי לדון באופן יישום הנחיית מפכ״ל המשטרה לבדוק את סטטוס הגיוס של אלו שיגיעו להתלונן בתחנת משטרה (או יזמינו משטרה למקום בו בוצעה עבירה כלשהי). טענתי כי יישום הנחיית מפכ״ל באופן שבו היא מתפרסמת יכול לפגוע אהושוצ בזכויות נפגעי עבירה, ולדן עמדתי על כך שלדיון הנוכחי יתייצב מפקד תחנת המשטרה בעיר (שעל אף שישנה חיבה בחוק להתייצבות בעל התפקיד הזה בדיוני הוועדה, בפועל מעולם לא התייצב בעל התפקיד בדיונים האלה). בתוך יום אחד בלבד נקבעה ישיבת ועדה. כמובן שכדי להקל על מפקד התחנה הוועדה נקבעה לשעות הצהרים (ולא בשעות הערב כמקובל בועדות עירוניות), אני אישרתי את נוכחותי ואנשיך לעדכן לגבי התוצאות של הדיון. עו״ד יעקב מיוחס, רמ״ט מפלגת עוצמה יהודית בביתר עלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2026 17:24 לינק ישיר 

*היסטוריה! החוק נגד רעש המואזין של השר בן גביר וצביקה פוגל אושר בוועדת השרים לחקיקה.* ועדת השרים לחקיקה אישרה היום את הצעת החוק שמקדמים השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר ויו״ר הוועדה לביטחון לאומי ח״כ צביקה פוגל, להחמרת האכיפה נגד רעש בלתי סביר ממסגדים. לפי ההצעה, הפעלת מערכת כריזה תחייב היתר, המשטרה תקבל סמכויות אכיפה נרחבות יותר, ויוטלו קנסות של עד 50 אלף ש״ח על מפרי החוק. השר בן גביר: ״לראשונה אנחנו מעניקים למשטרה כלים משמעותיים להתמודד עם התופעה שפוגעת באיכות החיים של אזרחי ישראל״ :

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2026 10:50 לינק ישיר 

*השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:* אני שמח מאוד שסוף סוף כולם מבינים את מה שצעקתי לבדי מהיום הראשון להקמת הקואליציה, כי יש לפטר את היועמ״שית העבריינית והאנרכיסטית. לצערי בזמנו הייתי קול קורא במדבר וחבריי החרדים התנגדו לפיטוריה. גם כעת עוד ניתן לעשות, ואני קורא לחבריי בממשלה לנקוט בצעדים מיידים לשליחתה המיידית הביתה, בלי זה אין משמעות לשלטון הימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2026 11:01 לינק ישיר 

בוקר טוב . רציתי לבקש בכל לשון של בקשה . ממש כואב לי לראות שבחורי ישיבות נעצרים כל פעם מחדש בגלל שהם עריקים לעומת זאת במגזרים אחרים הכל שגרה. אני יודע שאתה עושה הרבה למען הציבור בישראל תעשה את הכל שבחורי ישיבות שלומדים תורה שלא ייפגעו בגלל החלטה לא אחראית של היועצת המשפטית ושאין הסדרה בחוק הגיוס . התקשורת חוגגת על המעצרים האלו וחבל שמי שאחראי על המשטרה לא עוצר את זה במשמרת שלו . ואני מדגיש שאני מאוד מעריך את העבודת קודש שאתה עושה. ואני בטוח שאתה תעשה את הכל שהענינים יסתדרו הכי טוב שאפשר לנו כחברה ובמיוחד במדינת ישראל שבחורי הישיבות המסולאים בפז מחזיקים את העולם בתורתם . בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2026 11:01 לינק ישיר 

השר בן גביר עובד קשה רק חבל ששלוש וחצי שנים חברי הכנסת החרדים - שהשר בן גביר מאוד מעריך - לא טיפלו בחוק הגיוס ועכשיו באים בטענות לכל העולם…. כשהיה מה שחשוב לעוצמה יהודית השר בן גביר התנה תנאים, לא נכנס לממשלה ואפילו פרש מהממשלה !!!! חבל שלא למדו ממנו *ואגב חבל גם שהתנגדו בתחילת הדרך לפטר את היועמשית כמו שבן גביר דרש*… אלישמע עוזר השר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2026 21:42 לינק ישיר 

בג"ץ מחייב את המדינה לאפשר לצלב האדום לבקר מחבלים בבתי הכלא *להצטרפות לחדשות המדיה >>>* chat.whatsapp.com/CKLM7V8SdP06YRUx5FXbRT

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2026 18:44 לינק ישיר 

*יו״ר הוועדה לביטחון לאומי, חה״כ צביקה פוגל, בעתירה תקדימית נגד היועמ״שית* ⬇️ לחצו לפוסט ⬇️ *אינסטגרם* https://tinyurl.com/4py22eb3 *פייסבוק* https://tinyurl.com/2we9pss4 *טוויטר* https://tinyurl.com/4r3ac9pv

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2026 18:45 לינק ישיר 

✍ᥧ *מילה לאחים מהציונות הדתית* || אריה ארליך אני רוצה להחזיר אתכם ל-2005, לההתנתקות. אני אז נער בן 17. בג"ץ התייצב אז בראש החץ לאישור הגירוש ולרדיפה עד חורמה של כמעט כל מי שמפגין נגדו. *ערימות של מעצרים, כתבי אישום, אפילו מעצרים מנהליים.* בג"ץ לא הגן על המיעוט - *אלא העניק את הרוח הגבית לפשע הזה* - גירוש המתיישבים מבתיהם ורדיפה משטרתית של כל מי שמעז להביע התנגדות דמוקרטית. *הייתם נאיביים*, האמנתם ש"באהבה ננצח", אבל האהבה שלכם ניגפה בפני הדורסנות המשפטית. עכשיו נציגיכם בבית המשפט, בכנסת ובתקשורת מתייצבים במלוא הזעם נגדנו, הציבור החרדי. *משמיעים רטוריקה נוראית* בשם האמונה שלהם שכולם חייבים להתגייס. *סולברג הוא ראש החץ ברדיפה הזו*. דיון אחר דיון, בג"ץ אחרי בג"ץ, הוא לא מרפה מהאובססיה נגד בני ישיבות. *כמו בריון בגלימה הוא דוחק במשטרה לעצור ולרדוף אברכים ברחובות*, דורש סנקציות קשות, רושף שנאה באצטלה משפטית ובכסות דתית. יש לו אחריות כלפי כל מה שקורה בימים אלו ברחובות, בין המשטרה לאזרחים חרדים. באובדן האמון במשטרה, בהפקרה של אזרחים חרדים נפגעי עבירה צעירים ללא הגנה משטרתית, במעצרים ובציד המכשפות. אז כן, *אין שום היתר לשבור עציצים ולהזיק לרכוש*. אין גם שום היתר לנצל את הכוח המשפטי שלך כדי לרדוף צעירים ולדרדר את המדינה, את המשטרה ואת החברה כולה לאנרכיה בשם האידאולוגיה הדתית-לאומית שלך. *אתם מצפים שנגיש את הלחי השנייה כפי שאתם עשיתם בהתנתקות? סליחה, אבל זה לא יקרה.* *נ.ב. אני מגנה כל סוג של אלימות, נקודה.*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2026 18:45 לינק ישיר 

*ארגון חוננו:* 0; *צפו - שוטר מכוון M16 על מתיישבים בלתי חמושים* שוטר מכוון רובה M16 על מתיישבים לא חמושים. חוות אור יהודה בהר חברון, ישראל 2026. *ארגון חוננו פנה בדרישה למח"ש: להשעות את השוטר מייד* מוזמנים לראות ולהפיץ *פתאום קם העם במדינת ישראל* https://chat.whatsapp.com/DKq8GKIy0GDGYquB3jFBwa

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > איתמר בן גביר הי"ו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.