| נשלח ב-23/10/2025 17:43 |
|
| |
למה רב הכותל בתפקיד עד סוף חייו?
כל תפקיד ציבורי הוא לזמן מסוים כמו נשיא המדינה, מבקר המדינה ועוד
למה רב הכותל בתפקיד בלי תאריך סיום ועד סוף חייו? איזה עוד תפקיד ציבורי הוא לכל החיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 14:24 |
|
| |
לא שאין לי בעיה עם שחיתות ציבורית אלא שעובדתית לא ניתן לתקן את הבעיה, אלא רק להחליף שחיתות בשחיתות, ע"ע בתי המשפט ושאר אלו שרוממות הצדק בגרונם והפרוטקשן במעשי ידיהם.
דיי לתמימות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 10:32 |
|
| |
מפשפשמרדין.
לא אני דיברתי בשם הציבור אלא אתה, וחבל שהבנת הנקרא שלך לא קולטת זאת, ובעיקר מביש שאין לך בעיה עם שחיתות ציבורית.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 09:43 |
|
| |
יש תקנון לרבנות הכותל? למשל האם זה כמו רב עיר או שופט בגץ שהתפקיד עד גיל 80? האם זו משרה שנקבעת בבחירות כמו רב עיר או שזה מכרז? למי הוא כפוף? משרד הדתות? איפוא אפשר לראות את החוקים / התקנונים הרלוונטיים? בטוח שיש תקנה מסודרת בנושא ומאמין שהוא עומד בה גם אם הכניסה לתפקיד היתה אולי כרוכה בקשרים כאלו ואחרים כמו רוב התפקידים בשירות המדינה. לא שהוא חסין מביקורת אבל אם כבר הביקורת צריכה להיות כלפי מי שקבע את החוק או הכין את המכרז בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 09:29 |
|
| |
אם לך מותר לדבר בשם הציבור גם לי מותר, הציבור רוצה שירות טוב ואת זה הוא מקבל, הדיבורים על שקיפות ויתר ההבלים זה המתכון לשיתוק מערכת מה שקורה כיום ברוב המערכות הממשלתיות שמרוב שקיפות אין תזוזה, ואכתוב שוב, שירות טוב זה מה שמעניין את הציבור, זה ורק זה, מכאן ואילך שיהנה לו נותן השירות מכאן ועד אפריקה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 08:37 |
|
| |
| מפשפשמרדין כתב: |  | | מה לעשות שזה הלך המחשבה של רוב הציבור מלבד אלו שמקשיבים חזק לערוץ 12 |
|
אדוני, דבר בשם עצמך ואל תתיימר לדבר בשם הציבור. לא נראה לי שמקובל על הציבור שבעל תפקיד ממלכתי, ציבורי, או פוליטי יפעל בלא שקיפות, ויעשה בכספי ציבור כבתוך שלו "יקנה וילות במנהטן לכל ילדיו" כדבריך.
אני לא מכיר מישהו מלבדך, שמצהיר שלא אכפת לו שבעלי תפקידים יהיו מושחתים. למיטב ידיעתי, לא מופרך לקבוע שאנשים רוצים שבעלי תפקידים יהיו ישרי דרך ונקיי כפיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 04:33 |
|
| |
זה פורום חרדי כאן? אסור לדבר על רבנים!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 22:39 |
|
| |
יש מועמד טוב יותר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 21:21 |
|
| |
מה לעשות שזה הלך המחשבה של רוב הציבור מלבד אלו שמקשיבים חזק לערוץ 12
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 20:10 |
|
| |
| מפשפשמרדין כתב: |  | | כוח מופרז\שקיפות בלה בלה, משפטים שלקוחים מהקשקושים של מערכת המשפט הפסיכית, מי שעושה עבודה טובה אין שום טעם להזיז אותו ולמנות תחתיו אחד שיקח לו כמה שנים ללמוד את העבודה ובנתיים כולנו נסבול,מה איכפת לך ריכוז כוח מופרז וחוסר שקיפות אם כשאתה בא למקום הכל מתקתק ב200 אחוז, שיקנה על החשבון וילה במנהטן לכל הילדים שלו העיקר שהמקום יתפקד. |
|
אוקיי, הבנו את הלך המחשבה העקום שלך. מזל שאתה לא מחליט בעניינים כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 19:11 |
|
| |
כוח מופרז\שקיפות בלה בלה, משפטים שלקוחים מהקשקושים של מערכת המשפט הפסיכית, מי שעושה עבודה טובה אין שום טעם להזיז אותו ולמנות תחתיו אחד שיקח לו כמה שנים ללמוד את העבודה ובנתיים כולנו נסבול,מה איכפת לך ריכוז כוח מופרז וחוסר שקיפות אם כשאתה בא למקום הכל מתקתק ב200 אחוז, שיקנה על החשבון וילה במנהטן לכל הילדים שלו העיקר שהמקום יתפקד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 17:12 |
|
| |
| מפשפשמרדין כתב: |  | | בן אדם שעושה את התפקיד טוב מאד אין סיבה לנסות להזיז אותו |
|
גם בן אדם שממלא את תפקידו טוב מאד, חשוב שכהונתו תהיה קצובה בזמן. כי הגבלת הכהונה עוזרת למנוע ריכוז כוח מופרז בידי בעל התפקיד ומבטיחה שקיפות. זה גם מונע שחיקה וקיפאון מחשבתי, ויש עוד יתרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 13:59 |
|
| |
בן אדם שעושה את התפקיד טוב מאד אין סיבה לנסות להזיז אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 11:18 |
|
| |
| אופסס כתב: |  | | מה הסיבה שבוער לך להוציא אותו משם? יש לך הוכחות לדברים שנטענים כאן? |
|
האיש מכהן בתפקיד חצי יובל שנים, משנת 2000. לאחר תקופה ארוכה כל כך לגיטימי לשאול עד מתי? כפי שלגיטימי לשאול עד מתי צריך משה גפני להיות בכנסת שאליה נבחר בשנת 1988
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 09:02 |
|
| |
מה הסיבה שבוער לך להוציא אותו משם? יש לך הוכחות לדברים שנטענים כאן?
|
|
|
|
|