הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול תאמין לי אני באמת רוצה להיות בן אדם טוב גם אם זה לא תמיד מצליח לי אני אומר לך את זה כי בני אדם שיש להם מידות רעות הם בני אדם רעים הם לא בני אדם טובים וזה למרות שהם לא גונבים לא רוצחים ולא אונסים בני אדם שיש להם מידות רעות אתה רואה את זה על ההתנהגות שלהם איך שהם מתנהגים מה שאמרתי לך עכשיו זה נכון גם לגבי בני אדם שיש להם מידות טובות כלומר בני אדם שיש להם מידות טובות הם בני אדם טובים הם לא בני אדם רעים כלומר בני אדם שיש להם מידות טובות רק הם באמת בני אדם טובים גם אם תאמר על בני אדם שיש להם מידות רעות שהם בני אדם טובים הם לא באמת בני אדם טובים כלומר הם בני אדם טובים בכאילו הם לא בני אדם טובים באמת בני אדם שיש להם מידות טובות אתה רואה את זה על ההתנהגות שלהם איך שהם מתנהגים הרב צח מלול תאמין לי הלוואי היה לי רק מחשבות טובות כשאני אומר מחשבות טובות אני מתכוון למחשבות על אלוהים על תורה על מצוות על מעשים טובים
נשלח ב-1/1/2026 23:24
עכשיו אני אסביר לכם איך תזהו בני אדם שיש להם מידות טובות ואיך תזהו בני אדם שיש להם מידות רעות אם אותם בני אדם הם כל הזמן סביב עצמם ולא סביב אנשים אחרים אז תדעו לכם שאותם בני אדם יש להם מידות רעות אבל אם אותם בני אדם הם כל הזמן סביב אנשים אחרים ולא סביב עצמם אז תדעו לכם שאותם בני אדם יש להם מידות טובות מה שאני מנסה לומר זה שאם אותם בני אדם הם כל הזמן חושבים על עצמם ומדברים על עצמם אז תדעו לכם שאותם בני אדם יש להם מידות רעות אבל אם אותם בני אדם הם כל הזמן חושבים על אנשים אחרים ומדברים על אנשים אחרים אז תדעו לכם שאותם בני אדם יש להם מידות טובות
תוקן על ידי Amir012345 ב- 01/01/2026 23:26:10
נשלח ב-23/12/2025 16:49
תאוות טובות זה רק תורה מצוות ומעשים טובים שאר התאוות הם תאוות רעות הם לא תאוות טובות עכשיו אתה תאמר לי שהצדיקים גם הם אוכלים ושותים ומתחתנים ומביאים ילדים לעולם ומקיימים יחסי מין עם נשותיהם התשובה היא שהצדיקים אוכלים ושותים ומתחתנים ומביאים ילדים לעולם ומקיימים יחסי מין עם נשותיהם רק בגלל שהם יודעים שזה מה שאלוהים רוצה שהם יעשו שאר האנשים לעומת זאת אוכלים ושותים ומתחתנים ומביאים ילדים לעולם ומקיימים יחסי מין עם נשותיהם רק בגלל שזה מה שהם רוצים לעשות הם לא עושים את כל זה בגלל שזה מה שאלוהים רוצה שהם יעשו
נשלח ב-23/12/2025 16:03
הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול אני הגעתי למסקנה שמה שאמרתי לך על מידות רעות ועל מידות טובות זה נכון גם לגבי תאוות רעות ותאוות טובות כלומר בני אדם שיש להם תאוות רעות הם בני אדם רעים ובני אדם שיש להם תאוות טובות הם בני אדם טובים כלומר בני אדם שיש להם תאוות טובות רק הם באמת בני אדם טובים בני אדם שיש להם תאוות רעות הם בני אדם טובים בכאילו הם לא בני אדם טובים באמת מה שכן אם אותם בני אדם שיש להם תאוות רעות הם מנסים בכל הכוח לנצח את התאוות הרעות שיש להם אז הם בני אדם טובים הם לא בני אדם רעים
נשלח ב-22/12/2025 23:22
הרב צח מלול לגבי החידוש תורה שלי שאני חידשתי על מידות טובות ועל מידות רעות החידוש תורה הזה הוא לכאורה סותר את המציאות אני אומר את זה כי רוב בני האדם שנמצאים בעולם הזה הם לא נמצאים לא בבתי הכלא ולא בבתי הסוהר אז לכאורה יוצא מפה שרוב בני האדם שנמצאים בעולם הזה הם בני אדם טובים הם לא בני אדם רעים
נשלח ב-22/12/2025 21:53
בני אדם שיש להם מידות רעות והם מנסים בכל הכוח לנצח את המידות הרעות שיש להם גם אם הם לא ניצחו לגמרי את המידות הרעות שיש להם אף על פי כן הם בני אדם טובים הם לא בני אדם רעים