בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על כיבוד הורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2025 01:28 לינק ישיר 
חידוש תורה על כיבוד הורים

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול אני חשבתי על משהו בעקבות מה שקורה עם אמא שלי בזמן האחרון שמצבה הבריאותי חמור מהרגיל אני חשבתי לעצמי שאני אתפלל לאלוהים שיקח אותי אליו ובמקום זאת הוא יתן לאמא שלי לחיות עוד הרבה מאוד שנים עד גיל 100 או עד קרוב לגיל 100 כלומר אני אומר לאלוהים בתפילה שלי כך בורא עולם גלוי וידוע לפניך שנגזר עלי לחיות עד שנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו רק בגלל שאני לא עשיתי שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם גלוי וידוע לפניך שרק בגלל שאני חידשתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד התבטלה הגזרה שנגזרה עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני זכיתי גם שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם אני מבקש ממך אני מתחנן אליך תזכה את ג'וסלין נקש בת דניז וציון שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100 בורא עולם אני מוכן לוותר על המתנה שלך שאתה נתת לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א רק בשביל שג'וסלין נקש בת דניז וציון תזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100 הרב צח מלול אני יודע בוודאות שזה יכעיס אותך אם אני אתפלל את התפילה הזאת אבל פשוט כואב לי על כל מה שקורה לאמא שלי ואם חס וחלילה חס ושלום לאמא שלי יקרה משהו אני לא אסלח לעצמי על זה שלא התפללתי על אמא שלי שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תזכה להגיע לגיל 100 או קרוב לגיל 100 הרב צח מלול אני אומר לך עוד משהו אם אני לא אזכה להגיע לשנת תת"א כמו שאני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אז תבין לבד שהתפילה שלי שאני התפללתי על אמא שלי אותה תפילה שאני כתבתי פה היא התקבלה בשלמותה אני חשבתי לעצמי גם שאם אני לא אזכה להגיע לשנת תת"א כמו שאני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אז מה שיקרה זה שכולם יאמרו אמיר שקר ותורתו שקר אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי כתב בחידוש תורה שלו שהוא חידש על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם שהוא יזכה לחיות עד שנת תת"א רק בגלל שהוא חידש את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד הוא כתב שם באותם שבעה סדרים שכל אומות העולם שנמצאים בדורות האחרונים הם צאצאים של אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם כולנו ראינו שהוא לא זכה להגיע לשנת תת"א הוא עזב את העולם הזה לפני שנת תת"א בגלל שאמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי עזב את העולם הזה לפני שנת תת"א והוא לא זכה להגיע לשנת תת"א כמו שהוא כתב בחידוש תורה שלו שהוא חידש על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם אז עכשיו כולנו יודעים שאותו חידוש תורה שהוא חידש על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם הוא חידוש תורה לא אמיתי

תוקן על ידי Amir012345 ב- 25/12/2025 02:02:31

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2026 01:08 לינק ישיר 

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול אני הגעתי למסקנה שאני חייב להתפלל על אמא שלי ארבע תפילות הנוסחה הראשונה של התפילה הראשונה שאני חייב להתפלל על אמא שלי היא כך בורא עולם גלוי וידוע לפניך שהייתי חייב לעשות שבעה דברים מסויימים ובגלל שלא עשיתי אותם נגזר עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו אבל בגלל שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד התבטלה הגזרה שנגזרה עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני זכיתי גם שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א את כל זה אני כתבתי בספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א בורא עולם אני מוכן לוותר על המתנה שלך שאתה נתת לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א בורא עולם תיתן לי מתנה אחרת במקום זאת אותה מתנה אחרת היא שאמא שלי תהיה בריאה ושהיא תזכה לחיות עד גיל 100 או עד גיל קרוב לגיל 100 הנוסחה השנייה של התפילה הראשונה שאני חייב להתפלל על אמא שלי היא כך בורא עולם גלוי וידוע לפניך שהייתי חייב לעשות שבעה דברים מסויימים ובגלל שלא עשיתי אותם נגזר עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו אבל בגלל שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד התבטלה הגזרה שנגזרה עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני זכיתי גם שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א את כל זה אני כתבתי בספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א בורא עולם אני מוכן לוותר על המתנה שלך שאתה נתת לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א בורא עולם תיתן לי מתנה אחרת במקום זאת אותה מתנה אחרת היא שאמא שלי תהיה בריאה ושהיא תזכה לחיות עד גיל 100 או עד גיל קרוב לגיל 100 התפילה השנייה שאני חייב להתפלל על אמא שלי היא כך בורא עולם אני אומר לך מעכשיו שאמא שלי תהיה בריאה ובנוסף לזה היא גם תזכה לחיות עד גיל 100 התפילה השלישית שאני חייב להתפלל על אמא שלי היא כך בורא עולם אני מבקש ממך שתשמע בקולי ושתעשה את מה שאני מבקש ממך גם אם באמת לא מגיע לי שתשמע בקולי ושתעשה את מה שאני מבקש ממך התפילה הרביעית והאחרונה שאני חייב להתפלל על אמא שלי היא כך בורא עולם אני מבקש ממך סליחה על זה שלא התפללתי הרבה על אמא שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2026 22:52 לינק ישיר 

שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול רציתי לדבר איתך על משהו אני אתפלל את התפילה שלי שאני התפללתי על אמא שלי בפעמים הקודמות אחרי שאני ראיתי את אמא שלי בבית חולים איך שהיא נראית אם התפילה שלי על אמא שלי תתקבל אז אני אעזוב את העולם הזה לפני שנת תת"א כך שאני אפילו לא אזכה להגיע לגיל 51 וחצי אולי אני אזכה להגיע גיל 51 או גיל 51 וקצת אבל אני לא אזכה להגיע לגיל 51 וחצי ואמא שלי תזכה להגיע לגיל 100 או שהיא תזכה להגיע לגיל קרוב לגיל 100 במקרה שלי זה לא יספיק שאני אתפלל את אותה תפילה קצרה שלי שאני התפללתי אותה על אמא שלי בזמן האחרון אני מדבר על אותה תפילה שנקראת הצבת עובדה עכשיו אני אסביר לך למה אני אומר לך את זה אני אומר לך את זה רק בגלל מה שקרה בעולמות העליונים אחרי שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אחרי שאני כתבתי את אותם שבעה סדרים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אלוהים אמר למלאך המוות אדוני מלאך המוות אתה ראית את מה שאמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי עשה בעולם הזה ואז מלאך המוות אמר לאלוהים לא מה אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי עשה בעולם הזה ואז אלוהים אמר למלאך המוות אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ובגלל שהוא כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אז הוא עשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם ובסופו של דבר הוא לא עשה אותם כך שהוא לא יעזוב את העולם הזה בשנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו ובנוסף לזה הוא גם יזכה לחיות עד שנת תת"א ואז מלאך המוות אמר לאלוהים מה אתה מנסה לומר לי בעצם שהשנה שנת תשפ"ו אני לא אקח את נשמתו של אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי טוב אז אנחנו נעשה דבר אחר במקום שאני אקח את נשמתו של אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי השנה שנת תשפ"ו אז אני אקח את נשמתה של ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי השנה שנת תשפ"ו ואז אלוהים אמר למלאך המוות אני מסכים לך לקחת את נשמתה של ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי השנה שנת תשפ"ו במקום לקחת את נשמתו של אמיר צרפתי הבן של ג'וסלין נקש ושל יוסף צרפתי השנה שנת תשפ"ו הרב צח מלול אני אמרתי לך עכשיו את מה שאמרתי לך למרות מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי שאני שלחתי לך אותה אתמול בלילה שאלוהים לא ראה את החיים שלי באותה דרך רביעית שאני כתבתי לך אותה באותה הודעה קודמת שלי שאני שלחתי לך אותה אתמול בלילה כלומר שאלוהים ראה את החיים שלי רק באותם שלושה דרכים שונות שהם כתובות בנספח של הספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על עוד משהו אם אני אעזוב את העולם הזה לפני שנת תת"א כך שאמא שלי תזכה לחיות עד גיל 100 או עד גיל קרוב לגיל 100 אז כל מי שיקרא את הספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו כולם יאמרו לעצמם רגע אנחנו לא מבינים אמיר צרפתי כתב פה בנספח של הספר שהוא יזכה לחיות עד שנת תת"א והנה אנחנו רואים שזה לא כך הוא עזב את העולם הזה לפני שנת תת"א אז אני אומר לך מעכשיו שאם זה מה שיקרה בעתיד הקרוב או בעתיד הרחוק תאמר להם לאותם אנשים שקראו את הספר שלי את מה שכתבתי לך פה בהודעה הזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2026 02:20 לינק ישיר 

שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול רציתי לדבר איתך על אחת ההודעות הקודמות שלי שאני שלחתי לך לפני זמן מה שאני כתבתי שם בין היתר שאלוהים ראה את החיים שלי בארבעה דרכים שונות הדרך הראשונה שאלוהים ראה את החיים שלי היא שאני מקיים את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לקיים אותם כך שיש לי גם עולם הזה וגם עולם הבא וכל החיים שלי היו שונים לגמרי ממה שהם עכשיו הדרך השנייה שאלוהים ראה את החיים שלי היא כמו המציאות שאני נמצא בה עכשיו שאני לא קיימתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לקיים אותם ואז בשנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו אני עוזב את העולם הזה ואין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא הדרך השלישית שאלוהים ראה את החיים שלי היא המציאות שאני נמצא בה עכשיו שאני לא קיימתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לקיים אותם ואף על פי שנגזר עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ולא יהיה לי לא עולם הזה ולא עולם הבא אף על פי כן אני אזכה לחיות עד שנת תת"א ויהיה לי גם עולם הזה וגם עולם הבא הדרך הרביעית והאחרונה שאלוהים ראה את החיים שלי היא כמו המציאות שאני נמצא בה עכשיו שאני לא קיימתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לקיים אותם ואף על פי שנגזר עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ולא יהיה לי לא עולם הזה ולא עולם הבא ואף על פי שהתבטלה הגזרה שאני אמות בשנת תשפ"ו ובנוסף לזה אני אזכה לחיות עד שנת תת"א ויהיה לי גם עולם הזה וגם עולם הבא אף על פי כן אני אעזוב את העולם הזה לפני שנת תת"א הרב צח מלול אני אומר לך מעכשיו שהדרך הרביעית והאחרונה שאלוהים ראה את החיים שלי היא לא אמיתית כלומר אלוהים ראה את החיים שלי רק בשלושה דרכים שונות שזה אותם שלושה דרכים שונות שהם כתובות בנספח של הספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו אני אומר לך את זה רק בגלל מה שאני כתבתי שם בנספח של הספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו שאותם שלושה דרכים שונות שאלוהים ראה את החיים הם כנגד שלושת בתי המקדש הדרך הראשונה שאלוהים ראה את החיים שלי היא כנגד בית המקדש הראשון שנחרב רק בגלל שעם ישראל חטאו בעבודה זרה בגילוי עריות ובשפיכות דמים הדרך השנייה שאלוהים ראה את החיים שלי היא כנגד בית המקדש השני שנחרב רק בגלל שעם ישראל חטאו בשנאת חינם הדרך השלישית והאחרונה שאלוהים ראה את החיים שלי היא כנגד בית המקדש השלישי שיבנה במהרה בימינו אמן כן יהי רצון מכל מה שכתבתי לך עד עכשיו יוצא מפה שאם אלוהים ראה את החיים שלי גם בדרך הרביעית שאני כתבתי לך פה ובהודעה הקודמת שלי שאני שלחתי לך אז יוצא מפה שהדרך הרביעית והאחרונה שאלוהים ראה את החיים שלי היא כנגד בית המקדש הרביעי והרי כולנו יודעים שבית המקדש השלישי הוא בית המקדש האחרון שיהיה והוא לא יחרב לעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2025 17:57 לינק ישיר 

שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול רציתי לומר לך משהו אם חס וחלילה חס ושלום אמא שלי תעזוב את העולם הזה בזמן הקרוב כולם יהיו בצער הייתי אומר אפילו צער גדול(כשאני אומר כולם אני מתכוון כל מי שמכיר את אמא שלי)אבל אם חס וחלילה חס ושלום אני אעזוב את העולם הזה זה לא יהיה נורא כל כך גם ככה אין לי מה להפסיד אין לי אישה אין לי ילדים אין לי כלום אם מישהו יהיה עצוב בעיקר על זה שאני אעזוב את העולם הזה זאת תהיה רק אמא שלי שאר האנשים יהיו פחות עצובים על זה שאני אעזוב את העולם הזה אולי הם אפילו לא יהיו עצובים כל כך על זה שאני אעזוב את העולם הזה גם ככה אני לא באמת מעניין מישהו בעולם הזה אנשים עושים לי טובה שהם מדברים איתי(רוב האנשים שיש בעולם הזה רק 0.01% מכל האנשים שיש בעולם הזה מכירים אותם 99.99% מכל האנשים שיש בעולם הזה לא מכירים אותם זה גם המקרה שלי כי אני לא בן אדם מפורסם שרואים אותו בטלויזיה ובאינטרנט מה שאני אמרתי על עצמי שאני לא באמת מעניין את אף אחד אני אמרתי את זה על אותם 0.01% מכל האנשים שיש בעולם הזה שמכירים אותי)לגבי אותה תפילה שאני כתבתי בשביל שאמא שלי תזכה לחיות עוד הרבה מאוד שנים עד גיל 100 או עד גיל קרוב לגיל 100 בתפילה הזאת אני עושה עסקה עם אלוהים העסקה שאני עושה עם אלוהים בתפילה הזאת היא כך אני מחזיר לאלוהים את המתנה שלו שהוא נתן לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א ואלוהים נותן לי במקום זאת מתנה אחרת אותה מתנה אחרת היא שאמא שלי תחיה עד גיל 100 או עד גיל קרוב לגיל 100 אם התפילה שלי תתקבל וזה מה שיקרה אז אני אזכה להכיר טובה לאמא שלי על זה שזכיתי להיות איתה עד שאני עזבתי את העולם הזה(שנת תת"א זה יוצא לפי התאריך הלועזי מחודש ספטמבר של שנת 2040 עד חודש ספטמבר של שנת 2041)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2025 10:09 לינק ישיר 

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו אני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם שאלוהים ראה את החיים שלי בשלושה דרכים שונות עכשיו אני חשבתי לעצמי אם התפילה שלי תתקבל אותה תפילה שאני כתבתי בשביל שאמא שלי תזכה לחיות עוד הרבה מאוד שנים עד גיל 100 או עד קרוב לגיל 100 אז יוצא מפה שאלוהים ראה את החיים שלי בארבעה דרכים שונות ולא בשלושה דרכים שונות כמו שכתבתי קודם לכן אותם ארבעה דרכים הם אותם שלושה דרכים שאני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם והדרך הרביעית היא כמו המציאות שאני נמצא בה עכשיו שלא זכיתי לקיים את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לקיים אותם ולמרות שהתבטלה הגזרה שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני גם אזכה לחיות עד שנת תת"א ויהיה לי גם עולם הזה וגם עולם הבא אני עוזב את העולם הזה לפני שנת תת"א

תוקן על ידי Amir012345 ב- 25/12/2025 10:40:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2025 01:31 לינק ישיר 

בורא עולם גלוי וידוע לפניך שנגזר עלי לחיות עד שנת תשפ"ו רק בגלל שאני לא עשיתי שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם גלוי וידוע לפניך שרק בגלל שאני חידשתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד התבטלה הגזרה שנגזרה עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני זכיתי גם שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם אני מבקש ממך אני מתחנן אליך תזכה את ג'וסלין נקש בת דניז וציון שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100 בורא עולם אני מוכן לוותר על המתנה שלך שאתה נתת לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א רק בשביל שג'וסלין נקש בת דניז וציון תזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2025 01:30 לינק ישיר 

בורא עולם גלוי וידוע לפניך שנגזר עלי לחיות עד שנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו רק בגלל שאני לא עשיתי שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם גלוי וידוע לפניך שרק בגלל שאני חידשתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד התבטלה הגזרה שנגזרה עלי שאני אמות בשנת תשפ"ו ואני זכיתי גם שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א כמו שאני כתבתי בהרחבה בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם בורא עולם אני מבקש ממך אני מתחנן אליך תזכה את ג'וסלין נקש בת דניז וציון שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100 בורא עולם אני מוכן לוותר על המתנה שלך שאתה נתת לי שאני אזכה לחיות עד שנת תת"א רק בשביל שג'וסלין נקש בת דניז וציון תזכה לאריכות ימים ושנים כך שהיא תגיע לגיל 100 או לכל הפחות עד קרוב לגיל 100

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על כיבוד הורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext