בית פורומים בחדרי חרדים

אוטובוס דרס מפגינים בעצרת בירושלים, פיגוע??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/1/2026 14:00 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
אפשר להאשים את המשטרה ואת חברת אקסטרה ואת הערבים 
אפשר... 
וזה מה שעשו כל הפוליטיקאים שמחפשים כותרות 

אבל חובה גם להאשים את הציבור שמתנהג כך !!! 
מדוע אוטובוס שנקלע להפגנה ובמקרה שלנו ההפגנה באה אליו צריך להיחסם ?? מדוע המוחים דופקים על הדלתות ומזיקים? מה הנהג קשור לגיוס? ברור המקרים הוא בעצמו ערבי שלא התגייס ... איפה כתוב בתורה שמחאה זה נזק לרכוש הציבורי ?? איפה העדינות של בן תורה ?? 

לקלל שוטרים? למה? זה דרך של תורה? מה עשו השוטרים? אתה רוצה להביע  מחאה תשכב על הכביש ותחסום ותקבל מכות משוטרים כי זה תפקידם! יש לך מושג כמה שוטרים מסיימים את יום העבודה והולכים לשיעור תורה? מי שמך להפוך אותם לשונאי ה' ? אתה בטוח שתפקידך למחות ולחסום אז תבין שתפקידו לפנות את הכביש !! 

זו לא מחאה של כאב! זה אנרכיזם ופריקת יצרים !! והפעם זה נגמר גם בהרוג 

בושה מגזרית: איך הפכנו לסנגורים של הנהג שדהר לתוך הילדים שלנו?

www.bhol.co.il/news/1715476

אחת הכתבות הטובות ביותר שהיו כאן !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 14:57 לינק ישיר 

שאלה לי, אולי כל כך במקומה, המנוח ז"ל משתייך לפלג ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 16:38 לינק ישיר 

פלג ירושלמי לא יקר . אנחנו לא סובלים אתכם .מספיק כבר עם הנמות ולא נתגייס . מספיק לחסום כבישים .אל תהיו פראי אדם כמו מפגיני קפלן. כל מי שרץ לכביש לחסום או נשכב מתחת לגלגלי רכב יידע שהוא בן מוות כפשוטו . תתביישו לכם אתם והרבנים שלכם ששולחים אתכם להסתכן לחינם. חבורה של בהמות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 16:42 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
שאלה לי, אולי כל כך במקומה, המנוח ז"ל משתייך לפלג ?

לפי איך שתואר בהמודיע, ומן הסתם זה מה שהיה, הבחור הזה נדרס בכלל ברחוב אחר, הוא לא חסם את האוטובוס בכלל אלא עבר רגיל בכביש והאוטובוס דרס אותו ב'טיסת' אמוק מטורפת, וזה לא אותו בחור שנתלה על האוטובוס וניצל בנס כשהוא קפץ ממנו תוך כדי ה'טיסה'.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/01/2026 16:49:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 18:51 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
אפשר להאשים את המשטרה ואת חברת אקסטרה ואת הערבים 
אפשר... 
וזה מה שעשו כל הפוליטיקאים שמחפשים כותרות 

אבל חובה גם להאשים את הציבור שמתנהג כך !!! 
מדוע אוטובוס שנקלע להפגנה ובמקרה שלנו ההפגנה באה אליו צריך להיחסם ?? מדוע המוחים דופקים על הדלתות ומזיקים? מה הנהג קשור לגיוס? ברור המקרים הוא בעצמו ערבי שלא התגייס ... איפה כתוב בתורה שמחאה זה נזק לרכוש הציבורי ?? איפה העדינות של בן תורה ?? 

לקלל שוטרים? למה? זה דרך של תורה? מה עשו השוטרים? אתה רוצה להביע  מחאה תשכב על הכביש ותחסום ותקבל מכות משוטרים כי זה תפקידם! יש לך מושג כמה שוטרים מסיימים את יום העבודה והולכים לשיעור תורה? מי שמך להפוך אותם לשונאי ה' ? אתה בטוח שתפקידך למחות ולחסום אז תבין שתפקידו לפנות את הכביש !! 

זו לא מחאה של כאב! זה אנרכיזם ופריקת יצרים !! והפעם זה נגמר גם בהרוג 

צודק לגמרי 
האם מארגני העצרת סאטמר והעדה החרדית  הפלג הירושלמי  ושאר הקנאים
יכולים לרחוץ בנקיון כפיים להגיד ידנו לא שפו את הדם הזה ??
המנטרה שלהם הייתה נמות ולא נתגייס ..
זה לא המקרה הראשון שהפגנה נגמרת באסון שבחור נהרג .....גם בעצרת שהיה לפני מספר חודשים נהרג בחור ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 23:00 לינק ישיר 

כמה הימין לא יודע לשלוט ולא יודע להנהיג, תארו לכם שבהפגנות קפלן היה נקלע למקום ימיני והיו דופקים לו על הרכב (והרי זה קרה) והוא היה פותח בדהרה ודורס מפגין מקפלן למוות, הנהג הזה היה נעצר עד תום ההליכים ומקבל עונש מוות, מה קורה הפוך שנהג הערבי דרס למוות ילד עובר אורח שלא היה קשור להפגנה נגד המחבל הנהג, מייד הימין מצדיק את הנהג והוא נגד החרדים שקצת התפרעו ועוד מעט יתנו פרס לנהג שטבח למוות ילד יהודי בגלל שהוא יהודי, וכל הימין נגד החרדים - פשוט תתביישו ימין טיפש שלא יודע לשלוט ולהיות נאמן לשותפיו, אל תתפלאו שבבחירות הבאות החרדים יכלו עם השמאל ויקבלו ממנו הכל גם פטור מגיוס וגם תקציבים של מליארדים - מה לעשות אתם צבועים ומתחסדים ולא יודעים לשלוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 08:11 לינק ישיר 

צייתלתמרור כתב:
כמה הימין לא יודע לשלוט ולא יודע להנהיג, תארו לכם שבהפגנות קפלן היה נקלע למקום ימיני והיו דופקים לו על הרכב (והרי זה קרה) והוא היה פותח בדהרה ודורס מפגין מקפלן למוות, הנהג הזה היה נעצר עד תום ההליכים ומקבל עונש מוות, מה קורה הפוך שנהג הערבי דרס למוות ילד עובר אורח שלא היה קשור להפגנה נגד המחבל הנהג, מייד הימין מצדיק את הנהג והוא נגד החרדים שקצת התפרעו ועוד מעט יתנו פרס לנהג שטבח למוות ילד יהודי בגלל שהוא יהודי, וכל הימין נגד החרדים - פשוט תתביישו ימין טיפש שלא יודע לשלוט ולהיות נאמן לשותפיו, אל תתפלאו שבבחירות הבאות החרדים יכלו עם השמאל ויקבלו ממנו הכל גם פטור מגיוס וגם תקציבים של מליארדים - מה לעשות אתם צבועים ומתחסדים ולא יודעים לשלוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 12:39 לינק ישיר 

הנהג שדרס למוות את הנער יוסף אייזנטל בירושלים ישוחרר למעצר בית.

כל אחד יכול לקחת את זה מפה, לעשות השוואות לקפלן לדוגמא לעשות בדיקות במקרים דומים וכו'.
ואנו החרדים בגלות בקרב בני עמינו ה"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 13:45 לינק ישיר 

זוהי רוח גבית לכל הנהגים הערבים של אקסטרה, לעשות מה שליבם חפץ ברחובות החרדיים.
דמנו הותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 18:44 לינק ישיר 

ככה בשוך הסערה חשבתי לעצמי לו אני הייתי נקלע לכפר ערבי תוך התקהלות המונית והיו מכים ברכבי ויורקים וצועקים ואז היה מתחילים לספור 1    2    3    וכן הלאה אני בטוח שגם אני הייתי עושה בדיוק מה שהערבי הזה עשה. 

ועמכם הסליחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 20:25 לינק ישיר 

בכפרים ערביים מבצעים לינץ ביהודים שנקלעים לשם
כמה וכמה יהודים נהרגו כבר כשנקלעו בטעות לכפר ערבי.
כמה ערבים נהרגו על ידי צעירים חרדים? 0.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 20:32 לינק ישיר 

מלך_הארץ כתב:
ככה בשוך הסערה חשבתי לעצמי לו אני הייתי נקלע לכפר ערבי תוך התקהלות המונית והיו מכים ברכבי ויורקים וצועקים ואז היה מתחילים לספור 1    2    3    וכן הלאה אני בטוח שגם אני הייתי עושה בדיוק מה שהערבי הזה עשה. 

ועמכם הסליחה.
אתה שומע את עצמך?! אתה משווה יריקות של בחורים חרדים על אוטובוס ללינץ' למשל של 2 חיילים ברמאאלה? אם הצלחת להגיע להשוואה הזו ממליץ לך מאד לבדוק אם אתה יהודי כי את מידת הרחמנות איבדת כנראה מזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2026 19:51 לינק ישיר 

הג"ר עזריאל אויערבאך שליט"א בביקורו בניחום אבלים הכריע בשאלה:
לכתוב על המצבה "הקדוש הבחור יוסף אייזנטל הי"ד".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2026 20:39 לינק ישיר 

muki28 כתב:

ועמכם הסליחה. אתה שומע את עצמך?! אתה משווה יריקות של בחורים חרדים על אוטובוס ללינץ' למשל של 2 חיילים ברמאאלה? אם הצלחת להגיע להשוואה הזו ממליץ לך מאד לבדוק אם אתה יהודי כי את מידת הרחמנות איבדת כנראה מזמן.

בדקתי את עצמי ויצא שאני יהודי, ואתה מה איתך? אומרים שיהודים חכמים אז איפה זה פוגש אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2026 22:32 לינק ישיר 

אם אתה משווה בין לינץ' ע"י ערבים לבין לינ'ץ ע"י חרדים זה או מרשעות או מטפשות. מקווה בשבילך שמדובר באופציה השניה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אוטובוס דרס מפגינים בעצרת בירושלים, פיגוע??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext