בית פורומים בחדרי חרדים

פירומנים כאן באתר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2026 11:55 לינק ישיר 
פירומנים כאן באתר

יש כאן מישהו שמעוניין להגביה את הלהבות בבני ברק?
מה הקשקוש הזה שבניגוד לטענת צה"ל יש עדויות לחלוקת פלייארים - וכהוכחה מראים מכתב אישי שהובא למשל"ב הביתה, עם רשימה מה הוא צריך להביא כשיתגייס?
חלוקת פלייארים הכוונה בלשון בני אדם היא חלוקה של פרסומת כללית ולא אישית לעוברי אורח מזדמנים או לתיבות דואר ללא אבחנה, של פיצה חדשה או כל דבר פרסום אחר.
מה הקשר כאן לפלייארים?
אני לא יודע, אולי באמת חילקו פלייארים לעוברים ושבים מזדמנים בעד גיוס בני ישיבות או חרדים - בפירוש זה לא מה שמופיע באתר.
התחושה - העצובה, יש לומר - היא שיש מי שרוצה במלחמה הזאת בכל מחיר, וכבר אמרה ח"כ טלי גוטליב מי לדעתה מממן את זה, וללא ספק היא צודקת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2026 13:16 לינק ישיר 

כתבתי כבר אתמול שללא ספק הכל ממומן ומתוזמן, כולל הכתבות בתקשורת ויתכן שגם כאן, אבל קלעפער סבור שאני טועה ולשמאל אין עניין בהגבהת הלהבות אז מי אני הקטן שאחלוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2026 13:23 לינק ישיר 

הפירומנים הם לא כאן באתר, אלא בצבא שאחרי שהם טיפסו על עץ גבוה וניסוי טיפשי של מפקד או קצין כלשהו יצא משליטה והפך למדורה ארצית אז הם מנסים לגלגל עיניים וכל שעתיים מוציאים גירסה אחרת, ועד כה אין גירסה אחידה מה חיפשו החיילות בבני ברק, 

בהתחלה אמרו שהחיילות נשלחו לבצע "משימה צבאית " - ככל הידוע לי משימה צבאית מבצעים באיו"ש ובכל מקום בו נדרשת פעולה בטחונית, אחרי זה אמרו שהם "באו לבקר" מועמד לגיוס שחתם על חיול, חידוש נפלא, כל בחור שהסכים להתגייס לצבא זוכה לביקור אישי ומלבב של שתי חיילות נחמדות, עכשיו מספרים שהם חילקו פלאיירים, למי ולמה  ? על כך אין תשובה, וגם אם הם נשלחו לחלק צווי זימון, ככל הידוע לי וככה זה אצל ילדיי, הצבא שולח זימונים באמצעות הדואר, ממתי שולחים חיילות בתור דוורות ? באתר של וואלה מופיעה עדות של שוטר שחילץ את החיילות ברחוב הלח"י, למיטב ידיעתי, מרחוב הלח"י ועד רחוב חגי יש מרחק ניכר, תכלית, צריך הקמת ועדת בדיקה פרלמנטרית שתבדוק את ארועי ה15 בפברואר בבני ברק, 

בפשטות, אנשים שראו פעילות חששו שהולכים לעצור בחורי ישיבה, הופעלה מערכת התראה צבע שחור, והשאר היסטוריה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2026 14:05 לינק ישיר 

באמת מערכת צבע שחור יכולה להיות תמימה ואפילו הוגנת לצד מסויים .מצד שני זו מערכת שיכולה להפעיל חיות טרף שיכולה להביא אפילו לשפיכות דמים . לדעתי זה בעיה קשה להפעיל מערכת כזו אם זו התוצאה שלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2026 14:22 לינק ישיר 

ההתגוששות סביב הצבא, מביאה את כולנו ל"קצוות".
כל תנועה מקפיצה אותנו (כלומר את החרדים)
כל סטייה של שוטר מקפיצה אותנו עוד יותר.
וגם הצד השני כך.

לפי התמונות, בשקט, המיינסטרים הוא המוחה וההודף, ולא הפלג הירושלמי. אבל תהיו בשקט.
והתשובה היא, כנ"ל. כולנו על קצוות. החושים הגלותיים החרדתיים שלנו, פועלים בטרמפטורה גבוהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2026 19:43 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
באמת מערכת צבע שחור יכולה להיות תמימה ואפילו הוגנת לצד מסויים .מצד שני זו מערכת שיכולה להפעיל חיות טרף שיכולה להביא אפילו לשפיכות דמים . לדעתי זה בעיה קשה להפעיל מערכת כזו אם זו התוצאה שלה

להפתעתי, מתברר שאפילו המרן הליטאי הרב הירש בעד המערכת הזאת, 
רק שלשיטתו רק אברכים צריכים להגיע ולמנוע בכוח את המעצר. ולא בחורים צעירים.
זה רחוק מאוד מאיך שציירו אותו כמתון ופיקח. 
זה לקחת הימור מסוכן מאוד ולחשוב שיוכלו לשלוט בגובה הלהבות אחרי שהאש משתוללת.
https://x.com/ZiratNews/status/2023310922668769469

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2026 15:01 לינק ישיר 

מענין לעניין לאו דוקא באותו עניין: "במתחם הקדוש של האימאם רזה בעיר משהד" מתוך כתבה כאן באתר על אשתו של חמינאי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2026 15:35 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מענין לעניין לאו דוקא באותו עניין: "במתחם הקדוש של האימאם רזה בעיר משהד" מתוך כתבה כאן באתר על אשתו של חמינאי...

זו בסך הכל הוכחה לטענתו של איינשטיין שליקום יתכן ויש סוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2026 14:46 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

הכוונה הקדוש למוסלמים. לא באמת.

הזכרת לי את האשכול הזה

תמונות:כהן הדת העליון של איראן בבגדי לבן משתטח על הקבר במהלך הטכס במתחם המקודש

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 08/03/2026 14:55:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2026 02:09 לינק ישיר 

יש הבדל בין מתחם מקודש למתחם קדוש. בכל מקרה אין כלל צורך להוסיף את המילה קדוש כשהיא כלל לא רלוונטית. האם תראה אי פעם יהודי כותב הותיקן הקדוש? משום מה על האיסלם זה לא תפס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2026 02:15 לינק ישיר 

אגב, הכותרת "יש ממשיך" באיראן מתכתבת עם סדרת הכתבות על הממשיכים בעולם התורה והחסידות...נראה לי שההשוואה בעייתית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פירומנים כאן באתר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext