בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על לידה ועל היריון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/3/2026 15:30 לינק ישיר 
דבר תורה על לידה ועל היריון

שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו אם אני אזכה להתחתן בעתיד הקרוב או בעתיד הרחוק ואני לא אזכה להביא ילדים לעולם ביחד עם האישה שלי שתהיה לי כך שאני עקר אז יוצא מפה שהספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו הוא לא חידוש תורה אמיתי אז מה שצריך לומר זה כך אם אני הייתי עושה את ארבעת הדברים הראשונים מתוך אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שהם 1.לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא 2.להתחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה בארץ אחרי שיצאתי מהצבא ולא עשיתי שירות צבאי מלא 3.להשכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהתחלתי לעבוד בכל מיני מקומות עבודה בארץ אחרי שיצאתי מהצבא ולא עשיתי שירות צבאי מלא 4.להירשם לכל מיני אתרים של היכרויות אחרי שהשכרתי דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהתחלתי לעבוד בכל מיני מקומות בארץ אחרי שיצאתי מהצבא ולא עשיתי שירות צבאי מלא רק אז הייתי זוכה לעשות את שלושת הדברים האחרונים מתוך אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שהם 1.לצאת עם אותם בחורות שהכרתי בכל מיני אתרים של היכרויות 2.להתחתן עם אותם בחורות שהכרתי בכל מיני אתרים של היכרויות 3.להביא ילדים לעולם עם אותם בחורות שהתחתנתי איתם אותם בחורות שהכרתי בכל מיני אתרים של היכרויות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2026 15:30 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על לידה ועל היריון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext