בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על הנפש שלי על הרוח שלי על הנשמה שלי על החיה שלי ועל היחידה שלי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2026 22:31 לינק ישיר 
דבר תורה על הנפש שלי על הרוח שלי על הנשמה שלי על החיה שלי ועל היחידה שלי

הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו הספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו הוא ההמשך של ארבע ספרים שהם ספר המשנה שכתב רבי יהודה הנשיא ספר התוספתא שכתב רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא התלמוד הירושלמי שכתב רבי יוחנן והתלמוד הבבלי שכתבו רבינא ורב אשי כתוב בתלמוד הבבלי במסכת ראש השנה בדף יא בעמוד ב בניסן נגאלו בניסן עתידים להיגאל הכוונה היא שבחודש ניסן תהיה הגאולה של חמשת החלקים הרוחניים שלי שהם הנפש שלי הרוח שלי הנשמה שלי החיה שלי והיחידה שלי בניסן נגאלו הכוונה היא שבחודש ניסן של שנת תשפ"ו הייתה אמורה להיות הגאולה של חמשת החלקים הרוחניים שלי אם לא הייתי עושה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם בניסן עתידים להיגאל הכוונה היא שבחודש ניסן של שנת תת"א תהיה הגאולה של חמשת החלקים הרוחניים שלי בגלל שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם חמשת החודשים האחרונים של השנה שהם אייר סיוון תמוז אב ואלול הם כנגד חמשת החלקים הרוחניים שלי אנחנו לומדים מפה שהייתי אמור לעזוב את העולם הזה ביום האחרון של חודש ניסן של שנת תשפ"ו אבל בגלל שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אני אעזוב את העולם הזה ביום האחרון של חודש ניסן של שנת תת"א ואם אני אעזוב את העולם הזה אפילו יום אחד לפני היום האחרון של חודש ניסן של שנת תת"א אז הספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו הוא יצטרך להיות גניזה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2026 22:31 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על הנפש שלי על הרוח שלי על הנשמה שלי על החיה שלי ועל היחידה שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext