בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

במי לא נבחר בשנת 2026

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2026 21:19 לינק ישיר 

יאיא פינק בחוג בית של הדמוקרטים: 

שרת התחבורה בממשלת בנט-לפיד השתמשה בתנועת דרכנו לניתוח כל הצמתים והכבישים ביו"ש לפי השאלה: האם הוא מקדם פתרון מדיני או מדינה דו-לאומית (ישי פרידמן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2026 21:23 לינק ישיר 

2 חברות הכנסת הלביאות שהתייצבו היום בדיון של טל ינון דרדיק, חיבקו את המשפחה ונאבקו בעוול מול התקשורת ובית המשפט - צריכות להוות דוגמא לשאר חדלי האישים בקואליציית הימין.

אלישע ירד - ערוץ
לקבוצת הווצאפ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2026 10:04 לינק ישיר 

דוד צ'סטרמן כותב:

"אח שלי נפצע קשה בלבנון
ומה שקרה אחר כך לא נתפס

לפני 3 ימים הוא אושפז בבי"ח רמב"ם יחד עם עוד שלושה חברים לוחמים 

הוא היה מורדם ומונשם 
והתעורר רק אתמול בצהריים כשהוא סובל מכוויות בכל הגוף, כאבים, חום והזיות

בלילה הגיעה משמרת חדשה למחלקה, כולם דוברי ערבית

הם הוציאו את כל המשפחות מהמחלקה ונעלו את הדלתות

ארבעה לוחמים פצועים קשה מוצאים את עצמם לבד, מוקפים בצוות שלם דובר ערבית מאחורי דלתות נעולות. זה מטורף לגמרי.

ביקשנו להיכנס רק לשניה, רק לראות שהוא בסדר. הם סירבו לנו שוב ושוב.

פרצתי את הדלת ונכנסתי לראות שאח שלי בסדר. הוא לא היה. הוא התחנן למים ואף אחד לא היה בסביבה. 

הוא לחש לי שהפכו אותו במיטה בברוטליות "כמו סרדין", הראש שלו הוטח במיטה ולאף אחד לא היה אכפת

אני באמת רוצה לדעת מי אחראי על המחדל הזה?"

מתי נתעורר?
(איילת לאש)

הצטרפות לווטסאפ:

הצטרפות לטלגרם: 
‏https://t.me/mashekoreIL

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2026 11:40 לינק ישיר 

*הזוי1;: המדינה מתקצבת עד 180 אלף ש"ח בתי ספר שישלבו מורים ערבים בחינוך היהודי*

משרד החינוך מפעיל בשיתוף עמותת "מרחבים" תוכנית לעידוד *שילוב מורים מהחברה הערבית בבתי ספר יהודיים.* 

לפי ארגון ההורים *מאירים,* בית ספר שמגייס מורה ערבי עשוי לקבל תוספת תקציבית, שעות מערכת והטבות נוספות בהיקף של *120 עד 180 אלף שקל בשנה לכל מורה.*

מנכ"לית הארגון דורית יצחק טוענת כי מאז הקמת עמותת "מרחבים" העבירה לה המדינה *9 מיליון שקל.*

התוכנית *משלבים ומשתלבים,* נועדה לשלב מורים ערבים בבתי ספר עבריים.

בארגון "מאירים" טוענים בצדק כי התמריצים עלולים להאפיל על *שיקול הדעת המקצועי* של מנהלי בתי הספר בבחירת מורים לא מקצועיים.

עמותת "מרחבים" מציינת כי המיזם מופעל *בשיתוף משרד החינוך* ובחומריה מופיעים גם סמלים של משרדי ממשלה נוספים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2026 12:04 לינק ישיר 

8; הרב יצחק יוסף לתלמידיו: אל תצביעו ש"ס, צריך להפיל את גוש הימין (הארץ)

לשליחת חומרים, או פניות לפרסום: ⁦
מובטחת דיסקרטיות מלאה
+972 52-355-5372

*חדשות מהרגע | איכותי. ישיר. מעניין.*1;3;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2026 13:05 לינק ישיר 

יו"ר מפלגת "נעם לישראל", ח"כ אבי מעוז, בראיון לישי כהן ב"כיכר השבת": "אני מתמודד עד הסוף בראש רשימת 'נועם לישראל', עוד יהיו חיבורים עם ציבורים חדשים בלתי צפויים. כמו שלא היה צפוי שאני אביא את שמעון טובול, יהיו עוד אישים בלתי צפויים שיצטרפו אליי במסע. אני בן 70, בגיל 70 לא יוצאים להרפתקה כזאת, לא יוצאים למסע הזה. והמסע שלי כולו נועד להציל את גוש הימין".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2026 13:06 לינק ישיר 

*המוקד:* אהרון רבינוביץ בהארץ: הרב יצחק יוסף אמר לתלמידיו שבן גביר מכבד רבנים יותר מדרעי

*המוקד - להצטרפות*>> chat.whatsapp.com/LMszD6bhXkQ3CTKexi6VTk
*בטלגרם:* t.me/hamoked_il  
*לערוץ:* whatsapp.com/channel/0029VaEOKSELCoX6dTdbiI0V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2026 22:22 לינק ישיר 

אלמוג בוקר:

תצפיתניות המשרתות בשתי גזרות שונות בעוטף עזה התריעו בימים האחרונים כי הן מזהות מדי יום חשודים ומחבלי חמאס המגיעים ל"קו הצהוב" ומהווים איום, אך הכוחות בשטח אינם מקבלים אישור לסכלם. הלוחמות הסבירו כי חמאס מנצל את המציאות החדשה ובוחן את תגובות הצבא באופן המזכיר את התקופה שקדמה ל-7 באוקטובר, כך פרסמנו לראשונה במהדורה.

"אני מרגישה כמו ב-6.10", אמרה אחת התצפיתניות. "פשוט מה ההבדל - שאנחנו מזהות את זה בקו הצהוב ולא בגדר. העזתים לא סתומים, בסופו של דבר הם בוחנים אותנו כל הזמן ורואים אם אנחנו מגיבים או לא. זה ממש כמו לפני 7 באוקטובר"

הממשלה לא תוכל לומר לא העירו אותי .. הכתובת על הקיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2026 22:22 לינק ישיר 

צפו במייסד המילואימניקים דור הניצחון רס''ן במיל. גלעד אך זועק מדם לבו: ''אני זוכר את הגירוש, אני זוכר את אוסלו, אסור לנו לחזור לימים האלו, אם המפלגות החדשות לא יתאחדו, נחזור לימי האסון!''

אנו קוראים לציבור לחתום על העצומה שלנו לראשי מפלגות הימין החדשות. תתאחדו או תפרשו! חתמו כאן בקישור https://miluimnikim.org.il/petition/unite?ref=b6zqqz6x

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2026 22:23 לינק ישיר 

יו"ר הדמוקרטים מודיע: נדרוש תחבורה ציבורית בשבת, את ביטול כלל הרפורמה המשפטית ו"נשאף להסדרים אזוריים ולא לסבבי מלחמה"

השותף של ארדן ליברמן ואילוז

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > במי לא נבחר בשנת 2026
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.