בית פורומים בחדרי חרדים

והפעם במדור כל החרדים גנבים: ראש הכולל שגנב 40 מיליון שח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2026 18:24 לינק ישיר 

לשאלתך, מה חשבתי לעצמי: חשבתי ועדיין חושב שאתה טיפש.

(על הדרך, בחסדי ה' אני צובר עוד הודעות ככה שבהודעתך הבא לא תוכל לבוא בטענות שיש לי קצת הודעות.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2026 21:27 לינק ישיר 

amargiz כתב:
למה אתה מדבר ללא ביסוס עובדתי?

דווקא כתוב בדיוק כמו שהוא אמר. 
לקולא ציין כב' השופט וינוגרד כי הנאשמים לא נטלו את הכספים לכיסם הפרטי וכן את מצבם הכלכלי הקשה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 00:01 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
הרה"ח ר' נמרוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 00:20 לינק ישיר 

קורלדרו כתב:
למה אתה מדבר ללא ביסוס עובדתי?

דווקא כתוב בדיוק כמו שהוא אמר. 
לקולא ציין כב' השופט וינוגרד כי הנאשמים לא נטלו את הכספים לכיסם הפרטי וכן את מצבם הכלכלי הקשה. 

ועדיין מזמור שיר - hamargiz חייב גם כאן הוכחות לביסוס ההשמצות שלו בנושא האשכול על כך שלטענתו ראש הכולל לקח הכל לכיסו.
צריך לשים סוף לדבר הזה, שאדם יושב בביתו, ובהינף מקלדת הוא משחיר פני אנשים אחרים מבלי שיידרש להביא הוכחות!
ארור מכה רעהו בסתר, נאמר בדיוק על אנשים שעושים את מה שהוא עשה כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 17:44 לינק ישיר 

תודה לניק קורלדרו על הבאת הלינק שם מובא גזר הדין שקבע השופט כי ארבעת המבנים בהם פעלה העמותה, בירושלים, בית שמש וביתר עילית, יחולטו. כמו כן, חולטו כספים שנתפסו במשרדי העמותה והיתרות שבחשבונות של העמותות. 
ואני כתבתי רק על החילוט, וזה שבית המשפט החליט לחלט אז תבין כי מי שמעל בכספים לכיסו/או לכיס חברו רכושו מוחלט. וכל השאר זה ספקולציות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 21:43 לינק ישיר 

חתונה, רכב משפחתי ומיליונים לעמותות: הממצאים שעשויים לפרק את המתחרה של זק"א

במשך שנים פעלה יחידה 360 תחת השם זק"א ישראל וגייסה תרומות בשם המותג המוכר. דו"חות של רשם התאגידים מייחסים למנהליה, חזי שבקס וישראל מורגנשטרן, ערבוב בין גופים, העברות כספים ללא בקרה והוצאות פרטיות לכאורה — וממליצים לפרקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2026 01:51 לינק ישיר 

amargiz כתב:
תודה לניק קורלדרו על הבאת הלינק שם מובא גזר הדין שקבע השופט כי ארבעת המבנים בהם פעלה העמותה, בירושלים, בית שמש וביתר עילית, יחולטו. כמו כן, חולטו כספים שנתפסו במשרדי העמותה והיתרות שבחשבונות של העמותות. 
ואני כתבתי רק על החילוט, וזה שבית המשפט החליט לחלט אז תבין כי מי שמעל בכספים לכיסו/או לכיס חברו רכושו מוחלט. וכל השאר זה ספקולציות.

הבאת כאן גול עצמי, מגזר הדין של השופט נלמד שחולטו רק כספי ומבני העמותה, ולא רכושם וחשבונם וכספם הפרטי של הנאשמים, משמע שהם לא הכניסו לכיסם כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > והפעם במדור כל החרדים גנבים: ראש הכולל שגנב 40 מיליון שח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.