בית פורומים בחדרי חרדים

2500 מרפסות על עמודי מתכת בסכנת הריסה בבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/5/2026 18:54 לינק ישיר 
2500 מרפסות על עמודי מתכת בסכנת הריסה בבני ברק

הלכו ב'רשות לפיקוח על המקרקעין'

חיפשו ומצאו שיש 6500 מרפסות שנבנו בבני ברק,

2500 מתוכם אינן בנויות לפי החוק,

ולכן הם בסכנת הריסה ! ! !

עיריית בני ברק אומרת שהיא תלמד את החומר

(הם בטח ובוודאי לא יודעים שבבני ברק בונים מרפסות על עמודי מתכת בצורה לא חוקית, הם גם לא שמעו על זה........)

סיירתי פעם עם מהנדס בניין מנוסה ומאוד מיקצוען (ידוע ככזה) , אחד שראה הכול, בעיר בני ברק,

בשביל משהו שלא קשור לבנייה

סיור די ארוך לצורך כלשהוא, בהתחלה ראה מרפסות על עמודים, שאל איך מרשים את זה??????

הוא אמר לי בסוף, תראה.......כל המרפסות שראינו, כווולם, לא תיקניות ! ! !

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/05/2026 18:54:04

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 20:57 לינק ישיר 

עם כל האהבה שלי לאיך שהעיר הזו מתנהלת ונראית לא מעט בזכות זייברט וקודמו אשר ולמעלה בקודש, מהיכרותי, חשוב לציין ש 99% מהמרפסות למיניהם עברו אישור מהנדס. חלקם בתקן מחמיר. אחרת חלילה עם ככ הרבה בניה לא חוקית היינו שומעים על קריסות כל שני וחמישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 23:39 לינק ישיר 

muki28 כתב:
עם כל האהבה שלי לאיך שהעיר הזו מתנהלת ונראית לא מעט בזכות זייברט וקודמו אשר ולמעלה בקודש, מהיכרותי, חשוב לציין ש 99% מהמרפסות למיניהם עברו אישור מהנדס. חלקם בתקן מחמיר. אחרת חלילה עם ככ הרבה בניה לא חוקית היינו שומעים על קריסות כל שני וחמישי

שני שקרים ! ! !

שקר ראשון,

זייברט הרס את העיר בני ברק,

לכן היא נראית כמו שהיא נראית,

לך תראה איך בונים היום ברח' רבי עקיבא במתחם דובק,

כמה הבניין שנבנה קרוב לכביש?

איך בנו את הבניין ברח' אהרונוביץ פינת זבוטינסקי?

הכול חוקי....... אבל שום ראש עיר שאכפת לו מהעיר שלו, לא היה מאשר את שני הפרוקטים בצורה הזו.

יעקב אשר בנה את העיר ושיפץ אותה.

השקר השני,

לא עשיתי סקר כמה מרפסות נבנו עם מהנדס, וכמה לא.

הייתי עם מהנדס מפורסם וידוע כמה שעות בעיר,

וכל המרפסות שראינו לא היו בנויות לפי התקנים ! ! !

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/05/2026 23:40:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2026 00:31 לינק ישיר 

לגבי הראשון לא הבנת אותי נכון.. התכוונתי בלשון סגי נאור.. זייברט אכן חירב את העיר והביא אותה לעברי פי פחת. גם לקודמיו חלק לא קטן אך בתקופתו המצב הפך לבלתי נסבל מכל בחינה. לגבי השני הכרתי 2 מהנדסים שהתעסקו באישורי בניה להרחבות ומרפסות סוכה בבני ברק ואני עומד מאחורי מה שכתבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2026 17:17 לינק ישיר 

muki28 כתב:
לגבי הראשון לא הבנת אותי נכון.. התכוונתי בלשון סגי נאור.. זייברט אכן חירב את העיר והביא אותה לעברי פי פחת. גם לקודמיו חלק לא קטן אך בתקופתו המצב הפך לבלתי נסבל מכל בחינה. לגבי השני הכרתי 2 מהנדסים שהתעסקו באישורי בניה להרחבות ומרפסות סוכה בבני ברק ואני עומד מאחורי מה שכתבתי.
כמה כסף, קיבלו המהנדסים הללו!?! שיתגוררו הם בדירות כא-לו! ראינו מה קרה! חתיכונת טיל. נפלה על דבר כזה, מה יצא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2026 17:48 לינק ישיר 

אין קשר בין הדברים. זה לא חוקי ללא ספק. זה מכוער גם ללא ספק. זה הופך את העיר לעזה כנ"ל. זה פוגם באיכות חיים של השכנים כנ"ל. זה תיקני מבחינה הנדסית נטו? ברורב רובם של המקרים כן. אנשים נורמלים לא לוקחים סיכון ומבקשים אישור מהנדס ולפעמים אפילו 2 ולו בשביל הכסת"ח. עם כל השאר מסכים בהחלט

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 2500 מרפסות על עמודי מתכת בסכנת הריסה בבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext