בית פורומים בחדרי חרדים

ינון מגל מציף את תוצאות ההסתה נגד החרדים - אלימות קשה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/5/2026 14:05 לינק ישיר 
ינון מגל מציף את תוצאות ההסתה נגד החרדים - אלימות קשה

ינון מגל מציף את תוצאות ההסתה נגד החרדים – אלימות קשה

הנה כמה מקרים שהוא הביא לידיעת הציבור.

בוקר טוב ינון,

סיפור מאתמול בערב..

אישתי הייתה אתמול בגינה ציבורית ברמת גן עם הילדים

לאחר כמה זמן היא שומעת את הילד בן שנתיים צורח. היא רצה אליו ורואה שכלב שחור רודף אחריו והילד נפל והכלב עולה עליו .

באיזור המתקנים שמתנוסס שם שלט גדול אין כניסה לכלבים.

היא רצה בהיסטריה וניסתה להרגיע את הילד וכשהגיע הבעלים והעירו לו על האירוע .. הוא החל לצעוק תלכו  לבני ברק וכו" בשנאה ואנטישמיות !!

ולטענתם לא רצו להזמין משטרה כי היום גם המשטרה נגדנו !!!

ותודה ליועמשיט ולמפכל

שלום ינון, לפני שבועיים פלוס הבן שלי מילא דלק בתחנת דלק באיזור גלילות ואז הגיע נבלה שמאלנית אמרה לאיש בתחנה שלא יתן לו שרות בגלל שהוא דוס משתמט

והיא גם הציעה שהבת שלה שהיא עורכת דין תייצג אותו חינם אם הבן שלי יתבע אותו

מה שהיא לא ידעה זה שהוא משרת באיזור צומת גלילות

והרבה חברים שלו עוברים כאלה סיפורים...

שמע הזייה :

אנחנו גרים במרכז ת"א, בעלי תשובה, הבן שלנו היום  בדרך הביתה ירד מהרכבת וחיכה לאוטובוס, עבר מישהו ופשוט הוריד לו סטירה, וברח

אף אחד לא אמר ולא עשה כלום, מלא אנשים, רחוב ותחנה הומים, ורק אחד שאל אותו אם הוא בסדר...

מפחיד מכונת הרעל..חושבת מה יהיה כאן לקראת הבחירות

נראה חרדי אז לגטימי להוריד לו סטירה?? והשתיקה שהיא הסכמה למפרע..

(במקרה דוקא הבחור למד בישיבה ועכשו לומד במסלול טכנולוגי, יש לו אח קצין, אמא שלו מטפלת בחיילים, אבל כל זה לא רלבנטי, גם אלמלא זה שום לגטימיציה לאלימות ולהסכמה )

ינון היקר בוקר טוב.

אנחנו בעלי תשובה ומנהלים כיום אורח חיים חרדי. הכרנו בשירות הסדיר לפני כ-15 שנים.

לפני כשבועיים בעודה מחכה לתור במחלקת הריון בסיכון בקפלן (בגלל לידה שקטה שחוותה בהריון קודם), מגיע אדם מבוגר ומטיח בה ליד כולם האשמות בסגנון - "מקווה שהילד שיצא לא יהיה משתמט כמוך" היא השיבה לו בנימוס שהיא עשתה שירות מלא ואף המשיכה בקבע אך הוא הרים את הקול יותר והשתולל ליד כולם "אתם זבל", "כולם משתמטים". כשראתה שלא משיב לעניין היא החליטה להתעלם. כשסימה שם התקשרה אליי נסערת, האמת? מזלו שלא הייתי שם .

שתבין שהתרומה שלנו לציבור לא נגמרה בשירות חובה, אנחנו מנהלים פעילות חסד שבועית באחד מבתי החולים כבר 7 שנים.

התחושה הזאת של אנטישמיות ושנאה היא ללא ספק פרי התקשורת , וחייבים לעשות עם זה משהו.

תמשיכו לחבר את עם ישראל, האור שלכם יגבור על החושך שלהם.

שבת שלום!

לפני כמה שנים בהיותי חייל חניתי את רכבי באיקאה ויצאתי מהרכב ללא מדים, לבוש כחרדי...

לפתע פתאום, קופץ עליי אדם בסביבות גיל ה40 שטוף שנאה בצעקות חרדי מטונף לך תתגייס ...

לא נבהלתי ובפנים מחויכות מלאות רחמים על הסרטים בהם חי האיש היקר הזה שכל היום צופה בערוצי התרעלה תבהלה טרללה וכו'...

שלפתי את תעודת החוגר והציגותיה בפניו

למרבה תדהמתי הלה החל לצעוק ביתר שאת

"חרדים מטונפים אתה משרת בצבא כדי לנצל את המדינה עוד יותר ..."

פה חשדתי ...

מוסר השכל ?

שלום ינון. אני חייל חרדי. בחרתי להתגייס לצה״ל חודש לפני שאישתי ילדה על כל המשמעות והמחיר הכרוך.

בשבוע שעבר עמדתי מחוץ לדלת ביתי הפונה לרחוב (שים לב, בתוך הבית שלי!) ועובר אורח ניגש אלי והתחיל לקלל אותי.

הסברתי לו שאני כרגע ממש חייל בשירות סדיר ושאני בעוד חמש דקות עולה על מדים ונוסע לבסיס, זה לא עזר, הוא המשיך לחרף ולגדף אותי ואני מזכיר - אני בדלת ביתי, לא בבית קפה ולא ברחוב.

מה שעוד תמוה בסיפור זה שאני לא גר בתל אביב או רמת גן, אני גר בפיריפרייה. עיר שרובה מצביעי ימין ועדיין זה קרה.

ההסתה מטורפת וכדאי לעצור אותה כי כבר עכשיו מאוחר מידי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2026 16:07 לינק ישיר 

נו איפה זה ש"זיהה כאן תהליכים של שנות השלושים לפני השואה", הוא לא מזהה פתאום דברים?
ומענין שהמכנה המשותף כאן, שכל המותקפים שירתו צבא, יכול כל אחד להציג את הסבריו, על פניו נראה שחרדי ממאה שערים כנראה מתבדל כל כך, שאין לו טיפת קשר עם החילוני, לא גר בת"א וגם לא עובר שם, וכך הוא חוסך את כל זה.
אומרים שלהתקוטט עם מישהו זה גם סוג של קשר, מריבה אמיתית מתבטאת בהתנתקות מוחלטת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2026 18:08 לינק ישיר 

החרדי ממאה שערים לא כותב לינון מגל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2026 23:31 לינק ישיר 

נכון שהוא לא כותב לינון מגל
אבל גם נכון שאין לו מה לכתוב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2026 02:29 לינק ישיר 

אני לא יודע למה הסיפורים האלו קורים דווקא לבעלי תשובה נחמדים שגם האשה שירתה והבן והאח מתגייסים וכו', עלי אף אחד עוד לא התנפל, ואני לא מקנא במי שיפתח את הג'ורה שלו עלי, ולא רק עלי, אלא אם אני יראה ברחוב נבילה מתנפל בצעקות אנטישמיות על בחור חסר ישע בן 16, אז אני לא יהסס, יש לי בארסנל קללות וגידופים מופלאים לא פחות ממה שיש להם, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2026 06:56 לינק ישיר 

כי זה הכל ממוחו הקודח של איזה בחור ישיבה משועמם ששולח מכתבים למגל... בהנחה שמגל לא ממציא ממוחו הקודח שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ינון מגל מציף את תוצאות ההסתה נגד החרדים - אלימות קשה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext