בית פורומים בחדרי חרדים

גיוס חרדי לטובת כלל הציבור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2026 19:19 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
יש לי הצעה יותר פשוטה מי שלומד תורה גם יוכל לדחות את שירותי הצבאי כפי שאחרים יכולים לדחות את השירות הצבאי עד לקבלת התואר. אני מודע לכך שבהצעתי אין כל חדש- כי זה מה שהיה עד היום החידוש שלי הוא בכך שלאחר גיל שלושים חייבים להתגייס במסגרת חרדית שמיועדת לחרדים בלבד מה שיוביל בסופו של יום לקבל פטור יזום ע"י  צה"ל. במקרה הזה, כבר לא ניתן לומר שההצעה היא לא שיוויונית שכן גם לחילונים העומדת האופציה הזו. ובא לציון גואל... רעיון נפלא, כמה סטודנטים מקבלים דחית שירות צבאי?
לא יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2026 20:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
יש לי הצעה יותר פשוטה מי שלומד תורה גם יוכל לדחות את שירותי הצבאי כפי שאחרים יכולים לדחות את השירות הצבאי עד לקבלת התואר. אני מודע לכך שבהצעתי אין כל חדש- כי זה מה שהיה עד היום החידוש שלי הוא בכך שלאחר גיל שלושים חייבים להתגייס במסגרת חרדית שמיועדת לחרדים בלבד מה שיוביל בסופו של יום לקבל פטור יזום ע"י  צה"ל. במקרה הזה, כבר לא ניתן לומר שההצעה היא לא שיוויונית שכן גם לחילונים העומדת האופציה הזו. ובא לציון גואל... רעיון נפלא, כמה סטודנטים מקבלים דחית שירות צבאי?לא יודע.
לך תדע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2026 23:07 לינק ישיר 

החרדים הם לא מקשה אחת, יש מתנגדים למדינה, יש תומכים ברעיון הציוני, ויש שהם תומכים בדיעבד . עם רצון טוב, יוכלו לפתור כל בעיה . צריך רצון . בבתי משפט ובפרקליטות יש רצון לאנרכיה . מי יתן ובממשלה הבאה ירצו להקים יחידות התנדבות לחרדים על טהרת הקודש, כמו שיש היום "חרדים עובדי צה"ל" ועובדי זק"א, איחוד הצלה, או "תוכנית פלאי" לאברכים . ההגיון הרי אומר שמשפחה חרדית לא אמורה לשרת יותר ממשפחה ממוצעת בתל אביב . החרדים דורשים פטור ללומדי תורה, הפיתרון יגיע בהקמת וועדת היגוי שישכיל לחוקק חוק מותאם לחרדים על ערוציהם השונים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גיוס חרדי לטובת כלל הציבור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext