|
|
| נשלח ב-4/6/2026 15:24 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | עכשיו אתה ודומך הם הקובעים מי הוא יהודי ומי לא, וואלה מי נתן לאברך ליטאי רשע את הכוח על העם היהודי להחליט מי נכנס בשעריו ומי לא, אם אתם בעלי המחלוקת קבלתם את הכוח הזה, ביטלתם את היחודיות והחשיבות להיות יהודי, כך שברור שאינני שייך לעם של בעלי המחלוקת עמך לא עמי, אלוהך לא אלוקי, המשך להתאבק בזיכרם של בעלי המחלוקת מבני ברק.
|
|
מי הדילר?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2026 18:30 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | עכשיו אתה ודומך הם הקובעים מי הוא יהודי ומי לא, וואלה מי נתן לאברך ליטאי רשע את הכוח על העם היהודי להחליט מי נכנס בשעריו ומי לא, אם אתם בעלי המחלוקת קבלתם את הכוח הזה, ביטלתם את היחודיות והחשיבות להיות יהודי, כך שברור שאינני שייך לעם של בעלי המחלוקת עמך לא עמי, אלוהך לא אלוקי, המשך להתאבק בזיכרם של בעלי המחלוקת מבני ברק.
|
|
איך אתה, בעל מחלוקת, שכל תגובה שלך מתחילה בנאצה כלשהי "איש רשע איש טיפש", יכול להתהדר במילים הנשגבות "אינני שייך לעם של בעלי מחלוקת"? יש דרך לויכוחים, ואתה עם שפה כל כך מרושעת, מחלוקת זה שמך הראשון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2026 19:36 |
|
| |
איש חשוב, אני מזמן הפסקתי לענות לבן נעוות המרדות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 15:45 |
|
| |
הדילר? א.מ.מ.ש
| פיינשמקער כתב: |  | עכשיו אתה ודומך הם הקובעים מי הוא יהודי ומי לא, וואלה מי נתן לאברך ליטאי רשע את הכוח על העם היהודי להחליט מי נכנס בשעריו ומי לא, אם אתם בעלי המחלוקת קבלתם את הכוח הזה, ביטלתם את היחודיות והחשיבות להיות יהודי, כך שברור שאינני שייך לעם של בעלי המחלוקת עמך לא עמי, אלוהך לא אלוקי, המשך להתאבק בזיכרם של בעלי המחלוקת מבני ברק.
מי הדילר? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 15:52 |
|
| |
"ואהבת לרעך כמוך שלך" באיזה זילזול הליטאי הממורמר כותב על פסוק שהוא אחד מעקרונות היהדות
עליך נאמר אָן תורה, אָן יראה, נאָר שלעכטיקייט.
ה"ואהבת לרעך כמוך" שלך, שאתה מנפנף בו, ניכר ממש מכל תגובה ותגובה שלך כאן אתה מביא לפה לפורום שפה חדשה של שנאה מטורפת בוא ונראה אותך מביא לכאן תגובה אחת ויחידה שלך מהשנה האחרונה, בה הגבת על תגובות שלי, תגובה אחת ללא נאצות, תגובה ענינית אחת!! כל תגובה שלך מתחילה ב"איש טיפש". זה אצל ואהבת לרעך כמוך?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/06/2026 13:37:39 [/quote]
תוקן על ידי ben_nahum ב- 07/06/2026 15:54:21
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 17:19 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | "ואהבת לרעך כמוך שלך" באיזה זילזול הליטאי הממורמר כותב על פסוק שהוא אחד מעקרונות היהדות
|
|
ההדגשה שלו היתה על ה"ואהבת לרעך כמוך שלך" אתה בטח שואל את עצמך על מי אני מדבר, אני מדבר כמובן על איזה ליטאי ממורמר מהדמיון שלך.. 15 שנים בפורום, ומישהו חושב שאני ליטאי..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2026 20:38 |
|
| |
בקיצור, סולברג ניצח.
אם זעקה גדולה ומרה נגד מה שהוא הוביל התהפכה להתכתשות ילדותית בין עדתית פנימית של חרדים, הוא יכול להפסיק להיות במתח.
|
|
|
|
|