|
|
| נשלח ב-17/6/2026 23:38 |
|
| |
בוקר טוב.. זה מנהגו של עולם, כך מפגינים היום נגד משטר, פתאום נזכרו כל הצקצקנים שזה ממש לא בסדר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2026 23:41 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | כשאתה תקוע בכביש, לפניך כלי רכב תקועים, וכך גם לאחוריך, אין לך שום דרך חלופית. תירוצים של רשעים אתה נותן כאן, כאילו לא התעללו בכל מי שתקוע בדרך.
|
|
על זה בדיוק אמרתי שהם נותנים התראה יום קודם, אפילו במפות מופיעים התראות כבר יום קודם ואפשר ללכת בדרכים חלופיות. היום היתה הפגנה ספונטנית, היום היה יוצא מהכלל, וזה באמת היה לא בסדר, אבל תמיד הם נותנים התראה יום קודם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2026 05:47 |
|
| |
סופסוף אתה מודה שזה לא היה בסדר. התגובות היו בעיקר על ההפגנה האחרונה מה אתה מיתמם?! זו הסיבה להערכתי שהשוטרים איבדו את זה הפעם יותר מפעמים קודמות. לא שאני מצדיק את הרוע, אבל יש גבול שלא חוצים. ולא שאני מצדיק את ההפגנות עם הודעה מוקדמת כי מלבד חילול ה', שנאת אחים וסבל לאנשים תמימים אין בהם שום תועלת.
תוקן על ידי muki28 ב- 18/06/2026 05:49:38
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2026 07:45 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | בוקר טוב.. זה מנהגו של עולם, כך מפגינים היום נגד משטר, פתאום נזכרו כל הצקצקנים שזה ממש לא בסדר. |
|
צקצקן תראה בראי מולך. וכי לא התלוננו על חוסמי כבישים כשאלו היו שמאלני המהפכה הקפלניסטית?
רשעים מרושעים, רק הם חוסמים את דרכם של אחרים, פוגעים בהם בכל מיני דרכים, ואחר כך פושטים את טלפיהם ומסבירים שזה מנהגו של העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2026 07:55 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | סופסוף אתה מודה שזה לא היה בסדר. התגובות היו בעיקר על ההפגנה האחרונה מה אתה מיתמם?! זו הסיבה להערכתי שהשוטרים איבדו את זה הפעם יותר מפעמים קודמות. לא שאני מצדיק את הרוע, אבל יש גבול שלא חוצים. ולא שאני מצדיק את ההפגנות עם הודעה מוקדמת כי מלבד חילול ה', שנאת אחים וסבל לאנשים תמימים אין בהם שום תועלת.
|
|
אם התשובה שלי היתה שאנשים יכולים לבחור מסלולים חלופיים, אתה לא מבין מזה בעצמך שאני מדבר על כל ההפגנות שהיו עד היום, בהם בכל פעם הם הוציאו הודעה יום קודם שידעו שהולכים לחסום? סופסוף אתה הבנת מה אמרתי. ואם זאת הדרך היחידה בימינו למחות נגד מערכת משפט פושעת, צריך לעשות את זה, כי האופציה האחרת היא שהדיכוי ימשיך כאן, כשאזרחים נפגעים מהמדינה, זה כלי הנשק היחידי שיש להם, אסור לקחת להם אותו! מה אתה מצפה? שאנשים ישתקו לגמרי כשעוצרים להם את הילדים ברחובות?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2026 07:59 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | בוקר טוב.. זה מנהגו של עולם, כך מפגינים היום נגד משטר, פתאום נזכרו כל הצקצקנים שזה ממש לא בסדר.
צקצקן תראה בראי מולך. וכי לא התלוננו על חוסמי כבישים כשאלו היו שמאלני המהפכה הקפלניסטית?
רשעים מרושעים, רק הם חוסמים את דרכם של אחרים, פוגעים בהם בכל מיני דרכים, ואחר כך פושטים את טלפיהם ומסבירים שזה מנהגו של העולם. |
|
אכן בדיוק, הציבור - גם הימני - לא התלונן על חסימת הכבישים, אלא על כך שהמשטרה לא נקפה אצבע, לעומת הפגנות הימין בהם עצרו חוסמי כבישים עד תום ההליכים. מן הסתם הרבה יחידים התלוננו על חסימות הכבישים, אבל הציבור בכללותו לא על כך התלונן.
יש כאן שני צדדים, מצד אחד מערכת משפט מרושעת שכולאת צעירים בגלל אורח חייהם בלבד, והצד השני שהאופציה היחידה שנשארה לו אל מול הדיקטטורה הזאת, שאי אפשר לנצחה בכנסת, היא להפגין בכבישים. כל אחד רואה כאן את הכאב של עצמו מן הסתם, אמור לי איזה כאב אתה מרגיש, ואומר לך מי אתה.
|
|
|
|
|