| נשלח ב-23/6/2026 18:39 |
|
| |
לכו לעזור לבנט הנוכל ותעשו פקקים וחילול השם
אני פונה לכל הרשעים,
שרוצים לעזור לבנט ולאחים המוסלמים לשלוט במדינה,
שילכו ח"ו לעשות מחר חילול השם,
עם פקקים רבים ככל האפשר,
ואז מובטח להם ח"ו, שהסבל החרדי יגדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2026 09:45 |
|
| |
בינתיים, בנט צולל בסקרים בצורה מהירה ועקבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2026 00:52 |
|
| |
איזה כיף להיות חכמים, נחמדים, ומידי פעם יעצרו לנו את הילדים ככה ברחוב סתם תוך כדי הליכה, לא נורא, העיקר מה שחשוב להיות ולהיראות הכי מנומסים ומקבלים שיש, שיאהבו אותנו.. תמיד קצה המחנה רוצה למצוא חן בעיני החילונים, אבל הדבר הכי טוב שקורה לנו, זה ההרחקה מהחילונים, הדבר שהכי מסוכן לנו, זה התקרבות ואהבה מצד החילונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 23:29 |
|
| |
למי שחשב שאולי יש בזה קצת תועלת כלשהיא,
שמעתי היום בערב כמה דקות ברדיו גלי ישראל את תוכנית הפטריוטים בערוץ 14
אמר שם 'אבישי בן חיים'
ככלל החרדים פועלים בחוכמה,
לא הבנתי היום, את מה שהם עשו,
למה ללכת ולהשניא את עצמם על כל הציבור שאינו חרדי????
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 21:28 |
|
| |
מה לא הבנתם??????? אז גדולי ישראל אמרו! תומכי ביבי וביניהם פותח האשכול, לא צריכים את גדולי ישראל, הם צריכים את ביבי. מה זה משנה גדולי ישראל? מי זה ר' משה הלל בכלל? מי זה הרב מאיה? הם רשעים בכלל, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 20:56 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ נתנו לך פה נוקאאוט. חלק גדול מגדולי ישראל החרדים תומכים במחאה שתיצור פקקים רבים. אתה חולק על גדולי ישראל? |
|
תביא סימוכין.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 20:00 |
|
| |
כשכואב, צועקים!
לא עושים שום חשבון.
כנראה, שלפותח האשכול, ממש לא כואב.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 18:13 |
|
| |
רעיונוביץ נתנו לך פה נוקאאוט. חלק גדול מגדולי ישראל החרדים תומכים במחאה שתיצור פקקים רבים. אתה חולק על גדולי ישראל?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 04:19 |
|
| |
פותח האשכול הוא המצפן של הפורום אם תרצה לדעת דעת תורה מה היא הקשב לדבריו ועשה את ההפך ותדע שאתה בדרך הנכונה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 02:47 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | גדולי ישראל מ'אגודת ישראל' קראו לעשות פקקים?
גדולי ישראל התירו לפעול ב'אלימות' נגד מאות אלפי יהודים??????
לא ראיתי בשום מקום !
ברור שיש פה התארגנות של כמה צעירים שהם עסקנים ב'אגודת ישראל'?
ברור לכווולם שזה פוגע בכל הציבור החרדי,
ומי שפוגע בכל הציבור החרדי,
הוא 'רשע גמור' ! ! !
|
|
כן! גדולי ישראל קראו במפורש לצאת לעשות את שיירת הרכבים הרב הירש ועוד הרבה רבנים ואדמורים קראו במפורש לבוא ולהשתתף ויודע מה? אתה רשע! (רגיל אני לא מתבטא כך, אבל נשמע לי סביר שאחד שקורא לאחרים רשע אפשר להפנות אליו מראה) אתה מדבר כאן על חסימות כבישים בזמן שיהודים נאנקים נעצרים, ובעיקר - חרדים ממעצרים, מצב מטורף והראש שלך בתפסיקו להפגין תפסיקו לחסום. תפסיק כבר להיות שקוע בעצמך נראה מה תעשה אם יעצרו לך את הילד והוא ישב בכלא 40 יום רק בגלל שהוא מנהל אורח חיים כמו שלך, שאני לא יודע בדיוק מהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 01:36 |
|
| |
שואל ירבעם בן נבט את הקב"ה 'מי בראש' ולאחר שקיבל את התשובה הוא אמר 'אי הכי לא בעינא'
כשיש עצרות ברחובה של עיר בירושלים ובבני ברק ואפילו מול כלא 10 שהליטאים מארגנים, אז כולם משתתפים, אבל כשהחסידים מארגנים מחאה, והעסקנים הליטאים שומעים שהם לא בראש, אז לא, אין צורך במחאה, - מדרעי אני לא מצפה לשום דבר, הוא בטח עסוק בלצוד איזה גו'ב של רב שכונה בישוב בגליל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2026 01:28 |
|
| |
דעת בעלי בתים, היפך דעת תורה (סמ"ע חושן משפט סי' ג' סקי"ג) אם רעיונוביץ המיזרוחניק / לייט מתנגד לתהלוכת המחאה, אז דעת תורה בעד, הכל בסדר,
בארה"ב זה מאוד מקובל וקוראים לזה 'מאסען פיקעטינ"ג' זה חוקי ולא דורש לעמוד תחת השמש, ולא לשמוע נאומים וכו' טיול נחמד כשאתה יודע מראש שזה הולך לקחת כך וכך שעות
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2026 20:52 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אני פונה לכל הרשעים,
אילו היה מדובר באיזו התארגנות ספונטנית של מספר אנשים, הייתי מבין אבל כאן מדובר בהתארגנות של אגודת ישראל, ישתתפו בה אלפי אנשים שחושבים אחרת ממך! לא יתכן שכשיש לך חילוקי דעות עם מישהו תכנה אותו רשע! אתה חושב ככה השני חושב אחרת, אתה לא האמת האבסולוטית, גם אם תגבה את טיעוניך בפונטים גדולים, מרווחים בין שורה והדגשות, אתה יודע - כל אחד יודע לעשות את זה. |
|
גדולי ישראל מ'אגודת ישראל' קראו לעשות פקקים?
גדולי ישראל התירו לפעול ב'אלימות' נגד מאות אלפי יהודים??????
לא ראיתי בשום מקום !
ברור שיש פה התארגנות של כמה צעירים שהם עסקנים ב'אגודת ישראל'?
ברור לכווולם שזה פוגע בכל הציבור החרדי,
ומי שפוגע בכל הציבור החרדי,
הוא 'רשע גמור' ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 23/06/2026 20:53:58
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2026 20:30 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | אני פונה לכל הרשעים,
|
|
אילו היה מדובר באיזו התארגנות ספונטנית של מספר אנשים, הייתי מבין אבל כאן מדובר בהתארגנות של אגודת ישראל, ישתתפו בה אלפי אנשים שחושבים אחרת ממך! לא יתכן שכשיש לך חילוקי דעות עם מישהו תכנה אותו רשע! אתה חושב ככה השני חושב אחרת, אתה לא האמת האבסולוטית, גם אם תגבה את טיעוניך בפונטים גדולים, מרווחים בין שורה והדגשות, אתה יודע - כל אחד יודע לעשות את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2026 20:19 |
|
| |
באמת היו 4 שנים נפלאות...
ואם זה יעזור לביבי אז כן כדאי לחסום?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2026 18:46 |
|
| |
אנחנו חיים בעולם השקר. גדולי התורה האמיתיים נמצאים בקרן זווית. אילו זכינו וגדולי תורה אמיתיים, בעלי מידות טובות, שיודעים את כל התורה כולה, כולל 'החלק החמישי'! אנחנו ביינו אחרים. והאחרים היו מתייחסים אלינו אחרת
רק לדוגמא?
https://youtu.be/noTo3zRn7WQ?si=zKrY1P9mHBqjg7Ut
|
|
|
|
|