בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

דוד קרן, תושב אלעד בן 18 יואשם בסיוע לרצח בניהו רזי ז"ל בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2026 16:01 לינק ישיר 
דוד קרן, תושב אלעד בן 18 יואשם בסיוע לרצח בניהו רזי ז"ל בירושלים

המשטרה הודיעה הבוקר (חמישי) כי עצרה חשוד נוסף בחשד למעורבות ברצח בניהו רזי בדירה להשכרה לטווח קצר בירושלים. החשוד, דוד קרן, תושב אלעד בן 18, יובא להארכת מעצרו. אתמול, כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, נעצרה נערה בת 16, קרובת משפחה של החשוד המרכזי אביאור ששון - שנמצא בבריחה. על פי החשד, היא סייעה להעניק "מעטפת". בהודעת המשטרה נמסר כי "חוקרי היחידה ללוחמה בפשיעה במרחב ציון ממשיכים בחקירה אינטנסיבית ומשתמשים בכלל האמצעים העומדים לרשותם על מנת לפענח את אירוע הרצח". אמש, בהודעה חריגה, פרסמה המשטרה את תמונתו ופרטיו של אביאור ששון, נער בן 17. ההודעה פורסמה רק לאחר קבלת אישורים רבים, עקב היותו של החשוד קטין. לפי ההערכה, ששון מתחבא בצורה "פרימיטיבית", ומסתתר במקומות ללא טלפון. אביאור הוא הבן של לינור ששון - אשת הביצוע שקישרה על פי החשד בין הבנות החשודות לבין המבצעים. לפי המשטרה, החשוד נצפה נמלט מזירת הרצח, כשהוא לבוש בחולצה לבנה ומכנסיים שחורים. גובהו 1.70 מ', עיניו כהות ושיערו קצר בצבע שחור. במשטרה הזהירו כי כל סיוע לחשוד מהווה עבירת "סיוע לאחר מעשה" שהעונש בגינה עד 3 שנות מאסר. דקלה רזי, אימו של בניהו, אמרה לאולפן ynet כי היא מודה למשטרה ומערכת המשפט שיצאו "בהצהרה חסרת תקדים לציבור" ופרסמה שמות ותמונות של נערים שמעורבים במעשה. "הם כבר לא יכולים להיחשב כקטינים. לא ייתכן שאחד החשודים המרכזיים ברצח יסתובב חופשי בינינו. זה באמת מבורך". לדבריה, אביאור ששון נכח בדירה בזמן הרצח. "זה מה שאני מבינה, הוא ברח פשוט עם שאר הרוצחים, עם שאר המעורבים ולמיטב הבנתי לינור היא זו שהבריחה אותם ויכול להיות שהיא עשתה שירות מעבר לבן שלה". רזי שיתפה כי היא עדיין בהלם מהפרטים שנחשפים: "לא מצליחה להבין איך הגעתי מבן אדם נורמטיבי לכל הסיפור הזה, שנשמע כמו סרט אימה שלא נגמר. על מערכת היחסים של בנה עם אגם צרפי, החשודה בהזמנת הרצח, אמרה: "חשוב לי לציין, הוא אף פעם לא קרא לה בת זוג. אני מקווה שבאמת ייתנו את הדעת, אם חס וחלילה דבר כזה של איומים יקרה שוב. כל ההתנהגות המופרעת שהייתה כלפי בניהו וכל ההתעללות בו ובמשפחה. כמו שעכשיו יצרו תקדים לפרסום שמו של קטין ותמונתו, כדי שיתפסו אותו, אני מאוד מקווה שגם יתייחסו, שהחוק בעצם יאפשר להתייחס יותר ברצינות". www.ynet.co.il/news/article/ryxxer1hml

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2026 16:04 לינק ישיר 

הרצח בנחלאות: בית משפט השלום בירושלים האריך היום (חמישי) בשבעה ימים את מעצרו של דוד קרן, בן 19 מאלעד, החשוד כי קישר אגם צרפי ושילת חוטה שהזמינו את הרצח של בניהו רזי, לבין המבצעים בפועל. נציג המשטרה אמר בדיון: "לאחר ששילת חוטה יצרה קשר עם אחותה תהילה, קרן (חבר של תהילה) התקשר לקורבנות, ביקש את הכתובת ואיים עליהם: 'אני אביא אנשים'. לאחר שזה לא צלח, העלו את לינור ששון (אחת העצורות האחרות בפרשה) לקו, וזה הגלגל שהניע את האירוע". סנגורו של קרן, עורך הדין עמית ויצמן, אמר בדיון כי "שילת חוטה ביקשה סיוע לאחר שהיא ואגם הראו להם סימני אלימות ודוד קרן ביקש מלינור ששון לאחסן את הבנות". ששון חשודה בסיוע לאחר הרצח ובשיבוש הליכי חקירה, ובנה, אביאור, עדיין במנוסה. קרובת משפחה קטינה שלהם, שנעצרה אמש בחשד כי סייעה להימלטותו של אביאור, תובא היום בפני בית המשפט לדיון הארכת מעצר. אתמול המשטרה פרסמה את תמונתו ופרטיו של אביאור ששון, בן 17 מירושלים, החשוד במעורבות ברצח בניהו רזי בשכונת נחלאות בעיר, וביקשה את עזרת הציבור באיתורו. על פי המשטרה, ששון נצפה נמלט מזירת הרצח כשהוא לבוש בחולצה לבנה ומכנסיים שחורים. גובהו 1.70 מטר, עיניו כהות ושיערו קצר ושחור. "כל סיוע לחשוד מהווה עבירה של סיוע לאחר מעשה, שהעונש בגינה הוא עד שלוש שנות מאסר", הבהירה המשטרה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > דוד קרן, תושב אלעד בן 18 יואשם בסיוע לרצח בניהו רזי ז"ל בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext